Gilmaru Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ρε παιδιά παίζει κάτι με το sensitivity του mouse μετά το τελευταίο patch ή είναι ιδέα μου;
Gentleman88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ψάχνω παρέα για CO-OP το καλοκαιράκι (PC-STEAM). Ενδιαφέρεται κανείς ; 1
Gilmaru Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνε με add, Gilmaru. Αν και δεν ξέρω πότε και πόσο θα μπορώ λόγω δουλειάς και Witcher 3. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από Gilmaru 1
Gentleman88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) SmokinAce στο steam. Στείλτε μου για co-op Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Gentleman88
LongTom Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Το είχε σε προσφορά και το αγόρασα λόγω θεματολογίας. Είναι γενικά καλό, για αυτό που είναι, αλλά το single player κομμάτι (ο λόγος που το αγόρασα, έστω και σε προσφορά) είναι πολύ λειψό. Επίσης είναι ιδέα μου ή για να πάρεις παραπάνω από μια ντουζίνα "πίστες" πρέπει να πληρώσεις καμία 15αρια ευρά για DLC; Όπως και να έχει, δεν νομίζω να έβγαλα τα λεφτά που έδωσα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, LongTom είπε Είναι γενικά καλό, για αυτό που είναι, αλλά το single player κομμάτι (ο λόγος που το αγόρασα, έστω και σε προσφορά) είναι πολύ λειψό.
LongTom Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Σατ απ Τζίμ! Πίστεψα ότι έχει αξιοπρεπές single player mode πριν το αγοράσω (παρορμητική αγορά btw)...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Sorry Tom απλά κατάλαβες μου φάνηκε αρκετά αστείο ότι απογοητευτικές από το SP ενός multiplayer only game Τουλάχιστον σε αυτό που κάνει είναι από τα καλύτερα.
LongTom Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Sorry Tom απλά κατάλαβες μου φάνηκε αρκετά αστείο ότι απογοητευτικές από το SP ενός multiplayer only game Τουλάχιστον σε αυτό που κάνει είναι από τα καλύτερα. Κοίτα, βαριόμουνα και ήθελα κάτι brain dead action, ήλπιζα ότι θα είχε υλικό σαν το Space Marine. Όχι τόσο καλό φυσικά, αλλά κάτι να περάσει η ώρα που διαρκεί παραπάνω από 5-6 ώρες... Όντως δική μου βλακεία που δεν το έψαξα περισσότερο, αλλά δεν αναιρεί ότι έχει τόσο λίγο περιεχόμενο...-_- Επίσης τα DLC φαίνονται πολύ ακριβά όταν από ότι είδα προσφέρουν μόνον 2+3 πίστες, από τις οποίες οι 3 είναι από το πρώτο.
Nightfall4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το συγκεκριμενο παιχνιδι είναι open-world? μπορει να τερματιστεί?? το single player αξιζει? Στις 10/2/2019 στις 9:00 ΠΜ, LongTom είπε Κοίτα, βαριόμουνα και ήθελα κάτι brain dead action, ήλπιζα ότι θα είχε υλικό σαν το Space Marine. Όχι τόσο καλό φυσικά, αλλά κάτι να περάσει η ώρα που διαρκεί παραπάνω από 5-6 ώρες... Όντως δική μου βλακεία που δεν το έψαξα περισσότερο, αλλά δεν αναιρεί ότι έχει τόσο λίγο περιεχόμενο...-_- Επίσης τα DLC φαίνονται πολύ ακριβά όταν από ότι είδα προσφέρουν μόνον 2+3 πίστες, από τις οποίες οι 3 είναι από το πρώτο. το συγκεκριμενο παιχνιδι είναι open-world? μπορει να τερματιστεί?? το single player αξιζει? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από Nightfall4 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Έλειπε το τελευταίο path για την Sienna, αλλά μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να πήγαινε σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα