Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Zerg13 said:

Πρωτεινη με νερο πρωτη φορα ακουω. Γαλα ή πορτοκαλαδα...

Πρωτεινη ειναι δεν ειναι τιποτα φοβερο. Απο ορο γαλακτος ή αυγου. Το αυγο ειναι το καλυτερο και το ακριβοτερο. Το μονο τερματιζει το σηκωτι πρεπει να το κοιτας γιατι ειναι πολυ δυσκολη στην διασπαση, ειναι υπερσυμπιεσμενη. Το σηκωτι βαραει υπερωριες για να την διασπασει.

ναι με νερο δεν ειναι παραξενο καθολου απλα με γαλα ειναι πιο καλη η γευση

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Οι σφιχτες πινουν μετα το γυμναστηριο με σκετο νερο ισως και με λιγο γρηγορο υδατανθρακα (δεξτροζη, μαλτοδεξτρινη) για μεγιστη εκμεταλευση του insluline spike
Εχει μια αδεια γευση.

Δημοσ.

Ποιος πινει πρωτεινη με πορτοκαλαδα ???

Φαντάσου να έχεις πρωτεινη με γευση σοκο κ να την ριχνεις στην πορτοκαλαδα.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλοί(μην πω οι περισσότεροι) πίνουν μόνο  με νερό για αρκετούς λόγους.

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Πρωτεινη ειναι δεν ειναι τιποτα φοβερο. Απο ορο γαλακτος ή αυγου. Το αυγο ειναι το καλυτερο και το ακριβοτερο. Το μονο τερματιζει το σηκωτι πρεπει να το κοιτας γιατι ειναι πολυ δυσκολη στην διασπαση, ειναι υπερσυμπιεσμενη. Το σηκωτι βαραει υπερωριες για να την διασπασει.

Προφανώς οτι ακούς από άλλους... ποστ έτσι για να υπάρχει. Ο καλύτερος τρόπος να καταναλώσεις πρωτεϊνη σε σκόνη είναι με νερό. Ο απλός λόγος είναι οτι απορροφάται γρηγορότερα, πράγμα πολύ σημαντικό γι'αυτούς που όντως ασχολούνται.

1 ώρα πριν, poulinos είπε

ναι με νερο δεν ειναι παραξενο καθολου απλα με γαλα ειναι πιο καλη η γευση

Αναλόγως την πρωτείνη. Οι πολύ καλές με καλές γεύσεις σκίζουν και με σκέτο νεράκι

25 λεπτά πριν, orck είπε

Οι σφιχτες πινουν μετα το γυμναστηριο με σκετο νερο ισως και με λιγο γρηγορο υδατανθρακα (δεξτροζη, μαλτοδεξτρινη) για μεγιστη εκμεταλευση του insluline spike
Εχει μια αδεια γευση.

Αν έχεις δοκιμάσει και την λες άδεια, μάλλον έτυχε να δοκιμάσεις κακή πρωτεϊνη

Δημοσ.

Εγώ τους τελευταίους 3 μήνες παίρνω NLS Whey Plus με γεύση σοκολάτα, χωρίς κρεατίνη. Σχεδόν πάντα με νερό εκτός από μερικές φορές που δοκίμασα να την μιξάρω με το high protein της μεβγάλ με γεύση βανίλια και ταίριαζε αρκετά. 

Spoiler

rofima-galaktos-upsilis-pasteriosis-242m

Δημοσ.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΜΗΝ αγοραζετε σκονες πρωτεινης με κρεατινη μεσα, η κρεατινη ειναι κατι πολυ φτηνο, πραγματικα πολυ φτηνο. Αυτο που κανουν οι εταιριες ειναι να βαζουν την παμφτηνη σκονη κρεατινης μεσα για να μετραει στα τεστ πλασματικα περισσοτερη ποσοτητα % πρωτεινης απο το κανονικο.
Ειχα δει δοκιμες που μετρησαν καθαρη σκονη κρεατινης και την μετρησαν για να δουν ποση πρωτεινη εχει μεσα και το τεστ εδειξε ποσοστο πανω απο 100%., προφανος ξεγελαει το τεστ καθως προσπαθει να ανιχνευσει κατι συγκεκριμενο (συγνωμη εχω ξεχασει τα χημικα που ελεγε το αρθρο).
Αυτο γενικα λεγεται amino spike.
Καλυτερα καθαρη πρωτεινη σκετη, χωρις τιποτα επιπλεον.

Την αδεια γευση που λεω ειναι με προιον της ΟΝ Gold με γευση double rich chocolate (αγορασμενη απο extreme, αρα σιγουρα γνησια, γιατι στην συγκεκριμενη παιζουν και αντιγραφες με αλευρακι μεσα). Πολυ καλη αποροφηση ποτε δεν ειχα προβλημα αλλα απο γευση ηταν αδεια με νερο.
Στην myprotein καταλαβαινα οτι δεν ειναι τοσο καλη, εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κινεζικες σκονες φασον και συσκευασια καπου στην ευρωπη. Οτι πληρωνεις περνεις.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Εγώ τους τελευταίους 3 μήνες παίρνω NLS Whey Plus με γεύση σοκολάτα, χωρίς κρεατίνη. Σχεδόν πάντα με νερό εκτός από μερικές φορές που δοκίμασα να την μιξάρω με το high protein της μεβγάλ με γεύση βανίλια και ταίριαζε αρκετά. 

Απόκρυψη περιεχομένων

rofima-galaktos-upsilis-pasteriosis-242m

Την Μεβγαλ δεν την ξέρω αλλά πρόσεξε μην είναι σαν την αντίστοιχη της Arla! Η ζάχαρη που έχει μέσα δεν παίζεται! Μία φορά το πήρα γιατί ξέχασα να δω ετικέτα και μόλις είδα ζαχαρες μετά, δεν ξαναπήρα ποτέ! Αλλά έτσι κι αλλιώς ρε συ, αμα έχει αυτό 25g, είναι overkill να το βάλεις και με σκόνη (εκτός αν βάζεις λίγο)

Δημοσ.

Απλά μου έφερε η μάνα μου 5-6 μπουκάλακια επειδή τα είχε σε προσφορά να δοκιμάσω. Παίζει να έχει αρκετά ζάχαρα ναι. Μισό σκουπ έβαζα γιατί έτσι και αλλιώς είναι σχετικά λίγη ποσότητα και δεν θα διαλύεται καλά. Γενικά παίρνω ένα σκουπ μετά από κάθε προπόνηση, 4 φορές την εβδομάδα. Αλλά επειδή πάνε τώρα 3 μήνες που παίρνω την whey θα ήθελα να την κόψω για 1-2 μήνες πριν ξαναπάρω. Αλλά δεν ξέρω με τι να την αντικαταστήσω. Επίσης πίνω πάρα πολύ νερό για παν ενδεχόμενο μιας και ότι έχω ακούσει επιβαρύνονται τα νεφρά και το συκώτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris21gr είπε

Αλλά δεν ξέρω με τι να την αντικαταστήσω. Επίσης πίνω πάρα πολύ νερό για παν ενδεχόμενο μιας και ότι έχω ακούσει επιβαρύνονται τα νεφρά και το συκώτι.

Να την αντικαταστήσεις με μπόλικο κρέας, μπόλικα αβγά κλπ :)

Και όσο για το νεράκι... πολύ καλά κάνεις!

• Like 1
Δημοσ.
On 27/09/2018 at 22:10, Stamer said:

Αναλόγως την πρωτείνη. Οι πολύ καλές με καλές γεύσεις σκίζουν και με σκέτο νεράκι

σιγουρα υπαρχουν καποιες που ειναι πιο ευγεστες απο καποιες αλλες και αυτο φαινεται πραγματι οταν την βαζεις σε νερο.στο γαλα η πρωτεινη ειναι σαν να βαζεις hemo ή caotonic ή δεν ξερω τι μεσα και στο τελος η γευση που υπερισχυει ειναι απο το γαλα και οχι απο την πρωτεινη.ενω στο νερο που ειναι αγευστο καταλαβαινεις αμεσως την γευση.για αυτο και τις χαλια πρωτεινες σε γευση μπορεις να τις πιεις με γαλα πιο ανετα.απο εκει και περα ειναι και τα γουστα του καθενος.γενικως με γαλα την θεωρω πιο ωραια απο οτι με το νερο.ισως επειδη μαρεσει το γαλα. οπως και μεσα σε βρωμη με γαλα ή μαζι με γιαουρτι κτλ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρει κανείς κάποια πρωτεινη πέρα από την myprotein.

Στα 60 ευρώ που παίρνει κανείς την 2κιλη της ON,μπορεί να πάρει στα 53 ευρώ 5κιλη της myprotein,και αυτό με γευση η άγευστη είναι ακόμα πιο φθηνή.

Και από γεύσης έχει κάποιες εξερετικες και κάποιες αποτυχημένες.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...