greekbusters Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Έχοντας δοκιμάσει 3 μάρκες έχω καταλήξει στην ον για πολλούς λόγους αν και η γεύση της (με σοκολάτα που παίρνω ) ειναι κατώτερη σε σχέση με με την biotech και άλλη μια που δν θυμάμαι μάρκα . Βέβαια στις 2 τελευταίες οι παρενέργειες δεν μ άρεσαν μιας και ή τουαλέτα πήγαινα ή είχα αέρια ή με ενοχλούσε η κοιλιά μου για λίγη ώρα, ενώ όταν ξεκίνησα την ον όλα αυτά έφυγαν. Τώρα λέω να δοκιμάσω την myprotein αλλά αν δω πάλι αυτές τις παρενέργειες θα πάει στον κάδο και ας τα σκάσω στην ακριβή
orck Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, είχα δει εμφανεστατες διάφορες μεταξυ on και myprotein. Προτείνω να μην πάρεις κάνα τέρας 5κιλο για αρχή γιατί κρίμα να πιέζεσαι μετά να την πιεις.
lazkalai Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 μην παίρνεται πρωτεΐνες παιδιά δεν είναι τυχαίο που τα έχουν απαγορεύσει στην Τσετσενία
Μακιαβέλλι Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχουν ακόμα εταιρίες που πουλάνε στην Ευρώπη εκτός από το myprotein; Θυμάμαι παλιά η gaspari που έβγαζε τρομερές γεύσεις αλλά με πολύ μικρότερη περιεκτικότητα από την αναγραφόμενη κατόπιν ελέγχων. Η myprotein ήταν η πιο τίμια σε αυτά που λέει με μια μικρή απόκλιση κι αυτή. Δεν υπάρχει λόγος για άλλη εταιρία.
Redragon7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ παίρνω την Matrix 5.0 της Syntrax εδώ και κάτι χρόνια. Απίστευτη γεύση, τρομερή διαλυτότητα (ακόμα και σε παγωμένο γάλα με κουταλάκι) , μηδέν παρενέργειες αλλά έχει αρχίσει και με τζούζει οικονομικά. Από τις myprotein, ποιά /ποιές θα προτείνατε από θέμα γεύσης και διαλυτότητας? Α, και με το λιγότερο δυνατό κλανίδι
orck Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Υπάρχουν ακόμα εταιρίες που πουλάνε στην Ευρώπη εκτός από το myprotein; Θυμάμαι παλιά η gaspari που έβγαζε τρομερές γεύσεις αλλά με πολύ μικρότερη περιεκτικότητα από την αναγραφόμενη κατόπιν ελέγχων. Η myprotein ήταν η πιο τίμια σε αυτά που λέει με μια μικρή απόκλιση κι αυτή. Δεν υπάρχει λόγος για άλλη εταιρία. Παρωπιδες φουλ φίλε. Ξανασκεψου το. 1 ώρα πριν, Redragon7 είπε Εγώ παίρνω την Matrix 5.0 της Syntrax εδώ και κάτι χρόνια. Απίστευτη γεύση, τρομερή διαλυτότητα (ακόμα και σε παγωμένο γάλα με κουταλάκι) , μηδέν παρενέργειες αλλά έχει αρχίσει και με τζούζει οικονομικά. Από τις myprotein, ποιά /ποιές θα προτείνατε από θέμα γεύσης και διαλυτότητας? Α, και με το λιγότερο δυνατό κλανίδι Το εάν θα ταιριάξεις με την συγκεκριμένη δεν έχει να κάνει με την γεύση. Αρνητική ψήφο για μια με cookies μεσα, και αρνητική για την αγευστη. Δεν μου άρεσε καμία, υπομονή έκανα.
Deathmace Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στο παρακάτω λινκ υπάρχει ένας (απ' ότι λένε τουλάχιστον) ανεξάρτητος φορέας αξιολόησης συμπληρωμάτων. Έχει για πολλές κατηγορίες συμπληρωμάτων, εγώ έβαλα συγκριμένα για τις πρωτεΐνες μιας και περί αυτών προκειται το τόπικ. https://labdoor.com/rankings/protein Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει κι εδώ μια ματιά. Πολλές λένε ότι περιέχουν τα πάντα και οι τιμές στο ταμπελάκι είναι τσιμπημένες.
Shadows Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Τα προιοντα του myprotein ειναι legit ελεγμενα? Βλεπω μεγαλες προσφορες και σε τροφιμα οπως το φυστικοβουτυρο,αλλα και σε συμπληρωματα βιταμινες.
DYEL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Redragon7 είπε Από τις myprotein, ποιά /ποιές θα προτείνατε από θέμα γεύσης και διαλυτότητας? Α, και με το λιγότερο δυνατό κλανίδι Αλατισμενη Καραμελα,απιστευτη γευση.Την πίνεις με νερο και ειναι "παχια" λες και εχεις βαλει γαλα μεσα,εχει πολυ γεματη γευση,και φυσικα με γαλα ειναι για μενα ο ορισμος του 10/10. Golden Syrup,πολυ ωραια γευση και αυτη,9/10 Μακρια απο Banoffee και σοκολατα brownie,αν και καποιοι λενε καλα λογια για την σοκολατα brownie,δεν αναμιγνύεται καλα,ειναι σαν να ριχνεις νερο σε σκονη κακαο,κολλαει στο σεικερ και ξεκολλάει δυσκολα,και σαν γευση καθολου γλυκια. Πολυ καλα λογια εχω διαβασει για την Σοκολατα ομαλη/chocolate smooth,δεν εχω δοκιμασει ομως. Απο εκει και περα ειναι και θεμα γουστου,εμενα μου αρεσουν οι "λευκες" γευσεις(οχι σοκολατα,οχι φρουτα),και οι αλατισμενη καραμελα και το σιροπι ειναι εξεραιτικα. Απο κλανιδι εγω δεν εχω κανενα θεμα οποια και να ειναι η γευση/ειδος/εταιρια πρωτεινης. 42 λεπτά πριν, Shadows είπε Τα προιοντα του myprotein ειναι legit ελεγμενα? Βλεπω μεγαλες προσφορες και σε τροφιμα οπως το φυστικοβουτυρο,αλλα και σε συμπληρωματα βιταμινες. Παντα εχει προσφορες,ειτε ξεχωριστά σε προιοντα ειτε στην τελικη παραγγελεια -20% συνηθως. Η impact whey εχω δει να φτανει εως και 11 ευρω το κιλο/53 τα 5 κιλα. Για μεγαλες παραγγελιες κατα καιρους εχει δωρο 1 κιλο φυστικοβουτηρο. Αλλαζουν σχεδον καθημερινα οι προσφορες,οποτε αν κανεις υπομονη πιθανον αργοτερα να βρεις ακομη καλυτερες τιμες. 19 ώρες πριν, dimitris21gr είπε Εγώ τους τελευταίους 3 μήνες παίρνω NLS Whey Plus με γεύση σοκολάτα, χωρίς κρεατίνη. Σχεδόν πάντα με νερό εκτός από μερικές φορές που δοκίμασα να την μιξάρω με το high protein της μεβγάλ με γεύση βανίλια και ταίριαζε αρκετά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μακραν η χειροτερη πρωτεινη που εχω φαει,σε γευση βανιλια ηταν αθλια. Προφανως και την παιρνεις για την τιμη. Και χειροτερη (απο αποψη συστατικων) και ακριβοτερη απο την myprotein ειναι. 2
Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Εχετε καψει πρωτα σχεδον ολο το λιπος σας ή παιρνετε ετσι;
Deathmace Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχετε καψει πρωτα σχεδον ολο το λιπος σας ή παιρνετε ετσι; Προφανώς όχι, αλλά δεν μπορώ να συσχετίσω αυτά τα 2. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο?
Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Deathmace είπε Προφανώς όχι, αλλά δεν μπορώ να συσχετίσω αυτά τα 2. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο? Οτι βαζεται μυικα κιλα χωρις να εχετε απαλλαγει απο το λιπος;
Deathmace Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Οτι βαζεται μυικα κιλα χωρις να εχετε απαλλαγει απο το λιπος; Δεν είναι εφικτό να απαλαγείς από το λίπος (ειδικά αν μείνεις καιρό κάτω από 7% αρχίζουν να υπάρχουν ορμονικά ζητήματα). Ακόμα και όσοι κατεβαίνουν αγωνιστικά κάτω από αυτό το ποσοστό πέφτουν για 2-3 μέρες. (αν και το ποσοστό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο σαν μέτρηση, καθώς στους αγώνες η εικόνα μετάει, όχι η σωματική σύσταση από μετρήσεις) Εφόσον αλλάζει η αναλογία μϋικού ιστού/ λιπώδους ιστού ποιο είναι το πρόβλημα? Αν κάποιος είναι 80 κιλά με 20% λίπος και μετά από προπόνηση/διατροφή παραμείνει 80 κιλά με 15% λιπος δεν θα δείχνει καλύτερα από πριν? Θέλει χρόνο να γίνει αλλά μια χαρά γίνεται. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από Deathmace
Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Λιπος λεω τα πατσοκοιλια, τα μπουτια και τα σωσιβια. Δεν ξερω ποσοστα να σου πω
ideal09 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26/9/2018 στις 9:13 ΜΜ, leftpc είπε Γιαούρτι με 2% λιπαρά,8-10γρ πρωτεΐνης,4-5γρ υδατάνθρακες και 70 θερμίδες στα 100γρ. Προσωπικά παίρνω πολλές συσκευασίες του 1kg όταν βγαίνουν σε προσφορά στα 2-2,5 ευρώ. Βγαίνει 40 με 50 λεπτά το κεσεδάκι(200γρ) κι άμα προσθέσεις κάτι άλλο όπως μέλι,ταχίνι,βρώμη,δημητριακά,μπανάνα κτλ. το κάνει ένα χορταστικό γεύμα και φτάνει στα επίπεδα πρωτεΐνης ενός scoop (24γρ). Από την στιγμή που το κάθε scoop πρωτεΐνης κοστίζει σχεδόν ένα ευρώ,δεν σε χορταίνει καν και δεν σου προσφέρει κάτι ισορροπημένο σε θέμα διατροφής,δεν βρίσκω λόγο να το προτιμήσεις. Απ οσο γνωριζω, δεν εχει καμια σχεση η πρωτεινη απο το γιαουρτι με το scoop. Γιαουρτι σου δινει πρωτεινη αργης απορροφησης ενω το σκουπ γρηγορης. Το καθενα για διαφορετικη χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις