Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, GeorgeMan said: Αυτό ακριβώς. Έχω βάλει οθόνη 7" τέτοιου τύπου και δείχνει πληροφορίες on the fly, όπως πίεση turbo, θερμοκρασία αέρα εισαγωγής, αβάνς και διάφορα άλλα (ναι, στο bravo). Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω ποια η χρησιμότητα (πέρα από το να βλέπεις τις ενδείξεις)...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, billdanos said: Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω ποια η χρησιμότητα (πέρα από το να βλέπεις τις ενδείξεις)... Ε, καλά, μη φανταστείς ότι όλη την ώρα βλέπω ενδείξεις, απλά αφού υπάρχει η οθόνη και η σύνδεση γίνεται ασύρματα, γιατί να ξεβιδωνω όλη την ώρα το καπάκι και να βάζω-βγάζω το obd; Έχει ενδιαφέρον να βλέπεις στο κρύο σε τι θερμοκρασίες δουλεύει το αυτοκίνητο, πότε ανοίγει το βεντιλατερ, τι πίεση έχεις σε δεδομένο φορτο, αν το μίγμα είναι οκ, αν σε πλήρες ηλεκτρικό load το δυναμό ανταποκρίνεται κλπ Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από GeorgeMan
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ρε πέτα τον κουβά σου που θες να βλέπεις και ενδείξεις!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Έχω κουμπωμενο εδώ και 3 μήνες πάνω στην θύρα ένα elm327 των 5€ σε passat b6 2006. Όλα καλά και σύνδεση σφαίρα με το κινητό.
cambo99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 On 21/2/2018 at 10:47 PM, zio10 said: Τι τα κάνετε αυτά; Στην πράξη που βοηθάνε δηλαδή; Το πιο σημαντικό είναι να σβήνεις κανένα error ... Αν το error όμως επανέρχεται σημαίνει ότι όσο και να το σβήσεις πρέπει να πας συνεργείο! 1 1
cambo99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 13 minutes ago, GenesisX said: Κανένας δεν θυμάται ποιο αγόρασε; https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F253240032233 Αυτό έχω πάρει και λειτουργεί μια χαρά... Αν δεν θέλεις με wifi αγοράζεις το αντίστοιχο με το bluetooth.
Doubt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Android εφαρμογή με όσο γίνεται περισσότερες δυνατότητες και δωρεάν;
cambo99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Just now, Doubt said: Android εφαρμογή με όσο γίνεται περισσότερες δυνατότητες και δωρεάν; Torque Lite
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Και εγώ επιβεβαιώνω ότι χρησιμοποιώ το "φθηνό" των πέντε ευρώ από ebay χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και χρόνια, και μάλιστα το έχω συνδέσει σε διάφορα αυτοκίνητα. Το θέμα δεν είναι πόσο καλό είναι το OBD reader, αλλά τι ικανότητες έχει το software που το συνδέεις. Όλα τα OBD θα σου δείξουν ό,τι προσφέρει η ECU από πληροφορίες, οπότε είναι θέμα αυτοκινήτου το τι μπορείς να δεις. Κάποια υποστηρίζουν μέχρι και πίεση ελαστικών...
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, Rzarector είπε Το θέμα δεν είναι πόσο καλό είναι το OBD reader, αλλά τι ικανότητες έχει το software που το συνδέεις. Όλα τα OBD θα σου δείξουν ό,τι προσφέρει η ECU από πληροφορίες, οπότε είναι θέμα αυτοκινήτου το τι μπορείς να δεις. Κάποια υποστηρίζουν μέχρι και πίεση ελαστικών... λαθος, τα διαγνωστικά αυτα που λετε του ταλιρου και δεκαρικου μπαινουν μονο στη μονάδα του εγκεφάλου μηχανής οποτε θα σου δείξουν μονο πληροφορίες απο τον εγκεφαλο αυτό. Απο εκει και περα το προγραμμα παιζει ενα ρόλο αλλα όχι τον κύριο. Υπάρχουν πολυ ανωτερα επαγγελματικά και ημι-επαγγελματικά διαγνωστικά, με specific προγραμμα, που μπαινουν σε όλους τους εγκεφάλους και εκει κανεις κυριολεκτικά παπαδες... Για εμενα λοιπον η σειρά παει: α) εγκεφαλος αυτοκινήτου (τι πληροφορίες δίνει), β) διαγνωστική μοναδα γ) προγραμμα 1
Doubt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ήρθε και δουλεύει σωστά, όπως φαίνεται. https://www.gearbest.com/obd-diagnostic-tools/pp_575831.html?wid=21 Βλέπω ξεπούλησε η Gearbest.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστά δουλεύει μέχρι να καεί και να πάρει και κάναν εγκέφαλο μαζί... Φτου φτου χτύπα ξύλο! Το δικό μου το έψαξα, ήταν αυτό. Πωλητής ήταν η Αμερικανική Expeneon, ήρθε κανονικά σε κουτί με manual. Δεν υπάρχει πια στο ebay. Το έχω κουμπωμένο 1,5 χρόνο σχεδόν χωρίς πρόβλημα. Είχα δοκιμάσει 2 ELM πρώτα, το πρώτο δεν δούλεψε καν και το δεύτερο κάηκε λίγους μήνες μετά με ολόκληρο το CAN να καταρρέει (ευτυχώς προσωρινά) στο αυτοκίνητο! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από GeorgeMan 1
Liverpool89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα εχετε να προτείνετε καποιο καλο διαγνωστικό για το αμαξι; Ειτε ασύρματο για ευκολια αλλα να απενεργοποιειτε μην χρειάζεται να το βγαζω, ειτε ενσύρματο αλλα για ερασιτεχνική χρηση. Χτες πήγα εβαλα βενζινη στο αμαξι μου λεει αποδειξη να στην φερω λεω βιαζομαι θα φυγω. Μετα απο δεκα χιλιόμετρα μου αναψε το check engine πηγα σε μηχανικο μου λεει λογικα το καυσιμο ειναι, εβαλα καθαριστικό συν κι άλλη βενζινη. Απλά μου είπε να το αφησω για καναδυο μερες να δω πως θα παει. Με εξυοηρετησε γιατι ειχε να παει σε κηδεια. Κωδικο δεν ειδαμε, ωστοσο μου ειπε οτι αν διαβαζει λαθος καυσιμο θα το ξαναβγαλει. Στην καλύτερη θα γλιτωσω με αισθητηρα λαμδα. Απλα το θέλω για μελλοντική χρηση και να ξερω τα σφάλματα.
meletis_m Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Σε εμένα τα διαγνωστικά των 5-10€ δέν δούλεψαν , οποιαδήποτε ρύθμιση και εάν έκανα Αγόρασα το Autel AL419 στα 90€ από εξωτερικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα