Προς το περιεχόμενο

Cosmote tv go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω κατι..εδω και καιρο που βλεπω μεσω ote tv go στο tablet παρατηρω οτι μερικα καναλια ενω στην περιγραφη δειχνει τι θα προβαλλει μολις πατας να μπεις στο καναλι πεταει ενα μυνημα που λεει πως το παρον προγγραμα δεν υποστηριζεται και κατι κουλα.αυτο μου το εκανε και τυχαια ενα βραδυ που εβλεπα στον σκαι ενα εργο ξαφνικα μ πεταξε αυτο το μυνημα.ξερει κανεις γτ γινεται αυτο;γτ σημερα ημουν στην αναμονη της κοσμοτε περιπου 15λεπτα και παρολα αυτα δεν συνδεθηκα.εκλεισε απο μονη της η γραμμη.

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την εφαρμογή..και γω έχω προβλήματα...

Την είχα σε ένα tv box για 1 χρόνο και έπαιζε μια χαρά..πήρα ένα άλλο χθες (xiaomi mi box), που είναι και unrooted, και μου βγάζει συνεχώς σφάλμα δικτύου όταν βάζω κωδικούς και πάει να συνδεθεί!

Μου κάνει επίσης εντύπωση, ότι στην τεχνική υποστήριξη, κατάλαβαν αμέσως πως είναι tv box και μου είπαν φυσικά ότι απαγορεύεται και δεν θα παίξει...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά χαρά, να ρωτήσω τώρα που το Cosmote tv go έγινε ανεξάρτητη υπηρεσία. Συνεχιζεται να μην μπορείς να συνδέσεις laptop σε tv ή να στείλεις εικόνα από το κινητό/tablet; Επίσης, πόσοι χρήστες μπορούν να είναι συνδεδεμένοι ταυτόχρονα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...