shooterg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δεν αξιζει απο s7 edge να πας σε iphone 6s. Το μονο που αξιζει ειναι 7 plus και πανω.
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, shooterg είπε Δεν αξιζει απο s7 edge να πας σε iphone 6s. Το μονο που αξιζει ειναι 7 plus και πανω. Για ποιο λόγο δεν αξίζει ?
shooterg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Χειρότερη κάμερα χειρότερη μπαταρία και χειρότερη οθόνη.
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, shooterg είπε Χειρότερη κάμερα χειρότερη μπαταρία και χειρότερη οθόνη. Αυτό με την μπαταρία είναι σχετικό.. ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας.. όσο για την κάμερα δεν αμφιβάλω βγάζει καλύτερες το s7 edge.. αλλά δεν έχει τεράστια διαφορά..
shooterg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Σε όλα είναι χειρότερα μην προσπαθείς να καλύψεις κάτι Επειδή επιθυμεις να αγοράσεις iPhone. Για το καλό σου το λέω μην κάνεις αυτή την τεράστια βλακεία. Αν θες iPhone 7 plus μάζεψε λεφτά και πάρτο 1
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, shooterg είπε Σε όλα είναι χειρότερα μην προσπαθείς να καλύψεις κάτι Επειδή επιθυμεις να αγοράσεις iPhone. Για το καλό σου το λέω μην κάνεις αυτή την τεράστια βλακεία. Αν θες iPhone 7 plus μάζεψε λεφτά και πάρτο Δεν αντιλέγω .. αλλα όπως είπα στο πρώτο μήνυμα έχω βαρεθεί τα android..δεν κάνω τρελή χρήση του κινητού το αναφέρω.. ξέρω κάποια στιγμή θα ξανά γυρίσω σε android.
ziaba Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Αφού είσαι ψημένος για το αΐφων παρτο να σου φύγει η περιέργεια προσωπικά θεωρώ αρκετά κατώτερο το ios σε σχέση με το android... Μόνο που δεν έχει double tap, led, widgets και για να να ενεργοποιηθεί 4g, data πρέπει να πας στις ρυθμίσεις φτάνει... Και γενικά η λίστα είναι μεγάλη 1
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ziaba είπε Αφού είσαι ψημένος για το αΐφων παρτο να σου φύγει η περιέργεια προσωπικά θεωρώ αρκετά κατώτερο το ios σε σχέση με το android... Μόνο που δεν έχει double tap, led, widgets και για να να ενεργοποιηθεί 4g, data πρέπει να πας στις ρυθμίσεις φτάνει... Και γενικά η λίστα είναι μεγάλη Led εννοείς για τις ειδοποιήσεις; Ξέρω πως υπάρχει αυτή η λειτουργία :/
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mr.robot είπε Αξίζει απo android σε iPhone? Ναι αλλα μονο σε 7 plus και πανω. Επισης οταν καποιος γραφει αυτο 4 ώρες πριν, mr.robot είπε Καλησπέρα εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ android κινητα, κάθε 4-5 μήνες αλλάζω συσκευή γιατί την βαριέμαι εμεις δεν μπορουμε να πουμε κατι παραπανω ή πιο γενικο. Γιατι το πιο πιθανο ειναι να κανεις το ιδιο και στα iphone και να ξανααλλαξεις συσκευη. 2 ώρες πριν, mr.robot είπε Αυτό με την μπαταρία είναι σχετικό.. Οχι δεν ειναι σχετικο.Η μπαταρια στα μη plus μοντελα των iphone ειναι χαλια. 26 λεπτά πριν, mr.robot είπε Led εννοείς για τις ειδοποιήσεις; Ξέρω πως υπάρχει αυτή η λειτουργία :/ Οχι τα iphone δεν εχουν κανενα led για τις ειδοποιησεις. Α και σε περιπτωση που προτιμησεις iphone plus θα σου προτεινα να μην το αφηνεις να πεσει η μπαταρια γιατι η πληρης φορτιση παιρνει 3ωρες... 1
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις βαρεθεί το Android που το κάνεις ότι θέλεις και θα πάρεις iPhone και μάλιστα 16gb ?
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι αλλα μονο σε 7 plus και πανω. Επισης οταν καποιος γραφει αυτο εμεις δεν μπορουμε να πουμε κατι παραπανω ή πιο γενικο. Γιατι το πιο πιθανο ειναι να κανεις το ιδιο και στα iphone και να ξανααλλαξεις συσκευη. Οχι δεν ειναι σχετικο.Η μπαταρια στα μη plus μοντελα των iphone ειναι χαλια. Οχι τα iphone δεν εχουν κανενα led για τις ειδοποιησεις. Α και σε περιπτωση που προτιμησεις iphone plus θα σου προτεινα να μην το αφηνεις να πεσει η μπαταρια γιατι η πληρης φορτιση παιρνει 3ωρες... Κατάλαβα ευχαριστώ για τις πληροφορίες 21 λεπτά πριν, adi32 είπε Έχεις βαρεθεί το Android που το κάνεις ότι θέλεις και θα πάρεις iPhone και μάλιστα 16gb ? Δεν θα πάρω 16gb ..
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mr.robot είπε Κατάλαβα ευχαριστώ για τις πληροφορίες Δεν θα πάρω 16gb .. Γνώμη μου να μην πάρεις κανένα γιατί θα πετάξεις τα λεφτά σου και θα το μετανιώσεις
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Το downgrade ειναι μεγαλο απο s7 edge. Καταλαβαίνω οτι σ αρέσει να αλλάζεις κινητά αλλά αλλάζεις χρονολογία ναυαρχιδας, ενω το s7 ειναι καλυτερο και απο την ναυαρχίδα της apple της ιδιας χρονιας. Βέβαια αν ως εκεί φτανει η τσέπη σου και θες ios, τα επιχειρήματα ειναι περιττά. 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν θες αλλαγη καντο, εγω γυρισα απο 6s plus σε s8, και να σου πω την αληθεια η διαφορα ηταν τρομερη οσον αφορα την οθονη, απο μπαταρια ποτε δεν ειχα θεμα 1.5μερα + αλλα αναλογα και ποσο το λιωνεις, αλλα γενικα κραταει ιδιαιτερα στα plus μοντελα, εγω μονο θετικα εχω να σου πω για τα μηλοφωνα, αν εχεις και καποιο macbook εκει φαινεται τι μπορει να κανει το κινητο και ποσο μπροστα ειναι το οικοσυστημα της apple, ειναι το μοναδικο που μου λειπει οπως σ ειπαν οι περισσοτεροι πανε σε 7αρι και πανω, η οθονη στα 6, 6s θα σου φανει τραγικη Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, najinblue3 είπε αν θες αλλαγη καντο, εγω γυρισα απο 6s plus σε s8, και να σου πω την αληθεια η διαφορα ηταν τρομερη οσον αφορα την οθονη, απο μπαταρια ποτε δεν ειχα θεμα 1.5μερα + αλλα αναλογα και ποσο το λιωνεις, αλλα γενικα κραταει ιδιαιτερα στα plus μοντελα, εγω μονο θετικα εχω να σου πω για τα μηλοφωνα, αν εχεις και καποιο macbook εκει φαινεται τι μπορει να κανει το κινητο και ποσο μπροστα ειναι το οικοσυστημα της apple, ειναι το μοναδικο που μου λειπει οπως σ ειπαν οι περισσοτεροι πανε σε 7αρι και πανω, η οθονη στα 6, 6s θα σου φανει τραγικη tha fanei tragiki epeidh exei kalitera xrwmata i samsung swsta? siggnwmi pou grafw greeklish to pliktrologio tou ypologisth mou den allazei glwssa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα