lkl97 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδια. Είχα κατεβασει για το pubg το προγραμμα overwolf που σου δινει καποιες δυνατοτητες παραπανω οπως για παραδειγμα να βλέπεις την πορεια του αεροπλανου ακομα και την πορεια που διαγραφεις σαν παιχτης . αρχικα το κατεβασα για αυτο ενω στην συνεχεια μπηκα στο μενου του και βρηκα κατι που λεγοταν voice killers με το οποιο εβαζα κατι σαν εκφωνητη στο παιχνιδι μια φωνη που εγω θα επελεγα ειτε διασημου ειτε απο αλλα παιχνιδια και συγκεκριμενα εγω ειχα βαλει την φωνη ενος τερατος απο το warcraft και μου ανακοινωνε στα ακουστικα οταν σκοτωνα καποιον . Ε λοιπον μετα απο δυο μερες το βαρεθηκα αυτο το απενεργοποιω και στη συνεχεια διεγραψα ακομα και την εφαρμογη .. Ενω σταματησε κανονικα να μου ανακοινωνει και να κυλαει παλι νορμαλ το game παρατηρησα με τα φιλαρακια πως απο steam,voice chat του παιχνιδιου (pubg,fornite) να μου κανει παραλλαγη την φωνη και να ακουγομαι σαν τερας σε αυτους !! εψαξα σχεδον παντου διεγραψα την εφαρμογη παντελως και εξακολουθω να εχω αυτο το προβλημα !! Μονο στο discord η φωνη μου μεταδιδεται ως εχει .. ξερεις κανεις πως μπορω να λυσω αυτο το θεμα ?? δεν ηξερα που αλλου να αναρτησω αν δεν ειναι σωστα εδω και μπορειτε να το μεταφερετε καντε το Ευχαριστω για τον χρονο σας !
lkl97 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλως ευχαριστω παιδες... Να δκαγραφει το θεμα
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Το έλυσες το θέμα; Ρώτα και στο thread του pubg μπας και είχε κανείς το ίδιο θέμα. (Γέλασα πάντως )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα