Προς το περιεχόμενο

Warhammer: Vermintide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Δεν είχα τσιμπήσει το πρώτο αλλά αν το 2ο είναι καλό, σε κάνα sale, why not. ^_^

Κλασσικό caveat και προειδοποίηση, όπως και άλλα παιχνίδια του είδους (βλ. L4D, Payday και πάει λέγοντας) αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο, καλό είναι να βρεις 2-3 άτομα να παίζετε παρέα - απο προσωπική εμπειρία στο πρώτο οι randoms είναι κόλαση (κλασσική κατανομή 50% pro - καλά πως δεν ξέρεις ότι αν σταθείς σε αυτό εδώ το pixel να δες εδώ που στέκομαι δεν δουλεύει η AI των εχθρών - καθάρματα noobs μας χαλάτε το παιχνίδι - κτλ κτλ και 50% solo careerists - γιατί δεν με κάνατε revive μετά που έτρεξα σαν μανιακός μέσα σε pack με 50 skaven να τα φάω όλα μόνος - καθάρματα noobs μου χαλάτε το παιχνίδι - κτλ κτλ) :P .

Απο ατμόσφαιρα και feeling πάντως, η Fatshark "έπιασε" το νόημα αρκετά καλά (ξέρω είσαι πιο fan του 40Κ κομματιού universe αλλά και εδώ έχει πέσει αρκετή δουλειά στο grimdark ( :P )feel.

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 2
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Greygore είπε

Κλασσικό caveat και προειδοποίηση, όπως και άλλα παιχνίδια του είδους (βλ. L4D, Payday και πάει λέγοντας) αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο, καλό είναι να βρεις 2-3 άτομα να παίζετε παρέα - απο προσωπική εμπειρία στο πρώτο οι randoms είναι κόλαση (κλασσική κατανομή 50% pro - καλά πως δεν ξέρεις ότι αν σταθείς σε αυτό εδώ το pixel να δες εδώ που στέκομαι δεν δουλεύει η AI των εχθρών - καθάρματα noobs μας χαλάτε το παιχνίδι - κτλ κτλ και 50% solo careerists - γιατί δεν με κάνατε revive μετά που έτρεξα σαν μανιακός μέσα σε pack με 50 skaven να τα φάω όλα μόνος - καθάρματα noobs μου χαλάτε το παιχνίδι - κτλ κτλ) :P .

Απο ατμόσφαιρα και feeling πάντως, η Fatshark "έπιασε" το νόημα αρκετά καλά (ξέρω είσαι πιο fan του 40Κ κομματιού universe αλλά και εδώ έχει πέσει αρκετή δουλειά στο grimdark ( :P )feel.

Αυτή ακριβώς η ανάγκη να έχεις ομάδα ήταν που με κράτησε μακριά από το παιχνίδι (έχω κωδικό και κάθεται, του 1 προφανώς)

Δεν χρειάζομαι το grief των άσχετων -συν του ότι δεν είναι η αγαπημένη μου κατηγορία παιχνιδιού.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Greygore είπε

απο προσωπική εμπειρία στο πρώτο οι randoms είναι κόλαση (κλασσική κατανομή 50% pro - καλά πως δεν ξέρεις ότι αν σταθείς σε αυτό εδώ το pixel να δες εδώ που στέκομαι δεν δουλεύει η AI των εχθρών - καθάρματα noobs μας χαλάτε το παιχνίδι - κτλ κτλ και 50% solo careerists - γιατί δεν με κάνατε revive μετά που έτρεξα σαν μανιακός μέσα σε pack με 50 skaven να τα φάω όλα μόνος - καθάρματα noobs μου χαλάτε το παιχνίδι - κτλ κτλ) :P .

Μου αρέσει τρελά η περιγραφή! :D

Ναι, γουστάρω περισσότερο 40k είναι η αλήθεια, αλλά και το Space Hulk: Deathwing περιμένω να δω πότε θα βγει η ρημάδα "enhanced edition" που έλεγαν κάτι μήνες, μπας και το τσεκάρω κι εκείνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Snoob said:

Αυτή ακριβώς η ανάγκη να έχεις ομάδα ήταν που με κράτησε μακριά από το παιχνίδι (έχω κωδικό και κάθεται, του 1 προφανώς)

Δεν χρειάζομαι το grief των άσχετων -συν του ότι δεν είναι η αγαπημένη μου κατηγορία παιχνιδιού.

Καλά, ούτε εμένα είναι η αγαπημένη κατηγορία (αυτό το spot το ανταγωνίζονται εδώ και χρόνια τα JRPG και τα point-n-click adventure :P ) αλλά ρε γαμώτο θέλω να την αγαπήσω ως κατηγορία. Ειναί τόσο ενδιαφέρον απο σχεδιαστικής άποψης αυτό το asymmetrical design, αυτή η ιδεολογία πως κανένας χαρακτήρας δεν υπερτερεί επί των άλλων απο άποψη utility, πως ο σχεδιασμός απαιτεί συνεργασία (τα co-op games γενικά είναι απο τα αγαπημένα μου mode απο μικρό παιδί), γενικά η όλη ιδέα του 4 vs. everyone τέλως πάντων, που "πονάει" λίγο πως ποτέ δεν καταφέραμε σαν community (όχι Insomnia, αλλά το γενικό gaming community) να "ωριμάσουμε" αρκετά ώστε να δουλέψει στο επίπεδο random grouping.

Με το μπαρντόν για το rant πάντως :P

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ κι έπαιξα την πρώτη πίστα μόλις. Πάντως, με το CPU να είναι το αδύναμο σημείο μου, βλέπω καλύτερο performance σε σχέση με το πρώτο, παρά τα καλύτερα γραφικά, το οποίο είναι πάντα ευχάριστο. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα βασικά δεν είναι πολύ διαφορετικό. Αλλά έχει περισσότερα από όλα και φαίνεται να έχει βελτιώσεις σε όλα θα έλεγα.

Λίγο διαφορετική ατμόσφαιρα από το πρώτο, με διαφορετικά μέρη και τοποθεσίες, πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από αντιπάλους, αρκετά περισσότερες επιλογές όσο αφορά το playstyle, καθώς έχει πλέον και 3 διαφορετικά classes ως επιλογή για κάθε έναν από τους 5 χαρακτήρες, passives και talents και ένα διαφορετικό ulti active skill. Κάποια από τα mobs μου φαίνονται επίσης λίγο πιο δύσκολα και γενικά συναντάς πολύ συχνότερα elites (αλλά υπάρχουν και πολύ περισσότερα είδη από specials πλέον, επομένως δεν είναι μονότονο)

Επίσης η δυσκολία και η δύναμη του χαρακτήρα σου αλλάζει διαφορετικά και είναι συνδυασμός του level και του power level κάθε αντικειμένου. Το αποτέλεσμα μου φαίνεται ότι κάνει το παιχνίδι αρκετά πιο challenging από το πρώτο επίπεδο δυσκολίας σε σχέση με το παλιότερο.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα και το πρώτο έχει παίχτες ακόμη πάντως άρα δε νομίζω να παίζει μόνος του. :P Απλά δεν ήταν ποτέ από τα παιχνίδια που γινόταν ο χαμός. Το δεύτερο τα πάει καλύτερα από ότι βλέπω.

Επεξ/σία από Gilmaru

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...