vasdiam Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Εχω ενα γραφείο που ποτέ δεν βρίσκεται κάποιος εκει. Αυτή την στιγμή έχω ενα σταθερό τηλέφωνο και σκεφτόμουν για οικονομικούς λόγους την λύση ενός VoIP νουμερου, με φορητότητα του παλιού μου αριθμού. Το σταθερό εκει δέχεται 5 κλήσεις το μήνα. Εχει δοκιμάσει κανεις τις εταιρίες που προσφέρουν VoIP λύσεις χωρίς την ύπαρξη σταθερού και με την δυνατότητα προώθησης σε κινητό των εισερχομένων κλήσεων?
bill2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν σε συμφέρει να ετο κάνεις π.χ στη yuoboto και μέσω εφαρμογής να λαβάνεις κλήσεις Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από bill2015
ZauZ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Γενικά Ναι. Λειτουργούν πολύ καλά και βολεύουν απίστευτα.
spartak1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vasdiam είπε Εχω ενα γραφείο που ποτέ δεν βρίσκεται κάποιος εκει. Αυτή την στιγμή έχω ενα σταθερό τηλέφωνο και σκεφτόμουν για οικονομικούς λόγους την λύση ενός VoIP νουμερου, με φορητότητα του παλιού μου αριθμού. Το σταθερό εκει δέχεται 5 κλήσεις το μήνα. Εχει δοκιμάσει κανεις τις εταιρίες που προσφέρουν VoIP λύσεις χωρίς την ύπαρξη σταθερού και με την δυνατότητα προώθησης σε κινητό των εισερχομένων κλήσεων? Kαι εγω το έχω κάνει στο παρελθόν. Δουλεύει μια χαρά και βολεύει στην περίπτωση σου
vasdiam Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ok ευχαριστω παιδια, πιστεύω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα στην φορητότητα σε περίπτωση που φύγω απο αυτούς και ξανακάνω σταθερό με καλώδιο πχ ΟΤΕ Στις 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:58 ΜΜ, bill2015 είπε Δεν ξερω αν σε συμφέρει να ετο κάνεις π.χ στη yuoboto και μέσω εφαρμογής να λαβάνεις κλήσεις Εχει και την easy.gr Στην οποία μπορείς να κανεις προώθηση σε κινητό.
bill2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 δεν την ήξερα ναι και αυτή δες όπια σε εξυπηρετεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα