Προς το περιεχόμενο

Από android σε iOS ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι καπως, λιγο τα χρωματα, λιγα τα bezels, αλλα και σε 6 να πας για μενα αξιζει σαν εμπειρια, το ιδανικο απλα ειναι να πας σε 7 η σε νεοτερο

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, mr.robot είπε

Αυτό με την μπαταρία είναι σχετικό.. ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας.. όσο για την κάμερα δεν αμφιβάλω βγάζει καλύτερες το s7 edge.. αλλά δεν έχει τεράστια διαφορά..

Eγω μετα απο 7 χρονια aple πηγα απο το 6s στο σ7edge η διαφορες ειναι χαοτικες και αν κανεις το βημα σε 2  εβδομαδες θα εχεις επιστρεψει ,εγω παντως δεν ξαναγυρναω στο ios

Επεξ/σία από slk200gr
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Eγω μετα απο 7 χρονια aple πηγα απο το 6s στο σ7edge η διαφορες ειναι χαοτικες και αν κανεις το βημα σε 2  εβδομαδες θα εχεις επιστρεψει ,εγω παντως δεν ξαναγυρναω στο ios

δεν εισαι μονοςB)

Δημοσ.
Στις 21/2/2018 στις 5:17 ΜΜ, mr.robot είπε

ξέρω κάποια στιγμή θα ξανά γυρίσω σε android. 

51 λεπτά πριν, mr.robot είπε

Χααχα ακόμα δεν το πήρα με κάνετε να αλλάξω από τώρα :P

Δημοσ.

Την απόφαση την έχεις πάρει ηδη. Αυτό που θα προτείνω εγώ είναι να πάρεις κάτι καλύτερο, όπως το iphone 7 και τουλάχιστον 32gb μνήμης. Παλαιότερα πολλοί χρήστες που θέλαν να δοκιμάσουν το Android, πήραν τρόπον τινά να πούμε ''φθηνά κινητά'' με 1gb μνήμης και 8 ή 16gb χωρητικότητα. Με αποτέλεσμα να σχηματίσουν μια γνώμη που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενός ακριβού κινητου με android όπως ένα samsung galaxy s8. Βέβαια τώρα βρίσκεις τρομερές συσκευές από μάρκες που δεν τις πιάνει το μάτι σου. Αυτά στα λέει ένας χρήστης iphone από το πρώτο το 2g. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα samsung s8 plus, ομολογώ ότι τα χρειάστηκα, πρώτα σαν κατασκευή αλλά και την πληρότητα του λειτουργικού. Αν και στη καθημερινότητα έχω ένα 7άρι 128 και η γυναίκα μου ένα iphone X, εξετάζω πολύ σοβάρα και περιμένω παράλληλα να δω το καινούργιο galaxy S9. Αν δε φοβόμουνα λίγο τα διάφορα κουλά από τις εφαρμογές του Android, πχ να ψάχνεσαι για διαφημίσεις που εμφανίζονται στη αρχική οθόνη ή τη χρήση antivirus νομίζω ότι θα είχα φύγει ήδη από την Apple 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mr.robot είπε

Το 6s plus 64gb πήρα όλα μια χαρά το θέμα μπορεί να κλειδωθεί !!

με γεια! χρωματακι? Εγω το ειχα space grey και το μετανιωσα, το ασπρο ειναι πιο imba !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mr.robot είπε

Το 6s plus 64gb πήρα όλα μια χαρά το θέμα μπορεί να κλειδωθεί !!

γιατί να κλειδωθεί? έχει ψωμί ακόμα......

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, najinblue3 είπε

με γεια! χρωματακι? Εγω το ειχα space grey και το μετανιωσα, το ασπρο ειναι πιο imba !

Ευχαριστώ , μαρεσει πιο πολύ το grey έχει και Το μαύρο τελειοοο

Δημοσ.
Στις 2/21/2018 στις 4:22 ΜΜ, mr.robot είπε

όσο για την κάμερα δεν αμφιβάλω βγάζει καλύτερες το s7 edge.. αλλά δεν έχει τεράστια διαφορά..

Με γεια και από μένα αδερφέ. Όσον αφορά το από πάνω, όντως δεν έχει τεράστια διαφορά; Θα τρελαθούμε τελείως! :D:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο 3-4 ημερεσ χρησης του iphone 6s plus δεν αντεξα , δεν μρ βολευει το iphone ..βεβαια οχι απο την αποψη οτι ειναι χειροτερο η καλυτερο.. απλα δεν με βολευε, και πηρα samsung galaxy s8 οπως περιμενα απο καιρο 🤣

Επεξ/σία από mr.robot
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mr.robot είπε

Μετα απο 3-4 ημερεσ χρησης του iphone 6s plus δεν αντεξα , δεν μρ βολευει το iphone ..βεβαια οχι απο την αποψη οτι ειναι χειροτερο η καλυτερο.. απλα δεν με βολευε, και πηρα samsung galaxy s8 οπως περιμενα απο καιρο 🤣

Επεσα εξω ε?νομιζα θα αντέξεις 2 εβδομάδες :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...