Προς το περιεχόμενο

Reset and restore iPhone 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια επαναφορά/reset στο κινητό γιατί η κατάσταση με ios 11 είναι χάλια από άποψη μπαταρίας και κολλήματα! 

Αν κάνω backup στο iTunes >μετά επαναφορά > και μετά κάνω restore επαναφέρει το κινητό όπως πριν; Με τις εφαρμογές και τα δεδομένα ; Γιατί λόγο δουλειάς θέλω πράγματα από Viber και μηνύματα να μην χαθούν 

:D

Δημοσ.
12 ώρες πριν, dieccast είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια επαναφορά/reset στο κινητό γιατί η κατάσταση με ios 11 είναι χάλια από άποψη μπαταρίας και κολλήματα! 

Αν κάνω backup στο iTunes >μετά επαναφορά > και μετά κάνω restore επαναφέρει το κινητό όπως πριν; Με τις εφαρμογές και τα δεδομένα ; Γιατί λόγο δουλειάς θέλω πράγματα από Viber και μηνύματα να μην χαθούν 

:D

Το Viber έχει πλέον back up όπως το watsup . Αν κάνεις επαναφορά από το back up θα ξανά επαναφέρεις το πρόβλημα . Οπότε θα σου έλεγα να το κάνεις as new . 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/02/2018 στις 4:21 ΜΜ, dieccast είπε

Και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω as new αλλά κωδικοί από εφαρμογές κτλπ; Όλα στήσιμο από την αρχή;

Δυστυχώς ναι . Δεν είναι ότι ποιο εύκολο ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ένα πολύ μεγάλο στήσιμο από κωδικούς αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς υποχρεωτικά πας εκεί .

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...