panira Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, οπως λεω και στο τιτλο, θα ηθελα να αγορασω καποιο ειδος πρωτεινης Αθλουμαι αρκετα συχνα(3-4 φορες/εβδομαδα γυμναστηριο και τρεξιμο) και παιζω και σε ποδοσφαιρικη ομαδα ερασιτεχνικα.Ειμαι 82 κιλα και 1,76(δυστυχως δεν εχω μετρησει προσφατα το λιπος μου).Σκοπος μου ειναι να πεσει λιγο η κοιλια και να αποκτησω παραλληλα μυες. Σα πηγη πρωτεινης εχω τα αυγα τονο και γαλα,τα οποια ειναι ακριβα,ανοστα και απαιτουν αρκετη προετοιμασια,οποτε, σκεφτηκα οτι μια καλη λυση θα ηταν καποιο ειδος πρωτεινης. Εχετε να προτεινετε καποια(οσο το δυνατον οικονομικοτερη )? Κανωντας μια γρηγορη αναζητηση στο skroutz βλεπω οτι οι τιμες για whey protein ξεκινουν απο 11 ευρω ανα κιλο Edit: μολις ειδα οτι υπαρχει και το "Das fitness Thread" στο Μπλα Μπλα...oh well.... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από panira
logokrimenos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, panira είπε Καλησπερα, οπως λεω και στο τιτλο, θα ηθελα να αγορασω καποιο ειδος πρωτεινης Αθλουμαι αρκετα συχνα(3-4 φορες/εβδομαδα γυμναστηριο και τρεξιμο) και παιζω και σε ποδοσφαιρικη ομαδα ερασιτεχνικα.Ειμαι 82 κιλα και 1,76(δυστυχως δεν εχω μετρησει προσφατα το λιπος μου).Σκοπος μου ειναι να πεσει λιγο η κοιλια και να αποκτησω παραλληλα μυες. Σα πηγη πρωτεινης εχω τα αυγα τονο και γαλα,τα οποια ειναι ακριβα,ανοστα και απαιτουν αρκετη προετοιμασια,οποτε, σκεφτηκα οτι μια καλη λυση θα ηταν καποιο ειδος πρωτεινης. Εχετε να προτεινετε καποια(οσο το δυνατον οικονομικοτερη )? Κανωντας μια γρηγορη αναζητηση στο skroutz βλεπω οτι οι τιμες για whey protein ξεκινουν απο 11 ευρω ανα κιλο Edit: μολις ειδα οτι υπαρχει και το "Das fitness Thread" στο Μπλα Μπλα...oh well.... Αυτη ειναι μια αρκετα καλη https://www.skroutz.gr/s/5928184/Optimum-Nutrition-100-Whey-Protein-Gold-Standard-908gr-Double-Rich-Chocolate.html 3
Basilhs1982 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Συμπλήρωμα διατροφής-συμπλήρωμα πρωτεΐνης, συμπληρώνουν τη διατροφή σου δεν την αντικαθιστούν. Τα αυγά είναι φθηνή πηγή πρωτεΐνης, πήγαινε σε μια λαϊκή αγορά και πάρε μια 30άδα, τσάμπα πράμα. 1
Karamol3golas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικα δεν συνιστω πρωτεινη,ισως μονο σε ατομα που ειναι αρκετα λιποβαρη μονο,γιατι το να παρεις κιλα ειναι αρκετα δυσκολοτερο απο το να χασεις..Οποτε για εσενα που τα κιλα σου δεν ειναι υπερβολικα παραπανω απο οσο πρεπει(βεβαια ειναι αναλογα το λιπος οπως ειπες αλλα για να λες οτι αθλεισαι τοσο πολυ,δεν πιστευω να εχεις μεγαλο ποσοστο,μια καλη διατροφη ειναι οτι καλυτερο γιατι οσο να ναι κανενας δεν μπορει να πει πως η τεχνητη μορφη πρωτεινης ειναι καλυτερη απο το να παιρνεις οση χρειαζεσαι απο το φαγητο,γιατι κρυβει και κινδυνους,απο πιο περιεργα οπως αναπνευστικα προβληματα η αλλαγες στο μεταβολισμο σου (που ισως δεν ερθουν ξκαν αυτα οποτε δεν μενω πολυ),ως και υπερβολικη καταναλωση πρωτεινης,γιατι μια ισορροπημενη διατροφη θελει το πολυ 35% πρωτεινη αλλιως η περισσεια γινεται λιπος..Ετσι θα προτεινα να συνεχισεις με τα αυγα(το πολυ 2 κροκους την ημερα),καστανο ρυζι,γαλα,φασολια,πρασιναδες αρκετες επειδη κανουν και καλο στο μεταβολισμο και εχουν υψηλο δεικτη κορεσμου(δεν νοιωθεις οτι πεινας τοσο,καλο για βραδυ,η οταν εχεις φαει ηδη και πεινας ακομα,τρως ενα μηλο και εισαι μια χαρα)..δεν αναφερω τονο κλπ ο οποιος ειναι μεν καλος αλλα καλος αλλα ακρβος,να μειωσεις τους υδατανθρακες,και οσο γινεται λιγοτερα γλυκα,αλατι(απο ελαχιστο ισα ισα μην πεσει και καμια πιεση ως και καθολου),ζαχαρη και τα απεξω..Τελος καλο θα ειν αι να τρως αρκετα μικρα γευματα με πρωινο..Ετσι και κιλα θα χασεις και οι μυες θα ερθουν απο μονοι τους..Αυτα μπορω να πω με σιγουρια,τωρα αν θες πιοπ γρηγορα αποτελεσματα μπορεις να ρωτησεις καποιον γιατρο..Ελπιζω να βοηθησα ΥΓ:Οσο παραπανω νερο τοσο το καλυτερο,διορθωνει το μεταβολισμο,και αν πινεις κανα 15λεπτο πριν φας δεν θα εχεις την ιδια ορεξη που θα ειχες αν δεν επινες,οποτε δυσκολα θα φας πολυ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Karamol3golas
Neo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Φιλε μου myprotein. Με τις εκπτώσεις βγαίνει γύρω στο 65-70ε το 5κιλο στην πορτα σου. 5
Phoenix7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Myprotein και απο εμένα..με προσφορά τα 5κιλα πανε και στα 50κατι€ καποιες φορες. απο γεύσεις η Σοκολάτα - Καραμέλα είναι πολυ καλή https://m.myprotein.gr/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html?_ga=2.18822271.795657236.1519130718-1497854745.1517948965&variation=10648433 1 ώρα πριν, Neo είπε Φιλε μου myprotein. Με τις εκπτώσεις βγαίνει γύρω στο 65-70ε το 5κιλο στην πορτα σου. 7 ώρες πριν, logokrimenos είπε Αυτη ειναι μια αρκετα καλη https://www.skroutz.gr/s/5928184/Optimum-Nutrition-100-Whey-Protein-Gold-Standard-908gr-Double-Rich-Chocolate.html απο τις καλυτερες αν οχι η καλύτερη ειναι αυτη και για αυτο ειναι πιο ακριβή απο αλλες Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Phoenix7
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Οι μικρες συσκευασιες ειναι ασυμφορες. Καλυτερα να παρει την 2.2KG
JimasGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Ρε παιδια myprotein δεν στελνει με αντικαταβολη και χωρις αυτα τα ασυμφωρα μεταφορικα;
Phoenix7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, JimasGR είπε Ρε παιδια myprotein δεν στελνει με αντικαταβολη και χωρις αυτα τα ασυμφωρα μεταφορικα; Αντικαταβολή όχι, τα μεταφορικά αν διαλέξεις την φθηνή επιλογή είναι 8€, με κουπόνι μπορείς να κατεβάσεις την τιμή
Ishmael Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Protein Supplementation to Enhance Adaptations to Resistance Exercise Training - Not Supported by Scientific Evidence! http://bit.ly/2CmyzvL
opera Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Ishmael είπε Protein Supplementation to Enhance Adaptations to Resistance Exercise Training - Not Supported by Scientific Evidence! http://bit.ly/2CmyzvL Άμεσα όχι αλλά παίζει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση και την επιδόρθωση των βλαβών των μυών (χτίσιμο),βοηθάει στη μείωση του λίπους και πολλά άλλα ωφέλη για τη whey πρωτεϊνη που με με μια μικρή αναζήτηση μπορείς να τα βρεις.
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 21/2/2018 στις 5:23 ΠΜ, panira είπε Σα πηγη πρωτεινης εχω τα αυγα τονο και γαλα,τα οποια ειναι ακριβα,ανοστα και απαιτουν αρκετη προετοιμασια Εισαι λιγο τεμπελης ή μου φαινεται? Το γαλα ετσι και αλλιως δεν ειναι οτι καλυτερο σαν πηγη πρωτεινης. Ανοστα ειναι αν τα τρως ετσι σκετα,εαν δε βαριεσαι ( που βαριεσαι ) βρισκεις συνταγουλες. Η πρωτεινη σε σκονη ειναι συμπληρωμα διατροφης,οποτε ψαξου λιγο με τις τροφες πρωτα. Στις 21/2/2018 στις 1:04 ΜΜ, Karamol3golas είπε το πολυ 2 κροκους την ημερα what? Για explain μια.
Karamol3golas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, webparts είπε what? Για explain μια. Ανεβαζουν υπερβολικα τη χοληστερολη..Ενας μεσος ενηλικας πρεπει να καταναλωνει το πολυ 300mg χοληστερολης,και ενα αυγο πανω κατω εχει 200..Αρα και τα 2 πολλα ειναι..Οποτε το καλυτερο θα ηταν αν παει 3-4 φορες τη βδομαδα γυμναστηριο να καταναλωνει 2 μετα την προπονηση και οχι καθε μερα(μετα την προπονηση γιατι γινεται καλυτερη απορροφηση πρωτεινης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις