Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, DYEL είπε

Εννοεις τα λεφτα των μεταφωρικων?

Γιατι δεν σου τα γυρισαν? Παντα με δικη τους πρωτοβουλία τα γυρνανε πισω.

γιατί μου είπαν πως η εταιρεία η μεταφορική τα μετέφερε στον προβλεπόμενο χρόνο. Και πως η καθυστέρηση στην δια χειρός παράδοση είναι εκτός του ελέγχου τους και δεν ευθύνονται.

Πάντως έχω να πω πως σαν πρωτεϊνη έχει πολύ ωραία γεύση και γενικώς είναι ένα αρκετά ποιοτικό προϊόν. Είχα πάρει 2 σάκους των 2,5 κιλών. Είχε και πολύ καλή διαλυτότητα στο νερό και αρκετα καλή ακόμη και στο κρυο γάλα. 

13 ώρες πριν, terry308 είπε

Δεν γίνεται (paypal) λόγω των capital controls που είχαν εφαρμοστεί ,το βλέπει σαν ειδική αγορά , δε θυμάμαι ακριβώς , είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση μέσω facebook messenger .

επειδή πρόπερυσι είχα πάρει ποδήλατο από αγγλία μέσω paypal , σε πιο αυστηρά capital control και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ενώ φέτος που έχουν χαλαρώσει πάρα πολύ αρκετά , και για μικροποσά κιόλας μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχει τέτοια πολιτική . Θα βάλω απευθείας την κάρτα στο site τους και βλέπουμε. Αλλά αν καθυστερήσουν πάλι και κάνουν τον κινέζο, είναι ένα ρίσκο. Τουλάχιστον σε μένα. Εσείς έχετε καλές εμπειρίες και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, αλλά δυστυχώς σε μένα , φοβάμαι και τα μεταφορικά.

14 ώρες πριν, Musclemar είπε

Αυτό μου κάνει και εμένα εντύπωση γιατί πάντα τα επιστρέφουν.

Η αλήθεια είναι πως έχει καλή φήμη σαν εταιρεία, τώρα κάποια στιγμή όλο και κάτι θα τους ξεφύγει. Δεν το εχω καταδικάσει ως αγορά, κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσω. Αν ξανασυμβεί τότε θα φάει μαύρο από μένα.

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.

Η καλή πρωτεϊνη δεν είναι αυτή που διαλύεται καλά στο νερό/γάλα, αυτό ειδικά με τα σχετικά σέικερ με το διχτακι είναι εύκολο.

Η καλή πρωτεϊνη είναι αυτή που δεν σου φέρνει αέρια η δεν σε πάει διάρροια μετά στην τουαλέτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gdriver είπε

Πάντως έχω να πω πως σαν πρωτεϊνη έχει πολύ ωραία γεύση και γενικώς είναι ένα αρκετά ποιοτικό προϊόν.

Κι εγώ δοκιμάζω αυτές τις ήμερες τη πρωτεΐνη τους - μεντα - σοκολάτα - , ωραία γεύση και διαλύεται εύκολα , δεν έχω αέρια ..

Πήρα και το φυστικοβούτυρο τους , ωραίο και σε γεμίζει , έκανα και μια δόση pankaces από το μείγμα τους , κι αυτές ωραίες βγήκαν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Η καλή πρωτεϊνη είναι αυτή που δεν σου φέρνει αέρια η δεν σε πάει διάρροια μετά στην τουαλέτα.

Η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα στην biotech χαχα. 100% αέρια και τουαλέτα μόλις την επινα και ήθελε ώρα να διαλυθεί , αν και από γεύση ήταν τέλεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, terry308 είπε

Κι εγώ δοκιμάζω αυτές τις ήμερες τη πρωτεΐνη τους - μεντα - σοκολάτα - , ωραία γεύση και διαλύεται εύκολα , δεν έχω αέρια ..

Πήρα και το φυστικοβούτυρο τους , ωραίο και σε γεμίζει , έκανα και μια δόση pankaces από το μείγμα τους , κι αυτές ωραίες βγήκαν 

φυστικοβούτυρο πλέον φτιάχνω μόνος μου. βαρέθηκα τις ακριβές τιμές. ειδικώς στα ελληνικά φυστικοβούτυρα. Επομένως για 10 λεπτά από το χρόνο μου το κάνω μόνος μου και εντελώς σκέτο φυστικοβούτυρο. Ούτε ζαχαρίτσα, και αν δε θέλω ούτε ελαιόλαδο. Απλώς είναι πολύ τραγανό με αυτόν τον τρόπο. 

3 ώρες πριν, orck είπε

Η καλή πρωτεϊνη δεν είναι αυτή που διαλύεται καλά στο νερό/γάλα, αυτό ειδικά με τα σχετικά σέικερ με το διχτακι είναι εύκολο.

μέχρι τώρα δεν είχα τέτοια επίπτωση ή συμπτώματα. οι δοκιμασμένες είναι οι x-lab, ultimate nutrition, myprotein και η iso100. Κάποτε είχα αγορασει κάποια σκέτη λευκή φυτική πρωτεϊνη η οποία όσο και αν τη χτυπούσες με νερό δε διαλυόταν, γινόταν ένα πράγμα σα ζυμάρι και είχε γεύση «χλέπας». δε θυμάμαι το όνομα για να τη γράψω καθώς έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες για τον κάδο απορριμάτων. 

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.
11 ώρες πριν, orck είπε

Επέτρεψε μου ...

Ποιοτική πρωτείνη είναι αυτή που δεν έχει γλυκαντικά ,βαρέα μέταλλα και λοιπά κατάλοιπα της επεξεργασίας που δέχεται το τυρόγαλα.Σκευάσματα των 10-15 ευρώ το κιλό που διαφημίζονται -για μένα - καλύτερα να αποφεύγονται.

Ας δώσει κάποιος κάτι παραπάνω.Εξάλλου δεν είναι για να παίρνεις 3-4-5 φορές μες την μέρα όπως κάνουν μερικοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση...

Σκεφτομαι να παρω μια χωρις γευση και μια με γευση σοκολατα...

Αν π.χ. την αγευστη την βαρεθω ή δεν μου αρεσει, μπορω να τις αναμειξω ωστε να παρει γευση σοκολατας, εστω και πιο ηπια?

Επισης, επειδη σκεφτομαι να παρω 2 τεμαχια των 2,5kg (λογω μεταφορικων και καλης τιμης) και θα μου κρατησουν  πολυ καιρο (1 scoop μετα απο προπονηση θα παιρνω) παιζει να χαλασουν? Ποσο καιρο κρατανε? Μπορω να τις βαλω στο ψυγειο για καλυτερη συντηρηση ή δεν παιζει σημασια?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.
2 ώρες πριν, crom251 είπε

Ερωτηση...

Αν π.χ. την αγευστη την βαρεθω ή δεν μου αρεσει, μπορω να τις αναμειξω ωστε να παρει γευση σοκολατας, εστω και πιο ηπια?

Επισης, επειδη σκεφτομαι να παρω 2 τεμαχια των 2,5kg (λογω μεταφορικων και καλης τιμης) και θα μου κρατησουν  πολυ καιρο (1 scoop μετα απο προπονηση θα παιρνω) παιζει να χαλασουν? Ποσο καιρο κρατανε? Μπορω να τις βαλω στο ψυγειο για καλυτερη συντηρηση ή δεν παιζει σημασια?

Για την άγευστη μπορείς να ρίξεις σταγονες, έτσι μου είχαν πει :P πχ flavdrops από το myprotein

Εγώ πάλι την έχω σε ένα συρτάρι, σκόνη είναι τι να πάθει; (Σοκολάτα μπανάνα ειναι τέλεια)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, crom251 είπε

Ερωτηση...

θα σου έλεγα να μην πάρεις χωρίς γεύση. Αν την πίνεις με νερό σχεδόν θα ξερνάς. (τρόπος του λέγειν)

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο χάλια. Την έχω δοκιμάσει την αγευστη. Εχει μια ελαφριά γεύση γάλακτος. Ψιλοαηδια

Δημοσ.
Στις 7/11/2018 στις 2:29 ΠΜ, orck είπε

Εάν κάποιος έχει δυσανεξία στη λακτόζη, όποια πρωτεϊνη και αν πάρει, εάν έχει λακτόζη μέσα, θα έχει γαστρεντερικά θέματα. 

Για όσους έχουν τέτοιο θέμα και δε μπορούν να πίνουν γάλα, να τρώνε γιαούρτι κλπ, η λύση είναι μια, whey protein isolate (απομονωμένος ορός γάλακτος). 

Δημοσ.

Δεν έχω δυσανεξία και παρολαυτα σε κάποια σκευάσματα είχα θέμα ενώ με άλλα κανένα. Τίποτα από αυτά δεν έκανε μνεία για απουσία λακτόζης, ούτε αγοραζα τίποτα premium καταστάσεις. Πχ η gold της on ήταν αστέρι. Έχω και τα κουτιά για γλάστρες :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...