Προς το περιεχόμενο

Από android σε iOS ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, slk200gr είπε

Επεσα εξω ε?νομιζα θα αντέξεις 2 εβδομάδες :P 

Κανεις δεν επεσε εξω απλα τσαμπα ανοιχτηκε το θεμα(κοινως ανουσιο)γιατι αλλα γραφαμε εμεις(σαν συμβουλες και καλα)και αλλα τελικα εκανε ο ενδιαφερομενος.

Δημοσ.

Εντάξει χαλαρώστε το ήθελα καιρό να δοκιμάσω και άνοιξα το θέμα να ρωτήσω κάποια πράγματα δεν ενόχλησα κανέναν 

Δημοσ.
Στις 21/2/2018 στις 1:44 ΜΜ, mr.robot είπε

Καλησπέρα εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ android κινητα, κάθε 4-5 μήνες αλλάζω συσκευή γιατί την βαριέμαι, αποφάσισα να πάρω ένα iPhone να αλλάξω λίγο.. γενικά όμως αξίζει ?

Τώρα χρησιμοποιώ ένα s7 edge ,σκέφτομαι να πάω σε iPhone 6s η iPhone 6 plus..

Η μπαταρία κραταει γενικά ;

σίγουρα πολλοί θα με κραξετε,ίσως ξανά γυρίσω μετά σε android.

Αφου εσυ ο ιδιος με βαση αυτα που εγραψες εδωσες τετοια δικαιωματα,για ποιο λογο σου προκαλουν εντυπωση οι απαντησεις που παιρνεις?

• Sad 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αφου εσυ ο ιδιος με βαση αυτα που εγραψες εδωσες τετοια δικαιωματα,για ποιο λογο σου προκαλουν εντυπωση οι απαντησεις που παιρνεις?

Επειδή τελικά το θέμα γίνεται καθαρά προσωπικό και θα πω τον λόγο γιατί θα λέγονται πολλά και δεν θέλω ,  δεν θα απαντήσω άλλο . Γενικά πολύ συχνά αλλάζω κινητά γιατί μαρεσει να πειράζω το λειτουργικό τους να ψάχνω γι'αυτα να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα κλπ.. εδώ και καιρό ήθελα να πάω σε iPhone .. οπωσ πολλοί Έλληνες δεν τα γουστάρουν για πολλούς λόγους εμένα με κράζουν που το πήρα και τώρα που άλλαξα τόσο σύντομα , ήμουν σίγουρος ότι θα αλλάξω σύντομα όμως οπως έγραφα .. δεν θέλω άλλο σχόλιο περί εμού παρακαλώ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mr.robot είπε

Επειδή τελικά το θέμα γίνεται καθαρά προσωπικό και θα πω τον λόγο γιατί θα λέγονται πολλά και δεν θέλω ,  δεν θα απαντήσω άλλο . Γενικά πολύ συχνά αλλάζω κινητά γιατί μαρεσει να πειράζω το λειτουργικό τους να ψάχνω γι'αυτα να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα κλπ.. εδώ και καιρό ήθελα να πάω σε iPhone .. οπωσ πολλοί Έλληνες δεν τα γουστάρουν για πολλούς λόγους εμένα με κράζουν που το πήρα και τώρα που άλλαξα τόσο σύντομα , ήμουν σίγουρος ότι θα αλλάξω σύντομα όμως οπως έγραφα .. δεν θέλω άλλο σχόλιο περί εμού παρακαλώ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ 

Το θεμα δεν εγινε προσωπικο,εσυ ετσι το καταλαβες για καποιο αγνωστο λογο.

Οταν γραφω οτι το θεμα τελικα κακως ανοιχτηκε και ειναι ανουσιο ειναι γιατι δεν βοηθαει και εναν τριτο που μπορει να ειναι σε ιδια θεση σε κατι.

Δεν γυρνανε τα παντα γυρω απο εσενα αγαπητε,εσυ ανοιξες ενα θεμα για να ρωτησεις για αγορα κινητου και πιθανως να μην ξαναασχοληθεις ποτε με αυτη την ενοτητα.

Ασε ομως και μας τους υπολοιπους που σχολιαζουμε και στα αλλα θεματα να ξερουμε κατι παραπανω και να σχολιαζουμε αναλογα.

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το θεμα δεν εγινε προσωπικο,εσυ ετσι το καταλαβες για καποιο αγνωστο λογο.

Οταν γραφω οτι το θεμα τελικα κακως ανοιχτηκε και ειναι ανουσιο ειναι γιατι δεν βοηθαει και εναν τριτο που μπορει να ειναι σε ιδια θεση σε κατι.

Δεν γυρνανε τα παντα γυρω απο εσενα αγαπητε,εσυ ανοιξες ενα θεμα για να ρωτησεις για αγορα κινητου και πιθανως να μην ξαναασχοληθεις ποτε με αυτη την ενοτητα.

Ασε ομως και μας τους υπολοιπους που σχολιαζουμε και στα αλλα θεματα να ξερουμε κατι παραπανω και να σχολιαζουμε αναλογα.

Ωχ ωχ είσαι επικίνδυνος 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/21/2018 στις 6:06 ΜΜ, ziaba είπε

Αφού είσαι ψημένος για το αΐφων παρτο να σου φύγει η περιέργεια προσωπικά θεωρώ αρκετά κατώτερο το ios σε σχέση με το android...  Μόνο που δεν έχει double tap, led, widgets και για να να ενεργοποιηθεί 4g, data πρέπει να πας στις ρυθμίσεις φτάνει... Και γενικά η λίστα είναι μεγάλη 

Widgets έχει, για να ενεργοποιηθούν τα δεδομένα απλά μπορείς να το κάνεις από το "drop down" μενού ή εναλλακτικά με 3d touch στο κουμπί των ρυθμίσεων. Ενημερωτικά για να μη γράφεις ανακρίβειες...

Επεξ/σία από greekfox1
ορθογραφικό λαθος
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Widgets έχει, για να ενεργοποιηθούν τα δεδομένα απλά μπορείς να το κάνεις από το "drop down" μενού ή εναλλακτικά με 3d touch στο κουμπί των ρυθμίσεων. Ενημερωτικά για να μη γράφεις ανακρίβειες...

μάλλον δεν κατάλαβες θέλω με το που κλείνω τα δεδομένα η συσκευή να γυρίζει αυτόματα 2g ενώ όταν ενεργοποιώ τα data η συσκευή να επιστρέφει στο 3g/4g γίνονται αυτό στο ios πρέπει να μπεις σε 1002 ρυθμίσεις ενώ στο android γίνετε με την μια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

μάλλον δεν κατάλαβες θέλω με το που κλείνω τα δεδομένα η συσκευή να γυρίζει αυτόματα 2g ενώ όταν ενεργοποιώ τα data η συσκευή να επιστρέφει στο 3g/4g γίνονται αυτό στο ios πρέπει να μπεις σε 1002 ρυθμίσεις ενώ στο android γίνετε με την μια

Α οκ κατάλαβα,  ναι δεν έχει το ios αυτή τη δυνατότητα από όσο ξέρω(πως γίνεται αυτό στο android με μια κίνηση;)

Widgets όμως έχει;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Α οκ κατάλαβα,  ναι δεν έχει το ios αυτή τη δυνατότητα από όσο ξέρω(πως γίνεται αυτό στο android με μια κίνηση;)

Widgets όμως έχει;)

αν αυτά τα θεωρείς widgets που έχει το ios πάω πάσο ... έχει δηλ widget που να κλειδώνει οθόνη,  δείχνει χρήση cpu, ram, θερμοκρασίες, MB/s δεδομένων, mAh μπαταρίας?

2.5widget.png

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ziaba είπε

αν αυτά τα θεωρείς widgets που έχει το ios πάω πάσο ... έχει δηλ widget που να κλειδώνει οθόνη,  δείχνει χρήση cpu, ram, θερμοκρασίες, MB/s δεδομένων?

Είπα ότι έχει widgets, δεν είπα ότι είναι ίδια με αυτά του android, και λογικό είναι. Δεν έχει widgets που να κάνουν αυτά που ανέφερες, αλλά γενικώς έχουν παρόμοια χρησιμότητα με αυτά του android. Πάντως αν ήθελα το ios να μοιαζει με το android θα έπαιρνα android γιατί να θέλω λοιπόν το ios να προσπαθεί να μιμηθεί τη λογική του android;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιαυτό είναι τα widgets να να μην ανοίγεις εφαρμογές, ρυθμίσεις και ιστορίες ...  Να έχεις αυτά που θες με την μια στην κεντρική οθόνη με το που ξεκλειδώνεις την συσκευή...  Τώρα αν έχει κάποια μόνο για να λέμε ότι και καλά έχει widgets σου πα πάω πάσο 

Επεξ/σία από ziaba

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...