teddy71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ποιες εκδοσεις ειχες αγορασει-δοκιμασει; Αναφερθηκε και παραπανω οτι στα elm 327 version 2.1 (τα κινεζικα βεβαια ) και πανω εχουν πολλα προβληματα συνδεσιμοτητας. Οι προτιμομενες εκδοσεις ειναι 1.4 και 1.5.
meletis_m Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, teddy71 είπε Ποιες εκδοσεις ειχες αγορασει-δοκιμασει; Αναφερθηκε και παραπανω οτι στα elm 327 version 2.1 (τα κινεζικα βεβαια ) και πανω εχουν πολλα προβληματα συνδεσιμοτητας. Οι προτιμομενες εκδοσεις ειναι 1.4 και 1.5. Εάν λες για εμένα είχα αγοράσει και 1.5 και 2.1 . Σε Honda , Toyota, και Citroen δεν δούλεψε που το δοκιμασα , παρόλο που υποστήριζε το πρωτόκολλο επικοινωνίας Σε Renault Megane του 2003 δούλεψε. Το Autel AL 419 που αγόρασα δουλεύει σε όλα τα αμάξια όσα έχω δοκιμάσει και έχει και παραπάνω δυνατοτητες
Ribopaido Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά , έχω το elm327 mini με bluetooth ( 5 απο ebay). To πήρε ο αδερφός μου για το αμάξι αλα δεν το χρησιμοποιησα και ποτε. Το συγκεκριμένο έχει μονό pcb ενω βλέπω υπάρχουν και με διπλό ( https://abertech.gr/index.php?route=product/product&product_id=2234). Θέλω να το δοκιμάσω να πάρω καποιες τιμές (read-only) για τη διπλωματική μου και να κάνω σύγκριση τιμών. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κανενα θέμα στο αυτοκίνητο? Tο torgue lite θα χρησιμοποιήσω στο κινητο.
Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Ribopaido είπε Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κανενα θέμα στο αυτοκίνητο? Όχι 1
Finn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάρω ένα dongle odb II για διαγνωστικο έλεγχο σε vw gold του 2007. Κάνουν του εμπορίου ή πρέπει να παω στην ακριβή λύση του odbeleven? Καμία πρόταση ;
meletis_m Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, Finn είπε Καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάρω ένα dongle odb II για διαγνωστικο έλεγχο σε vw gold του 2007. Κάνουν του εμπορίου ή πρέπει να παω στην ακριβή λύση του odbeleven? Καμία πρόταση ; Γιατί δεν κοιτάς καλύτερα κάποιο vagcom , αφού έχεις vw Κλώνο λογικά , ξεκινάνε από 40€
Fuel7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα Skoda Fabia Πρώτης γενιάς.Επειδή θέλω να πάρω και εγώ ενα τετοιο διαγνωστικό,ποιο μου προτείνετε,και ποια εφαρμογη για ios. Ευχαριστώ προκαταβολικα!
Ribopaido Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα Skoda Fabia Πρώτης γενιάς.Επειδή θέλω να πάρω και εγώ ενα τετοιο διαγνωστικό,ποιο μου προτείνετε,και ποια εφαρμογη για ios. Ευχαριστώ προκαταβολικα! https://www.skroutz.gr/s/20373400/Διαγνωστικό-Αυτοκινήτου-με-WiFi.html δουλευω αυτο και μεσω λαπτοπ με την εφαρμογη scanmaster αλλα και αυτουσιο στο iphone για να παιρνω τιμες. Αξιζει απειρα και ειδικα σε iOS που ειναι πιο δυσκολο σε συνδεσιμοτητα Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από Ribopaido 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα