Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολες οι μαρκες πανω κατω ιδιες ειναι. Σίγουρα δεν θα πας σε gain whey, αφου δεν ειναι τιποτα αλλο απο whey με ζάχαρη. Εσυ πας σε απλη whey, δηλαδη οτι εχει ~80% πρωτεινη. Μετα εχεις την λεγόμενη isolate που εχει ~90% πρωτεινη. 

Γενικα να ξέρεις, η πρωτεινη ειναι δομικο συστατικό για τους μύες, οι υδατάνθρακες ειναι καύσιμο για τους μύες. Για να φουσκώσει ο μυς, θα πρπει να εχει καύσιμο (υδατάνθρακες) με το οποιο θα παράξει εργο (γυμναστική) που με την σειρα του θα καταστρέψει τους μυες! Οι οποιοι μυες θα ξαναδημιουργηθουν στη ξεκούραση (ύπνος). 

Αν δεν κανεις και τα τρια που έγραψα, τοτε η αγορά πρωτινης ειναι πεταμένα λεφτα.

Καλύτερα να πας σε κρεςτινη που εχει αμεσα αποτελέσματα στον ογκο.

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρεατινες δεν θελω...  Και υδατανθρακες παιρνω πανευκολα απο την τροφη... Για αυτο θελω μια ΄΄καθαρη΄΄ πρωτεινη χωρις πολλους υδατανθρακες.

Αυτην εδω που προταθηκε ηδη και νομιζω ειναι οτι πιο κλασσικο και πολυχρησιμοποιημενο κυκλοφορει λεω να παρω...

https://www.skroutz.gr/s/3553585/Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Standard-2273gr-Double-Rich-Chocolate.html

Ποσο % πρωτεινη περιεχει η συγκεκριμενη? Παιζει ρολο στο ποσοστο ζαχαρης π.χ. τι γευση θα παρω?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.
9 ώρες πριν, crom251 είπε

Κρεατινες δεν θελω...  Και υδατανθρακες παιρνω πανευκολα απο την τροφη... Για αυτο θελω μια ΄΄καθαρη΄΄ πρωτεινη χωρις πολλους υδατανθρακες.

Αυτην εδω που προταθηκε ηδη και νομιζω ειναι οτι πιο κλασσικο και πολυχρησιμοποιημενο κυκλοφορει λεω να παρω...

https://www.skroutz.gr/s/3553585/Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Standard-2273gr-Double-Rich-Chocolate.html

Ποσο % πρωτεινη περιεχει η συγκεκριμενη? Παιζει ρολο στο ποσοστο ζαχαρης π.χ. τι γευση θα παρω?

Η κρεατινη είναι ουσιαστικά αμινοξέα. Είναι μάλιστα πολύ δοκιμασμένο υλικό χωρις προβλήματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ.

Συμφωνώ μαζί σου να περνεις ύδατανθρακες από την τροφή.

Η πρωτεϊνη που βρήκες κατά την γνώμη μου είναι από τις καλύτερες, καθαρή χωρίς περιττές αηδιες μέσα. Αλλάζει ελάχιστα ανάλογα την γεύση. Εάν δεν πας για πρωταθλητής πάρε ότι νομίζεις ότι θα σου αρέσει πιο πολύ. Τα τσακάλια ούτε το σετακι με τις μονές δόσεις και διαφορετικές γεύσεις δεν έχουν στην Ελλάδα. Στο ταμπελακι της κάθε μιας ανάλογα την γεύση γράφει και ποσοστό πρωτεινες.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα κατεληξα σε myprotein που βγαινει πιο οικονομικη και απο οτι διαβαζω ειναι και ποιοτικη και χρησιμοποειταιαπο πολλους. Αυτην θα παραγγειλω.

Η ερωτηση πριν την παραγγελια ειναι αν αξιζει να παω στην Impact whey isolate σε σχεση με την απλη Πρωτεινη ορου γαλακτος

Δημοσ.

Μα δεν χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα,οι περισσοτεροι παιρνουμε ηδη παραπανω απο οσο χρειαζομαστε

Αν καποιος θελει παντως πρωτεινη δεν εχει παρα να φαει ενα γιαουρτι,και θα παρει ετσι πρωτεινη υψηλης ποιοτητας αντι για αποβλητα τυροκομειου που ειναι η σκονη ορου γαλακτος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagos789 είπε

Μα δεν χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα,οι περισσοτεροι παιρνουμε ηδη παραπανω απο οσο χρειαζομαστε

Αν καποιος θελει παντως πρωτεινη δεν εχει παρα να φαει ενα γιαουρτι,και θα παρει ετσι πρωτεινη υψηλης ποιοτητας αντι για αποβλητα τυροκομειου που ειναι η σκονη ορου γαλακτος

Κάθε άντρας που κάνει συστηματική προπόνηση αύξησης μϋικής μάζας ή έντονης άθλησης, χρειάζεται 1,2 με 1,7 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους.

Ένας άντρας 75 κιλών χρειάζεται  90-127,5 γραμμάρια ώστε να συντηρήσει τουλάχιστον τη μϋική του μάζα.

Γνωρίζεις ποσότητες και τρόφιμα που χρειάζονται για να την πάρεις αυτή?

Δημοσ.

Φυσικά και γνωρίζω, είχα διαιτολόγο από την εθνική άρσης βαρών. 

1.1 - 1.2 ανα κιλό για ασκούμενους με βάρη , οτιδήποτε παραπάνω είναι άσκοπο έως επιβαρυντικό

Δημοσ.
Στις 3/10/2018 στις 4:59 ΜΜ, crom251 είπε

Θα εχει σιγουρα ανφερθει ξανα αλλα θα ρωτησω παλι...

Θελω να αγορασω ενα σκευασμα πρωτεινης.

Απο οτι εχω διαβασει υπαρχουν σκευασματα που εχουν μεγαλο ποσοστο πρωτεινης και ελαχιστους υδατανθρακες και αλλα που ειναι πιο ισορροπημένα με μεγαλο ποσοστο απο υδατανθρακες στην συνθεση τους.

Εγω θελω προταση για μια πρωτεινη απο αξιοπιστη εταιρεια, με μεγαλο ποσοστο πρωτεινης και ελαχιστους υδατανθρακες (μιας και για τις αλλες δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα) και οσο το δυνατον λιγοτερη ζαχαρη κλπ.

Με βάση τα όσα αναφέρεις θα σου πρότεινα Whey Isolate. Έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό πρωτεϊνης (90% τις περισσότερες φορές) και ελάχιστο υδατάνθρακα, συνήθως 1γρ, και μηδέν ζάχαρη. Η MyProtein είναι μια πολύ ποιοτική και προσιτή επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το οποίο site της myprotein για κάποιο λόγο δε μου κάνει παραγγελία μέσω paypal. Κάνω την παραγγελία κανονικά και μετά από κανένα μισάωρο μου έρχεται e-mail που αναφέρει πρόβλημα ολοκλήρωσης. Μόνο όταν βάζω την κάρτα απευθείας στο site τους δέχεται την παραγγελία. Από paypal έχω πρόβλημα και αυτό έχει αρχίσει να με ανησυχεί ιδιαιτέρως σε αυτό το site. Συν επίσης ότι πλήρωσα κάποτε για ταχεία παραδόση σε δύο μέρες και η παραγγελία ήρθε μετα από 3 εβδομάδες(!). Εννοείται πως τα λεφτά δεν τα έδωσαν πίσω φυσικά για την καθυστέρηση.

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.
10 ώρες πριν, gdriver είπε

το οποίο site της myprotein για κάποιο λόγο δε μου κάνει παραγγελία μέσω paypal. Κάνω την παραγγελία κανονικά και μετά από κανένα μισάωρο μου έρχεται e-mail που αναφέρει πρόβλημα ολοκλήρωσης. Μόνο όταν βάζω την κάρτα απευθείας στο site τους δέχεται την παραγγελία. Από paypal έχω πρόβλημα και αυτό έχει αρχίσει να με ανησυχεί ιδιαιτέρως σε αυτό το site. Συν επίσης ότι πλήρωσα κάποτε για ταχεία παραδόση σε δύο μέρες και η παραγγελία ήρθε μετα από 3 εβδομάδες(!). Εννοείται πως τα λεφτά δεν τα έδωσαν πίσω φυσικά για την καθυστέρηση.

Εννοεις τα λεφτα των μεταφωρικων?

Γιατι δεν σου τα γυρισαν? Παντα με δικη τους πρωτοβουλία τα γυρνανε πισω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gdriver είπε

Αυτό μου κάνει και εμένα εντύπωση γιατί πάντα τα επιστρέφουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gdriver είπε

Δεν γίνεται (paypal) λόγω των capital controls που είχαν εφαρμοστεί ,το βλέπει σαν ειδική αγορά , δε θυμάμαι ακριβώς , είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση μέσω facebook messenger .

Επεξ/σία από terry308
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...