najinblue3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 ειναι καπως, λιγο τα χρωματα, λιγα τα bezels, αλλα και σε 6 να πας για μενα αξιζει σαν εμπειρια, το ιδανικο απλα ειναι να πας σε 7 η σε νεοτερο
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, mr.robot είπε Αυτό με την μπαταρία είναι σχετικό.. ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας.. όσο για την κάμερα δεν αμφιβάλω βγάζει καλύτερες το s7 edge.. αλλά δεν έχει τεράστια διαφορά.. Eγω μετα απο 7 χρονια aple πηγα απο το 6s στο σ7edge η διαφορες ειναι χαοτικες και αν κανεις το βημα σε 2 εβδομαδες θα εχεις επιστρεψει ,εγω παντως δεν ξαναγυρναω στο ios Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από slk200gr 4
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε Eγω μετα απο 7 χρονια aple πηγα απο το 6s στο σ7edge η διαφορες ειναι χαοτικες και αν κανεις το βημα σε 2 εβδομαδες θα εχεις επιστρεψει ,εγω παντως δεν ξαναγυρναω στο ios δεν εισαι μονος
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ziaba είπε δεν εισαι μονος true 1
mr.robot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Χααχα ακόμα δεν το πήρα με κάνετε να αλλάξω από τώρα
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 21/2/2018 στις 5:17 ΜΜ, mr.robot είπε ξέρω κάποια στιγμή θα ξανά γυρίσω σε android. 51 λεπτά πριν, mr.robot είπε Χααχα ακόμα δεν το πήρα με κάνετε να αλλάξω από τώρα
aret1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Την απόφαση την έχεις πάρει ηδη. Αυτό που θα προτείνω εγώ είναι να πάρεις κάτι καλύτερο, όπως το iphone 7 και τουλάχιστον 32gb μνήμης. Παλαιότερα πολλοί χρήστες που θέλαν να δοκιμάσουν το Android, πήραν τρόπον τινά να πούμε ''φθηνά κινητά'' με 1gb μνήμης και 8 ή 16gb χωρητικότητα. Με αποτέλεσμα να σχηματίσουν μια γνώμη που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενός ακριβού κινητου με android όπως ένα samsung galaxy s8. Βέβαια τώρα βρίσκεις τρομερές συσκευές από μάρκες που δεν τις πιάνει το μάτι σου. Αυτά στα λέει ένας χρήστης iphone από το πρώτο το 2g. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα samsung s8 plus, ομολογώ ότι τα χρειάστηκα, πρώτα σαν κατασκευή αλλά και την πληρότητα του λειτουργικού. Αν και στη καθημερινότητα έχω ένα 7άρι 128 και η γυναίκα μου ένα iphone X, εξετάζω πολύ σοβάρα και περιμένω παράλληλα να δω το καινούργιο galaxy S9. Αν δε φοβόμουνα λίγο τα διάφορα κουλά από τις εφαρμογές του Android, πχ να ψάχνεσαι για διαφημίσεις που εμφανίζονται στη αρχική οθόνη ή τη χρήση antivirus νομίζω ότι θα είχα φύγει ήδη από την Apple 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Χρηση antivirus; Ποτέ. Οι εφαρμογες που έχουν διαφημίσεις το δηλώνουν στο play store. Αν χρειάζεται καθαρό UI όπως του iPhone προτίμησε συσκευή με stock android.
mr.robot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Το 6s plus 64gb πήρα όλα μια χαρά το θέμα μπορεί να κλειδωθεί !!
najinblue3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mr.robot είπε Το 6s plus 64gb πήρα όλα μια χαρά το θέμα μπορεί να κλειδωθεί !! με γεια! χρωματακι? Εγω το ειχα space grey και το μετανιωσα, το ασπρο ειναι πιο imba !
ziaba Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mr.robot είπε Το 6s plus 64gb πήρα όλα μια χαρά το θέμα μπορεί να κλειδωθεί !! γιατί να κλειδωθεί? έχει ψωμί ακόμα...... 1
mr.robot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε με γεια! χρωματακι? Εγω το ειχα space grey και το μετανιωσα, το ασπρο ειναι πιο imba ! Ευχαριστώ , μαρεσει πιο πολύ το grey έχει και Το μαύρο τελειοοο
dimkalogiros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/21/2018 στις 4:22 ΜΜ, mr.robot είπε όσο για την κάμερα δεν αμφιβάλω βγάζει καλύτερες το s7 edge.. αλλά δεν έχει τεράστια διαφορά.. Με γεια και από μένα αδερφέ. Όσον αφορά το από πάνω, όντως δεν έχει τεράστια διαφορά; Θα τρελαθούμε τελείως!
mr.robot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα απο 3-4 ημερεσ χρησης του iphone 6s plus δεν αντεξα , δεν μρ βολευει το iphone ..βεβαια οχι απο την αποψη οτι ειναι χειροτερο η καλυτερο.. απλα δεν με βολευε, και πηρα samsung galaxy s8 οπως περιμενα απο καιρο 🤣 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από mr.robot
slk200gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, mr.robot είπε Μετα απο 3-4 ημερεσ χρησης του iphone 6s plus δεν αντεξα , δεν μρ βολευει το iphone ..βεβαια οχι απο την αποψη οτι ειναι χειροτερο η καλυτερο.. απλα δεν με βολευε, και πηρα samsung galaxy s8 οπως περιμενα απο καιρο 🤣 Επεσα εξω ε?νομιζα θα αντέξεις 2 εβδομάδες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα