Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω μία παλιά κάρτα sim σε ένα παλιό κινητό δεν έχει ούτε bluetooth ούτε συνδέεται με USB στον υπολογιστή και θέλω να πάρω την κάρτα και να βρω ένα τρόπο να πάρω τον κατάλογο από μέσα και να εξάγω ένα αρχείο σε μορφή vcf Υπάρχει κάποια λύση βοήθεια έχω χάσει τον κατάλογο και τον χρειάζομαι πάρα πολύ αν πάω στο Γερμανό θα καταφέρουν να μου κάνουν κάτι να βρουν λύση ώστε να το περάσω στο νέο μου smartphone

Δημοσ.

Ναι μπορεις να πας στο γερμανο.

Απο εκει και πέρα αν οι επαφές ειναι αποθηκευμενες στην κάρτα sim (και οχι στο παλιο κινητό) τοτε βάζεις την καρτα σε πιο προσφαρο κινητό, διαλεξεις να φαινονται οι επαφες στη sim (αλλαζει ανα κινητό) και μετα τα κανεις οτι θελεις (backup/export/κλπ)

Αν ΔΕΝ ειναι αποθηκευμενες, δες αν το κινητο υποστηρίζει αντιγραφη στη sim, κάνε το (αλλά με περιορισμους στην ονοματολογια και αριθμους ανα επαφη) και μετα κάνεις το προηγουμενο

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gtr4460 είπε

μπορώ να πάω στο γερμανό και να το ζητησω σε μορφη vcf

Εφόσον εισαι σιγουρος οτι το κανουν και εσενα σε βολευει, κάνε το.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, isay είπε

Εφόσον εισαι σιγουρος οτι το κανουν και εσενα σε βολευει, κάνε το.

Τι εννοείς αν είμαι σίγουρος ότι το κάνουν λες να μην ξέρουν την μορφή αρχείου vcf ε τότε θα πέσει πολύ γέλιο τι να πω

Δημοσ.

Γράφεις "μπορώ να πάω στο γερμανό και να το ζητησω σε μορφη vcf" αρα ξερεις και μας λες οτι μπορει να γινει και μπορεις να πας να το κάνεις. Αν αυτό εξυπηρετεί τις αναγκες σου, κάνε το.

Δημοσ.

Ανάλογα σε ποιον Γερμανό θα πας.

επίσημα δεν κάνει εξαγωγή σε vcf, παρά μόνο σε δικιά του εφαρμογή. και η κατάληξη του αρχείου είναι .alv

Αν θέλει πάντως να σε βοηθήσει ο τεχνικός εκεί σίγουρα θα μπορεί.

Δημοσ.

το .alv το σώζει σε ένα στικ και μπορεί να στο κάνει restore μετά σε ότι συσκευή πάρεις. (οχι των 30 euro ετσι)

αν του εξηγήσεις οτι ξέρεις το vcf ,και θέλει κ μπορεί και εκείνος, θα σε εξυπηρετήσει

τι περιοχή είσαι;

Δημοσ.
Στις 23/2/2018 στις 2:23 ΜΜ, JeSter_D είπε

το .alv το σώζει σε ένα στικ και μπορεί να στο κάνει restore μετά σε ότι συσκευή πάρεις. (οχι των 30 euro ετσι)

αν του εξηγήσεις οτι ξέρεις το vcf ,και θέλει κ μπορεί και εκείνος, θα σε εξυπηρετήσει

τι περιοχή είσαι;

δεν πρόκειται να πάρω κινητό εχω κινητό σμαρτφον. το Αρχείο που λες το alv αν μου το δώσει ο τεχνικός σε ένα στικάκι Είσαι ένα CD εγώ μπορώ να το περάσω κατευθείαν στο κινητό η χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο

Δημοσ.

Εσύ όχι, αλλά μπορεί εκείνος να στο περάσει στο smartphone σου. 

Λογικά θα έχει κάποια συσκευή να βάλει την κάρτα σιμ σου μέσα που να υποστηρίζει μεταφορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...