Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναλόγως που θα μένεις και που θα δουλεύεις.

Στο κέντρο πλέον η κατάσταση είναι δύσκολη γιατί έχουν βάλει πλέον χρέωση παντού και μένουν εκατοντάδες  θέσεις πάρκινγκ κενές, γιατί κανένας δεν δέχεται το νταβατζιλίκι του δημάρχου.

Ο ΟΑΣΘ κάθε χρόνο και χειρότερα.

Από την άλλη αν μένεις και δουλεύεις στο κέντρο είναι καλά γιατί σπάνια θα χρειαστεί να βγεις εκτός αυτού.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Αναλόγως που θα μένεις και που θα δουλεύεις.

Στο κέντρο πλέον η κατάσταση είναι δύσκολη γιατί έχουν βάλει πλέον χρέωση παντού και μένουν εκατοντάδες  θέσεις πάρκινγκ κενές, γιατί κανένας δεν δέχεται το νταβατζιλίκι του δημάρχου.

Ο ΟΑΣΘ κάθε χρόνο και χειρότερα.

Από την άλλη αν μένεις και δουλεύεις στο κέντρο είναι καλά γιατί σπάνια θα χρειαστεί να βγεις εκτός αυτού.

Και που παρκάρουν; Είναι πιο ακριβά από τα πάρκινγκ; 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα! Γραφω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα... μενω Αθηνα σε περιοχη κοντα στο κεντρο,αλλα οχι μεσα στο κεντρο, που δυστυχως δεν εχει μετρο( αν κ εχει λεωφορεια και τραμ). Εχω ενα 1000ρι αμαξακι που το χρησιμοποιω πολυ αραια μονο οταν πηγαινω πατρικο που εειναι μια ωρα δρομος. Δεν το κινω συχνα απο τοτε που μενω Αθηνα καθως δυσκολευομαι πολυ να το παρκαρω λογω πολυσυχναστης περιοχης και λογω σχετικης απειριας στους δρομους του κεντρου.

Οι δικοι μου λογω μιας ζημιας που προκληθηκε σε δικο τους οχημα μου προτειναν να το παρουν μιας και δεν το κινω( εκεινοι μου το παραχωρησαν πριν καποια χρονια). Η αποφαση ειναι δικη μου. Και ειμαι σε διλημμα γιατι απ τη μια σκεφτομαι πως οντως καθε χρονο δινω παγια για ασφαλεια τελη κλπ ενω το κινω ελαχιστα λογω συνθηκων και φευγουν κ σε βενζινη καποια λιγα,ενω εχω προσαρμοστει αρκετα καλα και στη χρηση μεσων μαζικης. Απ την αλλη ομως το να μην εχω καθολου αμαξι ειναι δεσμευτικο καθως αν θελησω ν αποκτησω κοστιζει, σκεφτομαι πως οσως το χριεαστω και επισης οταν πηγαινω στους δικους μου μεταφερω  ογκωδη πραγματα συχνα ειτε δικα μου ειτε για δικη τους εξυπηρετηση.

Η αποφαση ειναι δικη μου αλλα θανηθελα πολυ ν ακουσω και μερικες γνωμες και ιδεες καθως με ταλανιζει αυτο το θεμα.

Υποσημειωσεις:

1) ειμαι ανεργη οποτε δεν κανω συστηματικες διαδρομες προς συγκεκριμενες περιοχες

2)ο αντρας μου εχει αμαξι που κ αυτος εχει αραιωσει πολυ τη χρηση του λογω καλυψης απο μεσα μαζικης και λογω δυσκολου παρκινγκ. Το χει πολλα χρονια και ειναι κτητικος με αυτο οποτε δεν ξερω αν θα μου το δινε πχ για να παω στους δικους μου(δεν ειχε προκυψει τετοιο θεμα ποτε)

Αυτα ειναι τα δεδομενα κ αρχικα ολα δειχνουν οτι ισως πρεπει να το δωσω αλλα εχω δευτερες σκεψεις λογω της βαρυτητας της αποφασης που καλουμαι να παρω...

Δημοσ.

Έτσι όπως τα περιγράφεις το να έχετε δύο είναι υπερβολή.

Η πιο βολική λύση είναι εσύ και ο άντρας σου να είχατε μόνο ένα αμάξι από κοινού. Καλύτερα να το συζητήσεις μαζί του να βρείτε μια συμβιβαστική λύση

• Like 2
Δημοσ.

Καλο ειναι να υπαρχει ενα αμαξι στην ακρη εστω και αν δε το κινεις τακτικα. Σιγουρα θα χρειαστει να πας καπου το βραδυ που δεν θα εχει συγκοινωνια  η δεν θες να φας την ιδρωτιλα στα λεωφορεια  η ακομα και το καλοκαιρι να πας παραλια η καμια εκδρομη. Οπως το να βγαλεις και καμια γυναικα βολτα το βραδυ.

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

Απο τη στιγμή που εχετε 2 αυτοκίνητα και δεν κινείτε ιδιαίτερα κανενα,  δεν εχει νοημα να τα εχετε. Στο κάτω κάτω αν θελεις να βολευτεις καποια στιγμη, παιρνεις και ταξι, φθηνότερα θα σου κοστισει.

Απο την αλλη ομως, ενδεχεται να βρεις καποια στιγμη μια δουλειά που να σου χρειαζεται καθημερινά  το αυτοκίνητο. Εκει δεν ξερω τι γινεται. Συζήτησε το  και με τον σύζυγό σου, διοτι αν σου δωσει το οκ για τη χρηση του δικου του, τοτε problem solved.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stormrain είπε

Απο τη στιγμή που εχετε 2 αυτοκίνητα και δεν κινείτε ιδιαίτερα κανενα,  δεν εχει νοημα να τα εχετε. Στο κάτω κάτω αν θελεις να βολευτεις καποια στιγμη, παιρνεις και ταξι, φθηνότερα θα σου κοστισει.

Απο την αλλη ομως, ενδεχεται να βρεις καποια στιγμη μια δουλειά που να σου χρειαζεται καθημερινά  το αυτοκίνητο. Εκει δεν ξερω τι γινεται. Συζήτησε το  και με τον σύζυγό σου, διοτι αν σου δωσει το οκ για τη χρηση του δικου του, τοτε problem solved.

Το συζητησαμε, δεν θα ηθελε να το παιρνουν αλλοι καθως το χει πολα χρονιαα κ το προσεχει και παλιοτερα που τον χε δανεισει με βαρια καρδια του βγαινε ξινο. Το σεβομαι απολυτα οποτε προχωραω με αυτο ως δεδομενο.

Δημοσ.

έχετε 2 αυτοκίνητα που κάθονται κιόλας, είσαι άνεργη και ρωτάς αν πρέπει να το δώσεις;

Τώρα αν σου δίνει ο άντρας σου το δικό του ή αν σου τη βαρέσει να κάνεις βόλτες είναι κάτι που το θα βρεις μόνη σου και όχι μέσα από τα φορουμς

Κάποιος τρίτος διαβάζοντας ξερά τα δεδομένα θα σου έλεγε, έπρεπε να το δώσεις χθες.

Στην ουσία όλα είναι θέμα χρημάτων.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kleo1 είπε

έχετε 2 αυτοκίνητα που κάθονται κιόλας, είσαι άνεργη και ρωτάς αν πρέπει να το δώσεις;

Τώρα αν σου δίνει ο άντρας σου το δικό του ή αν σου τη βαρέσει να κάνεις βόλτες είναι κάτι που το θα βρεις μόνη σου και όχι μέσα από τα φορουμς

Κάποιος τρίτος διαβάζοντας ξερά τα δεδομένα θα σου έλεγε, έπρεπε να το δώσεις χθες.

Στην ουσία όλα είναι θέμα χρημάτων.

Ειναι γεγονος οτι δεν τα παιρμουμε καθημερινα κ 2 βασικοι λογοι ειναι η οικονομια και το δυσκολο παρκινγκ στο σπιτι μας. Αυτο φυσικα δε σημαινει οτι δε μας εξυπηρετουν. Χοντρα χοντρα υπολογιζω οτι δινω για παγια εξοδα και μινιμουν βενζινη ενα 500ρικο το χρονο,σιγουρα μπορβ να τοναξιοποιησω το 500ρικο και με αλλους τροπους αλλα απαξ και μεινω διχως αμαξι θα ναι δυσκολο να ξαναποκτησω απο την αρχη και επειτα αν κανω πολλα χρονια να πιασω τιμονι θα ξεχασω κ οσα ξερω (βεβαια οδηγω 10 χρονια καθως εκανα στα 18 μου μαθηματα κλπ αλλα το οτι ξερω να οδηγω δε σημαινει οτι δεν παιρνω συγκοιννια οταν συμφερει περισσοτερο.)

Σσ. Ειμαι κοπελα και μενω αθηνα

Δημοσ.

500 το χρονο δε κοστίζει ούτε παπάκι, όχι αμάξι 

Εκτός βέβαια αν η έννοια σέρβις, λάστιχα κλπ είναι άγνωστη 

• Like 1
Δημοσ.

Η τα βρίσκεις με τον άντρα σου και οδηγάς το δικό του ή το κρατάς. Πέρα απο του ότι θα σου χρειαστεί εκτάκτως κάποια φορά και θα τραβάς τα μαλλιά σου, αν το αφήσεις 2-3 χρόνια μετά θα ζοριστείς να το ξαναπάρεις όπως είπες. Τον καταλαβαίνω απόλυτα τον άντρα σου άλλα θα πρέπει να ξεκολλήσει κάποια στιγμή όπως αναγκαστικά ξεκολλήσαμε όλοι μας (και απέκτησαν γρατσουνιές τα αμάξια μας.....)

Δημοσ.
11 hours ago, kathytherion said:

Το συζητησαμε, δεν θα ηθελε να το παιρνουν αλλοι καθως το χει πολα χρονιαα κ το προσεχει και παλιοτερα που τον χε δανεισει με βαρια καρδια του βγαινε ξινο. Το σεβομαι απολυτα οποτε προχωραω με αυτο ως δεδομενο.

Εμπιστοσύνη βλέπω. 

Μετράει αυτό στη σχέση! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...