dieccast Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια επαναφορά/reset στο κινητό γιατί η κατάσταση με ios 11 είναι χάλια από άποψη μπαταρίας και κολλήματα! Αν κάνω backup στο iTunes >μετά επαναφορά > και μετά κάνω restore επαναφέρει το κινητό όπως πριν; Με τις εφαρμογές και τα δεδομένα ; Γιατί λόγο δουλειάς θέλω πράγματα από Viber και μηνύματα να μην χαθούν
kostasrodos29 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, dieccast είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια επαναφορά/reset στο κινητό γιατί η κατάσταση με ios 11 είναι χάλια από άποψη μπαταρίας και κολλήματα! Αν κάνω backup στο iTunes >μετά επαναφορά > και μετά κάνω restore επαναφέρει το κινητό όπως πριν; Με τις εφαρμογές και τα δεδομένα ; Γιατί λόγο δουλειάς θέλω πράγματα από Viber και μηνύματα να μην χαθούν Το Viber έχει πλέον back up όπως το watsup . Αν κάνεις επαναφορά από το back up θα ξανά επαναφέρεις το πρόβλημα . Οπότε θα σου έλεγα να το κάνεις as new . 1
dieccast Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω as new αλλά κωδικοί από εφαρμογές κτλπ; Όλα στήσιμο από την αρχή;
kostasrodos29 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 21/02/2018 στις 4:21 ΜΜ, dieccast είπε Και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω as new αλλά κωδικοί από εφαρμογές κτλπ; Όλα στήσιμο από την αρχή; Δυστυχώς ναι . Δεν είναι ότι ποιο εύκολο ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ένα πολύ μεγάλο στήσιμο από κωδικούς αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς υποχρεωτικά πας εκεί . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα