mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ android κινητα, κάθε 4-5 μήνες αλλάζω συσκευή γιατί την βαριέμαι, αποφάσισα να πάρω ένα iPhone να αλλάξω λίγο.. γενικά όμως αξίζει ? Τώρα χρησιμοποιώ ένα s7 edge ,σκέφτομαι να πάω σε iPhone 6s η iPhone 6 plus.. το θέμα είναι τα 16gb χωρητικότητα που με απασχολεί περισσότερο.. θα μπορώ να βάλω μέσα εφαρμογες η θα λέει δεν υπάρχει χώρος ; Η μπαταρία κραταει γενικά ; Η χρήση που κάνω αν δεν έχω υπολογιστή μπροστά μου είναι FB,messenger , καμία ταινία και κάνα ελαφρύ παιχνίδι.. σίγουρα πολλοί θα με κραξεται, και εγώ δεν ήμουν φαν της apple απλά θέλω να αλλάξω τελείως .. ίσως ξανά γυρίσω μετά σε android..πείτε μου τις απόψεις σας από θέμα χωρητικότητας ταχύτητας κλπ.. κυρίως άτομα που ήταν σε android και πήγαν σε Apple
vchristod84 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, mr.robot είπε Καλησπέρα εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ android κινητα, κάθε 4-5 μήνες αλλάζω συσκευή γιατί την βαριέμαι, αποφάσισα να πάρω ένα iPhone να αλλάξω λίγο.. γενικά όμως αξίζει ? Τώρα χρησιμοποιώ ένα s7 edge ,σκέφτομαι να πάω σε iPhone 6s η iPhone 6 plus.. το θέμα είναι τα 16gb χωρητικότητα που με απασχολεί περισσότερο.. θα μπορώ να βάλω μέσα εφαρμογες η θα λέει δεν υπάρχει χώρος ; Η μπαταρία κραταει γενικά ; Η χρήση που κάνω αν δεν έχω υπολογιστή μπροστά μου είναι FB,messenger , καμία ταινία και κάνα ελαφρύ παιχνίδι.. σίγουρα πολλοί θα με κραξεται, και εγώ δεν ήμουν φαν της apple απλά θέλω να αλλάξω τελείως .. ίσως ξανά γυρίσω μετά σε android..πείτε μου τις απόψεις σας από θέμα χωρητικότητας ταχύτητας κλπ.. κυρίως άτομα που ήταν σε android και πήγαν σε Apple Το 6 ή 6 plus απλά το ξεχνάς. Το μόνο που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι το 6s plus. Επειδή όμως παίζεις και παιχνίδια, να ξέρεις ότι τη μέρα δε θα τη βγάζεις από μπαταρία. Αν ήθελες μόνο για σερφαρισμα, chat κλπ. θα ήσουν κομπλέ. Τα παιχνίδια τη γονατίζουν τη μπαταρία στο iPhone
lek88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη πας σε 16ρι δεν αξίζει! Θα σου σπάσει τα νεύρα με τον χώρο... Αφού αλλάζεις συσκευές συχνά δοκίμασε κ ένα iPhone να δεις αν θα σου αρέσει! Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ iPhone αλλά νομίζω ότι έχουν τα υπέρ και τα κατά τους και τα δύο. Δοκιμάζεις και μένεις σε όποιο σε καλύπτει περισσότερο. Τα Android είναι ανοιχτό λογισμικό ενώ το ios όχι Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από lek88
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, vchristod84 είπε Το 6 ή 6 plus απλά το ξεχνάς. Το μόνο που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι το 6s plus. Επειδή όμως παίζεις και παιχνίδια, να ξέρεις ότι τη μέρα δε θα τη βγάζεις από μπαταρία. Αν ήθελες μόνο για σερφαρισμα, chat κλπ. θα ήσουν κομπλέ. Τα παιχνίδια τη γονατίζουν τη μπαταρία στο iPhone Να μην πάρω 6 η 6 plus επειδή παίζω παιχνίδια; Παιχνίδια θα παίξω σπάνια διότι τις περισσότερες φορές θα έχω τον υπολογιστή μου. 2 λεπτά πριν, lek88 είπε Μη πας σε 16ρι δεν αξίζει! Θα σου σπάσει τα νεύρα με τον χώρο... Αφού αλλάζεις συσκευές συχνά δοκίμασε κ ένα iPhone να δεις αν θα σου αρέσει! Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ iPhone αλλά νομίζω ότι έχουν τα υπέρ και τα κατά τους και τα δύο. Το 32gb πάει πολλά σε λεφτά όμως.. δηλαδή κατά μέσο όσο πόσες εφαρμογές θα μπορώ να εγκαταστήσω?
lek88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα το μετανιωσεις το 16ρι! Καμία δεκαριά εφαρμογές θα σου πάρει και συν το Facebook - messenger θα σου πετάει μήνυμα για ανεπάρκεια χώρου. Έχω το ίδιο πρόβλημα με το Samsung Galaxy A5 2016 μου που είναι 16ρι.... Εγω το πήρα αναγκαστικά γιατί μου είχε καεί η προηγούμενη συσκευή και ήθελα κινητό άμεσα. Δεν μπορούσα να μαζέψω χρήματα για κάτι καλύτερο Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από lek88
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, lek88 είπε Θα το μετανιωσεις το 16ρι! Καμία δεκαριά εφαρμογές θα σου πάρει και συν το Facebook - messenger θα σου πετάει μήνυμα για ανεπάρκεια χώρου. Έχω το ίδιο πρόβλημα με το Samsung Galaxy A5 2016 μου που είναι 16ρι.... Εγω το πήρα αναγκαστικά γιατί μου είχε καεί η προηγούμενη συσκευή και ήθελα κινητό άμεσα. Δεν μπορούσα να μαζέψω χρήματα για κάτι καλύτερο Κοίτα μετρημένες εφαρμογες έχω FB messenger Viber browser player (αν δεν είναι καλός ο στοκ) όχι πολλές ακόμα και κάνα παιχνίδι.. 250 πες τραγούδια, φωτογραφίες,βίντεο .. δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.. και κάποια ταινία μπορώ να την περάσω με usb otg αν υποστηρίζει
lek88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Και πάλι δεν είμαι υπέρ του 16! Περίμενε βέβαια να σου πουν την γνώμη τους κ άλλα παιδιά και αποφασίζεις. Έχει επέκταση με micro SD? Αν ναι, αγοράζεις την πιο φθηνή, βάζεις μέσα μόνο τραγούδια και βίντεο και είσαι οκ!!!!
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, lek88 είπε Και πάλι δεν είμαι υπέρ του 16! Περίμενε βέβαια να σου πουν την γνώμη τους κ άλλα παιδιά και αποφασίζεις. Έχει επέκταση με micro SD? Αν ναι, αγοράζεις την πιο φθηνή, βάζεις μέσα μόνο τραγούδια και βίντεο και είσαι οκ!!!! Τι εννοείς επέκταση σε micro SD ? Δεν υποστηρίζει καρτες SD
lek88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Ναι για SD λέω. Αν δεν δέχεται σκούρα τα πράγματα
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, lek88 είπε Ναι για SD λέω. Αν δεν δέχεται σκούρα τα πράγματα Δεν δέχονται τα iPhone
lek88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mr.robot είπε Δεν δέχονται τα iPhone Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Δεν το ήξερα
Kostasspil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, lek88 said: Ναι για SD λέω. Αν δεν δέχεται σκούρα τα πράγματα Τα iPhone δεν παιρνουν SD. Aνεβασε το μπατζετ σου και πηγαινε σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα, μπροστα σου θα τη βρεις
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Τα iPhone δεν παιρνουν SD. Aνεβασε το μπατζετ σου και πηγαινε σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα, μπροστα σου θα τη βρεις Αξίζει απo android σε iPhone?
Kostasspil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Γενικα το Android το χω αρκετα ψηλα λογω της παραμετροποιησης που δεχεται, αλλα αμα ασχοληθεις με JB κλπ, το φερνεις στα μετρα σου. Μην περιμενεις ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο.. Υποκειμενικα ειναι ολα. 1
mr.robot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Γενικα το Android το χω αρκετα ψηλα λογω της παραμετροποιησης που δεχεται, αλλα αμα ασχοληθεις με JB κλπ, το φερνεις στα μετρα σου. Μην περιμενεις ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο.. Υποκειμενικα ειναι ολα. Να ρωτήσω, έχετε δίκιο είναι όλα υποκειμενικά, επειδή εγώ θα πάρω μεταχειρισμένο iPhone ,να μην ξοδέψω πάρα πολλά λεφτά.. υπάρχει περίπτωση ο προηγούμενος κάτοχος να έχει μέσα κάποια εφαρμογή, κάποια ρυθμίσει,η μέσω το λογαριασμό του iCloud του να με παρακολουθεί? Τοποθεσία τι κάνω κλπ.. η απλά βάζω δικό μου iCloud και δεν ξέρει τι κάνω? Διότι έχω ακούσει ότι εντοπίζονται εύκολα και τα σχετικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα