toykaki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Παιζω το counter strike global ofensive και εχω το εξης προβλημα, Οταν παιζω απο το σπιτι μου ενας σταθερος η/υ και ενα laptop με 2 ξεχωριστα διαφορετικα steam account την ώρα που ψάχνει για διαθεσιμους server μου λεει πως το Ping μας ειναι πολυ μεγαλο.και αυτο εχει σαν κοστος να αργει παρα πολυ να βρει μετα ισως και απο 4-5 επανναληψεις,οταν παιζει μονο το λαπτοπ ή ο σταθερος δεν υπάρχει αυτο το προβλημα,να πω πως οταν ειμαιστε και οι 2 και μετα απο αρκετες προσπαθειες βρει παιχνιδι το ping μας ειναι 70-80 .που σημαινει οτι δεν εχουμε Ping οπως λεει την ωρα που ψαχνει server.μοιπως ειναι οι πορτες?υπαρχει περιπτωση να μην ειναι οι πορτες ανοιχτες απο το ρουτερ (ote speedport entry 2i) και να δημιουργειται το προβλημα μόνο οταν μπαινουμε απο το ιδιο ρουτερ 2 pc? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από toykaki
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Γνωστος μου ειχε το ίδιο θεμα. Καποιες φορές όταν πήγαιναν 2 ή περισσότερα άτομα απο το ίδιο τοπικό δίκτυο να μπουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τερματιζε το upload της γραμμής ( 1Mb) και για αυτόν τον λόγο είχε υψηλό πινγκ μέχρι να μπούμε σε παιχνίδι, που τοτε το πινγκ έπεφτε στα κανονικα. Αυτο γινόταν με το συγκεκριμενο ρούτερ αν και δεν είμαι 100% σίγουρος 1
mastoras007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 καλωσήρθες στο κλάμπ. Εχεις μικρό upload.για δικους του λόγους το παιχνίδι όποτε θυμηθεί κατα τη διαρκεια αναζητησης παιχνιδιου εχει μεγάλες απαιτήσεις σε upload οχι τεράστειες αλλά αν εισαι με adsl γραμμή και upload 0,6 εχεις αυτο το πρόβλημα δέν το κάνει πάντα και δέν ξέρω ποιά ειναι τα κριτήρια για να το κάνει η όχι. 1
toykaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν φταιει το ρουτερ τελικα η το δικτυο.οντως στην περιοχη μου εχω δυστηχος 4 mbps απο 24αρα συνδεση οτε..αλλα μ κανει εντυπωση κατι αλλο.θα δεχομουν για την συνδεση αλλα εαν μπουμε στο παιχνιδι με διαφορετικα ατομα και κανουμε αναζητηση μια χαρα.το προβλημα ειναι λοιπον οταν μπαινουμε μαζι στο ιδιο παιχνιδι.οποτε κατι με το ρπυτερ??
toykaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Βρεθηκε το προβλημα..στην αρχη τπυ παιχνιδιου ζηταει μ2γαλες ταχυτητες.εβαλα το λαπτοπ και αυτο με καλωδιο και διορθωθηκε.οποτε παω για αγορα powerline .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα