Thaninho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Πριν 6 χρόνια για 50 κωλοευρω δεν έβγαλα μαζί με το δίπλωμα του αυτοκίνητου και μηχανής τότε που ακόμα αναβαθμίζονταν αυτόματα μετά από χρονιά σκεπτόμενος έλα μωρέ αμαξάκι ζεστουλα παραπάνω ασφάλεια κλπ. 2018 τώρα και να που με χρειάζεται, πήγα στην ίδια σχολή που έβγαλα και το αυτοκίνητο μιας και είχα μείνει ευχαριστημενος και αφού έχω κλείσει και τα 24 λέω να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος και να βγάλω για απεριόριστα κυβικά άσχετα αν προορίζεται να οδηγήσω κάτι το πολύ 300. Ο δάσκαλος μου είπε να βγάλω α2 γιατί δεν έχω προηγούμενη εμπειρία και θα δυσκολευτώ ( εκεί ήταν που σκάλωσα και σταμάτησα να πολύ ακούω τι μου λέει). Γυρίζοντας σπίτι φίλος μου λέει μόλις έβγαλα για απεριόριστα παιχνιδάκι ήταν κάτι ζιγκ ζαγκ κάνεις και λίγο μέσα στην κίνηση που και αυτός είχε 0 εμπειρία και πολύ μικρότερη στους δρόμους γενικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβήθηκε ο δάσκαλος και μου πρότεινε να βγάλω για α2 μήπως κοπώ στην εξέταση και πληρώνω ξανά, μήπως πέσω και χτυπήσω , πέσω και κάνω ζημιά στην μηχανή, αγοράσω μια χαγιαμπουσα και σκοτωθώ; Τόσο τρελό και δύσκολο είναι να βγάλω με την μια το μεγάλο δίπλωμα; Για την οικονομία της κουβέντας τα μυαλά μου είναι στην θέση τους δεν πρόκειται να πάρω μια χαγιαμπουσα και να τρέχω με 300. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δυσκολο δεν ειναι, ετσι και αλλιως θα ξεκινησεις με την μικρη και σιγα σιγα θα σε βαλει να οδηγησεις την μεγαλη. Ξαδερφος που δεν ηξερε να καθεται σε μηχανη που λεει ο λογος (μηδενικη εμπειρια) εδωσε για απεριοριστα και το πηρε με την πρωτη. Σιγουρα τον βοηθησε οτι ειναι 1.90 + γεροδεμενος γιατι του ηταν ευκολο να κραταει/κουμανταρει τη μηχανη. Οπως και να εχει πηγαινε για το απεριοριστο μην το φοβασαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Χωρίς καμία εμπειρία πήγα και πήρα το απεριόριστο. Μονό μισή ώρα έκανα με παπί απλά να δω τις ταχύτητες και από εκεί και πέρα μάθημα μόνο με τη μεγάλη που είχε, CB 600. Με την πρώτη το πήρα, δεν δυσκολεύτηκα πουθενά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Με την μια βγάλε απεριόριστο. Εγώ έκανα βλακεια γιατί φοβόμουν. Έβγαλα α2 αυτόματο ως 400cc.Τώρα δύο μήνες μια χαρά πάω το εχω βολευτεί πολύ το μηχανάκι, και σκεφτομε για δεύτερο ένα 250cc με ταχύτητες για βόλτες. . Τι να κάνω θα πάω να ξαναδοσω μόνο οδήγηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω δάσκαλο να με βάλει στην μεγάλη καθώς όλοι οι άλλοι φοβόντουσαν γιατί ειχαν ατυχήματα στο παρελθόν. Με την δεύτερη ώρα μαθήματος κατάφερα να απαλλαχθω από τον πρώτο φόβο του βάρους γκάζι συμπλέκτη και με σύνολο 5 ωριτσες έδωσα και το πήρα. Επίσης συνειδητοποίησα ότι όντως κάποιος με μηδέν εμπειρία σαν εμένα είναι σχεδόν εγκληματικό να πάρει με την μια μια μεγάλη και να κυκλοφορεί στους δρόμους. Έδωσα με ένα fz8 γυμνό....απλά πανέμορφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν ανεβαίνεις σε δύο τροχούς αν δεν οδηγείς με σύνεση και σοβαρότητα τι 50 τι 500 κυβικά.Όλα σκοτώνουν. Και εγώ χωρίς να έχω οδηγήσει παπί ή μικρό έδωσα κατευθείαν για μεγάλη και το πήρα με την πρώτη.Βέβαια τότε δεν υπήρχαν λίγα και πολλά κυβικά αλλά δεν έχει σημασία.Με μία 350 κυβικών είχα δώσει εξετάσεις.Άσχετα αλλά τώρα παράτησα τις μεγάλες και καβαλάω μόνο παπί. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Στις 21/2/2018 στις 4:20 ΜΜ, Thaninho είπε πέσω και κάνω ζημιά στην μηχανή, αγοράσω μια χαγιαμπουσα και σκοτωθώ; Μου θυμισες εναν τυπα σε γνωστο φορουμ για μοτο. Ο τιτλος του threa του ηταν "Οδηγησα ενα οπλο" και μεσα ελεγε οτι με μοναδικη εμπειρια ενα astrea grande ( κατοσταρι παπακι ) ανεβηκε σε ενα Zx12-r και ηθελε να το αγορασει. Χαρακτηριστικο σχολιο που το θυμαμαι και ας περασαν 10 χρονια: "Παρτη,θα σε θυμουνται νεο" . Δεν ξερω αλλα γελασα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα