Προς το περιεχόμενο

Mac ---> Windows

Yiannis87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έτυχε να πιάσω και να δοκιμάσω το Surface Laptop της Microsoft, το οποίο, αν και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του μου έκανε εντύπωση, έμεινε μόνο ως εκεί, λόγω operating system. Βλέποντας το όμως από κοντά, μου άρεσε ακόμα πιο πολύ και το βρίσκω προσωπικά πιο όμορφο σε design από τα νέα mac (2016+) που κυκλοφορούν -έχω και εγώ τέτοιο (macbook 12). Αυτό το διάστημα λόγω φορμάτ κλπ, σκόπευα να κάνω αναβάθμιση/αλλαγή του μηχανήματός μου, αλλά πιάνοντας στα χέρια μου το surface laptop, ξεκίνησα να σκέφτομαι και αυτήν τη λύση... Θέλω να ακούσω γνώμες, ειδικά ίσως από κάποιους που έχουν κάνει μετάβαση από mac σε windows ή χρησιμοποιούν και τα 2 λειτουργικά. Εννοείται πως χρησιμοποιώ πλήρως το οικοσύστημα της apple, από iphone μέχρι airport. Μεγάλωσα βέβαια με windows (2000, xp, vista, 7), αλλά σταμάτησα στα 7 και τα τελευταία 3 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο apple. (Ο υπολογιστής πέρα από τα κλασικά, θα χρησιμοποιηθεί και για έρευνα βιοτεχνολογίας).

Δημοσ.

Ειχα το surface λαπτοπ για 2-3 μηνες, καλο μηχανακι, αλλα σε καμια περιπτωση δε φτανει την αισθηση ενος MBP ειδικα αν εχει καποιος συνηθησει στην αισθηση του touchpad και του οικοσυστηματος της apple. Επισης απο μπαταρια καμια σχεση. Το πληκτρολογιο του πλαστικουρα και το touchpad μερα με τη νυχτα. Το πουλησα πηρα το MBP 13 του 16 και δεν το εχω μετανοιωσει σε καμια περιπτωση (βεβαια το πηρα με 512 σκληρο και dual boot σε bootcamp λογω του οτι εχω εφαρμογες που τρεχουν μονο σε win). Το touch feature που εχει μου ηταν παντελως αδιαφορο και η μονη του χρηση που μου εχει λειψει ηταν για διαβασμα βιβλιου. Αλλα γι αυτο υπαρχουν τα ταμπλετς. Αυτο που αξιζει και ειναι εφαμιλλο του ΜΒΡ ειναι η οθονη του.

Δημοσ.

Εκανα αλλαγη το 15 σε mid pro macbook και δε προκειται ποτε να ξαναπιασω κατι αλλο, ο mtzs τα εγραψε οπως ειναι, trackpad δεν το αλλαζω με τιποτα αν και ειναι δυσλειτουργικο σε linux και να το σεταρεις θες 5 μερες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mtzs είπε

Ειχα το surface λαπτοπ για 2-3 μηνες, καλο μηχανακι, αλλα σε καμια περιπτωση δε φτανει την αισθηση ενος MBP ειδικα αν εχει καποιος συνηθησει στην αισθηση του touchpad και του οικοσυστηματος της apple. Επισης απο μπαταρια καμια σχεση. Το πληκτρολογιο του πλαστικουρα και το touchpad μερα με τη νυχτα. Το πουλησα πηρα το MBP 13 του 16 και δεν το εχω μετανοιωσει σε καμια περιπτωση (βεβαια το πηρα με 512 σκληρο και dual boot σε bootcamp λογω του οτι εχω εφαρμογες που τρεχουν μονο σε win). Το touch feature που εχει μου ηταν παντελως αδιαφορο και η μονη του χρηση που μου εχει λειψει ηταν για διαβασμα βιβλιου. Αλλα γι αυτο υπαρχουν τα ταμπλετς. Αυτο που αξιζει και ειναι εφαμιλλο του ΜΒΡ ειναι η οθονη του.

Άκυρο λίγο, αλλά τι χρώμα πήρες, silver ή space grey?

Δημοσ.

Γεια, 

Εάν χρησιμοποιείς εργαλεία από την κοινότητα, θα βρεις αρκετές ασυμβατότητες στο Windows. Υπάρχουν λύσεις για τις ασυμβατότητες, αλλά με λειτουργικά *NIX (π.χ. MAC OS) δεν έχεις τέτοια προβλήματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...