Aruil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δεν είδα να υπάρχει κάποιο νήμα για το παιχνίδι οπότε είπα να το ξεκινήσω εγώ. Θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν team finder καθώς παίζεται με 4 άτομα και προφανώς μια premade ομάδα είναι καλύτερη. http://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/ Βγαίνει 8 μαρτιού 27.99 ευρώ (25.19 προπαραγγελία) και θα έχει μια closed beta στις 22 (στη beta συμμετέχουν όσοι έχουν κάνει pre-order). Είναι coop στον κόσμο του Warhammer Fantasy Battles οπού προσπαθείς να επιβιώσεις έναντια σε Skaven (και πλέον Warriors of Chaos). Γενικά έχω ακούσει για το προηγούμενο πολύ καλά λόγια και ότι έχει πολύ απολαυστική και "meaty" μάχη. Ας βάλω και ένα video: 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Καλο ήταν το προηγούμενο, τίποτα ιδιαίτερο, πατάει τελείως επάνω στην επιτυχημένη L4D συνταγή, αλλα παίζει να ήταν από τα πιο unoptimized games ever και πολύ φοβάμαι ότι το ίδιο θα ισχύει και εδώ. Εντωμεταξύ closed beta μονο για αυτούς που έχουν κάνει pre-order?! Αυτοί πάει το αγόρασαν τους υπολοιπους θες να πείσεις...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δεν νομίζω πως μια beta (που καμιά φορά είναι late ή και νέτη-σκέτη alpha) είναι ο καλύτερος τρόπος να πείσεις κόσμο να αγοράσει ένα παιχνίδι. Εφόσον, βέβαια, μιλάμε για ουσιαστική beta (κι όπως έγραψα στο Kingdom Come, αυτό είναι είδος που σπανίζει εξαιρετικά... δυστυχώς). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν ξεκινάς 28/2 "beta" και 8/3 κυκλοφορείς, αυτό δεν είναι πραγματικά beta, απλά δίνεις μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι σε όσους προπαρήγγειλαν. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά εννοείτε χρονια τώρα έχουν χάσει την μπάλα με το τι σημαίνει alpha/beta, το θέμα είναι κανε open και σίγουρα θα πουλήσεις περισσότερο, εννοείτε φυσικά ότι το game δεν είναι μούφα που συνήθως αυτό εκφράζει το όταν είναι "closed". Anyways το game γίνετε απίστευτα γρήγορα repetitve , τουλάχιστον στο L4D μπορούσες να παίξεις και από την άλλη μεριά. Δεν λέω καλά πέρασα με το πρώτο αλλα ακόμα και με full party το βαριέσαι γρήγορα και ότι από 100fps έπεφτε στα 20 με τα hordes δεν βοηθούσε. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 2
Gilmaru Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλο ήταν το προηγούμενο, τίποτα ιδιαίτερο, πατάει τελείως επάνω στην επιτυχημένη L4D συνταγή, αλλα παίζει να ήταν από τα πιο unoptimized games ever και πολύ φοβάμαι ότι το ίδιο θα ισχύει και εδώ. Εντωμεταξύ closed beta μονο για αυτούς που έχουν κάνει pre-order?! Αυτοί πάει το αγόρασαν τους υπολοιπους θες να πείσεις... Ήταν όντως unoptimized, με απαιτήσεις αναντίστοιχες των γραφικών του (όχι ότι έχει άσχημα γραφικά, αλλά δεν είναι και τα top γραφικά). Είναι ξεκάθαρα η L4D συνταγή, αλλά αν δε σ' αρέσει το συγκεκριμένο setting στον σύγχρονο κόσμο με όπλα, ζόμπι κλπ του L4D ή ψάχνεις και κάτι διαφορετικό δεν υπάρχουν και πάρα πολλές εναλλακτικές και σου προσφέρει μία. Άσε που πάντα ήθελα ένα καθαρά fantasy setting σε αυτό το είδος. Γενικά μ' άρεσε και ακόμη παίζω αραιά και που. Ελπίζω το 2ο να είναι έστω ελαφρώς πιο optimized. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Gilmaru
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η εταιρία δεν έχει βγάλει optimized game μέχρι στιγμής και έχω παίξει τα πάντα από War of Roses και μετά...όλα run like shit. Οποτε δεν θα περίμενα και πολλά tbh. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Gilmaru Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Σύμφωνα με τα recommended requirements φαίνεται να έχει ελαφρώς λιγότερες απαιτήσεις από CPU σε σχέση με το πρώτο.
Aruil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Πέθανα/έπαιξα μερικές φορές χθες και προχθές. Από άποψη perfomance μου φάνηκε μια χαρά. Έχει τρομερά πολλά settings και ελπίζοντας ότι κάνουν και κάτι μπορείς να κάνεις πολύ customize. Μέχρι και worker threads έχει να βάλεις, που είναι βολικό καθώς φαντάζομαι πρέπει αν είναι πολύ cpu intensive παιχνίδι. Εγώ έπαιξα με σχεδόν τα πάντα full και τα fps ήταν μια χαρά (1700 στα 3.9 και gtx 970). Random crashes υπάρχουν που και που (κυριώς στο DX12), αλλά ελπίζω θα διορθωθούν μέχρι release. Το βασικό πράγμα που θα λεγα ότι με χαλάει είναι το lighting. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς φταίει αλλά κάτι πάει στραβά. Πολυ σκοτεινά σημεία σε κάποια μέρη, πολύ φωτεινά σε άλλα. Κάνει γενικά όλο το παιχνίδι να φαίνεται washed out. Ελπίζω να το φτιάξουν γιατί θα με ξενέρωνε να έχανε το παιχνίδι από visuals. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aruil θα βοηθούσε περισσότερο άμα μιλούσες με αριθμούς (fps) και ειδικά όταν σκάει horde, εκεί ήταν πάντα το πρόβλημα Επίσης crashes σε online game is a no go για μένα και σιγά και διορθώθηκαν στο release που απέχει δυο βδομάδες, χαλαρά την final έπαιζες. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Aruil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Για τα crashes δεν ξέρω, γενικά είναι πολύ πιθανό αυτό που λες. Θα έχει και δεύτερη beta με τον κανονικό client την επόμενη βδομάδα. Για fps το χαμηλότερο που πρόσεξα στο σύστημα μου ήταν γύρω στα 70 fps. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι είναι τα crashes και το balancing. Το έπαιξα με φίλο μου που είχε παίξει αρκετά το πρώτο και μου έλεγε πόσο απίστευτα πιο δύσκολο είναι αυτό σε σύγκριση με το προηγούμενο. Έχω παίξει γύρω στα 10 παιχνίδια και έχω καταφέρει να τερματίσω μόνο μία φορά. 1
iceblazer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Στην techincal test beta που επαιξα , ηταν πριν απ αυτη την beta που διεξαγεται τωρα, σε dx12 δεν ειχα κανενα crash (380 nitro και ι5 6500). Συμφωνω με αυτο που λεει ο @Aruil με την φωτεινοτητα και εχει αναφερθει αρκετα στα beta forums μεγλαο μειον για το παιχνιδι για την ωρα. Τωρα στο παιχνιδι ιδια συνταγη με το προηγουμενο αλλα για μενα που τειχα παιξει αρκετα και το παλιο το θεωρω ενα καλο κλικ πανω. Το μεγαλυτερο θετικο ειναι chaos army και τα αντιστοιχα spawns, τα classes και skills ειναι εδιαφεορυσα προσθηκη ,που ολα μαζι αυτα ινουν μια ωραια ποικιλια. Επισης εχει και περισσοτερο gore απο το προηγουμενο. Γενικα αξιζει πολυ περισσοτερο απο το προηγουμενο και αν σε καποιον αρεσουν αυτου του στυλ παιχνιδια και εχει παρεα ειναι μια πολυ σεβαστη αγορα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, iceblazer είπε Επισης εχει και περισσοτερο gore απο το προηγουμενο. I'm sold Βασικά αυτό που με χαλάει απίστευτα είναι ότι εξαφανίζονται τα πτώματα πολύ γρήγορα, κανονικά έπρεπε να μένουν βουνά ώστε να μην χάνεις την αίσθηση του μεγέθους της μάχης, όσο για performance το έκανε το COD πριν 10 χρονια... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Daemonos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Έχω ξεκινήσει ήδη και παίζω μάγκες! Όσοι θέλετε κάντε με add στο Steam: Vendetta
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δεν είχα τσιμπήσει το πρώτο αλλά αν το 2ο είναι καλό, σε κάνα sale, why not. 1
Daemonos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν είχα τσιμπήσει το πρώτο αλλά αν το 2ο είναι καλό, σε κάνα sale, why not. Ρε τρελε, 18ε το έχουνε!! πόσο περιμένεις να το πάρεις?! λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα