Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Εχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη διαγνωστική κάρτα; Αυτά συνδέονται μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο; Είναι αξιόπιστα και ασφαλή για το αυτοκίνητο;
panos2171 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Για να βλέπεις error codes και ότι πληροφορίες δίνει η εκάστοτε OBD τα κλασσικά bluetooth OBDII του 10ρικου θα σε καλύψουν. Όλα αυτά φαίνονται στο κινητό από εφαρμογές (πχ torque) και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, απλά πληροφορίες εξάγουν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα ELM327.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιο έχεις; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
d_gkal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Κατανάλωση δειχνουν αυτα? Γιατι εχω το elm327 αλλα δε μπορω να την βρω.
paylidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, d_gkal είπε Κατανάλωση δειχνουν αυτα? Γιατι εχω το elm327 αλλα δε μπορω να την βρω. Αν σου δινει το αμαξι αυτη τη δυνατότητα σου δίνουν, ειδαλλως μπορει να σου κανει η εφαρμογή (torque) μια εκτίμηση αν τη ρυθμισεις σχετικά... Παντως απο όταν πηρα επαγγελματικό διαγνωστικό σώθηκα για να ειμαι ειλικρινής, οκ δεν παιζει με κινητο αλλα θέλει λαπτοπ ή ταμπλέτα windows αλλα ειναι κυριολεκτικά μερα με τη νυχτα η δουλεια που κάνεις... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Διαβάζω διάφορα στο ιντερνετ. Αλλοι λένε ότι η έκδοση ELM327 1.5 είναι καλύτερη και οι κλώνοι στην έκδοση 2.1 είναι προβληματικοί. Αλλοι γράφουν ότι οι κλώνοι είναι επικίνδυνοι για το αυτοκίνητο. Ισχύει αυτό;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ από φθηνά του 3-4-5ευρου. Κι εγώ ήμουν μια χαρά, μέχρι που μετά από λίγους μήνες απλά αποφάσισε να βραχυκυκλώσει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εμφανίσει ΟΛΑ τα errors που διέθετε, μέχρι και το εργοστασιακό cd-player που είχα τότε κόλλησε. Πήρα μια τρομάρα... Από τότε έψαξα και πήρα από ebay ένα "κανονικό" από Αμερική (μάλιστα διαφημίζεται και ως συμβατό με όλα τα Ford που ως γνωστόν έχουν από τα πιο δύστροπα OBD) με 22€. Το έχω μόνιμα κουμπωμένο πάνω εδώ και 1,5 χρόνο (για να βλέπω στην οθόνη μέσω bluetooth on-the-fly στοιχεία), χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το προτείνω, γιατί δεν θυμάμαι ποιο ήταν ακριβώς.. Προσοχή μην κάψετε κάνα εγκέφαλο και τρέχετε παιδιά, προσοχή! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από GeorgeMan
teddy71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, GenesisX είπε Διαβάζω διάφορα στο ιντερνετ. Αλλοι λένε ότι η έκδοση ELM327 1.5 είναι καλύτερη και οι κλώνοι στην έκδοση 2.1 είναι προβληματικοί. Αλλοι γράφουν ότι οι κλώνοι είναι επικίνδυνοι για το αυτοκίνητο. Ισχύει αυτό; Δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να δημιουργησουν προβλημα αλλα για το θεμα ασυμβατοτξτας που λες που εχουν οι τελευταιες εκδοσεις ισχυει. Ειδικα με την 2.1 πορα πολλοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να συνδεθουν. Ακομη πιο προτιμοτερη ειναι η 1.4 εκδοση. Στην ουσια ολα χρησιμοποιουν το ιδιο τσιπακι το οποιο ειναι αντιγραφη του elm1.1 οπου το πειραξαν και προσθεσαν και καποια ακομη πραγματα σε σχεση με την γνησια αλλα οσο προσθετουν-πειραζουν τοσο αυξανονται τα προβληματα συνδεσης του και επικοινωνιας με το αυτοκινητο.
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ από φθηνά του 3-4-5ευρου. Κι εγώ ήμουν μια χαρά, μέχρι που μετά από λίγους μήνες απλά αποφάσισε να βραχυκυκλώσει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εμφανίσει ΟΛΑ τα errors που διέθετε, μέχρι και το εργοστασιακό cd-player που είχα τότε κόλλησε. Πήρα μια τρομάρα... Από τότε έψαξα και πήρα από ebay ένα "κανονικό" από Αμερική (μάλιστα διαφημίζεται και ως συμβατό με όλα τα Ford που ως γνωστόν έχουν από τα πιο δύστροπα OBD) με 22€. Το έχω μόνιμα κουμπωμένο πάνω εδώ και 1,5 χρόνο (για να βλέπω στην οθόνη μέσω bluetooth on-the-fly στοιχεία), χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το προτείνω, γιατί δεν θυμάμαι ποιο ήταν ακριβώς.. Προσοχή μην κάψετε κάνα εγκέφαλο και τρέχετε παιδιά, προσοχή! επιβεβαιωνω κι εγω μακρυα ! Εμενα δουλεψε μια φορα (με το ζορι) και το ειχα αφησει επανω στη θυρα, κανω να φυγω και ξεπαρκαρω απ την αρχη του στενου και στη μεση του στενου νεκρωσε το αμαξι και εβγαλε κωδικο F ... και η παλιο οπελ στο D τουλαχιστον εκει που το ειχε μου βγηκε η ψυχη να το βγαλω. πανω στον πανικο μου ξηλωσα το πλαστικο του obd και ειχε μεινει το μισο επανω και με το ζορι ξεκουμπωσε λιγο απ τη θυρα ωστε να παρει μπρος το αμαξι... κι εγω πηρα τρομαρα συν τον εκνευρισμο ανθρωπων που χαν κολλησει πισω μου (3-4 αυτοκινητα ) Πηγα το μισο στενο σβηστος και το καταλαβα οταν εκανα κινηση να φυγω και το αμαξι δεν..εφυγε ,λεω τι στο καλο αφου δεν μου σβησε , κοιταω καντραν και νταν :haha: ΥΓ ειχα παρει ενα ELM απο το ebay uk στις 6 λιρες Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από panosno1com
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Τι τα κάνετε αυτά; Στην πράξη που βοηθάνε δηλαδή;
karaLRS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ το έχω συνδεδεμένο με το Android 2din στο αμάξι και δείχνει σε widget πληροφορίες κινητήρα, θερμοκρασία λαδιού και πάρα πολύ πολλά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Αν κάποιος θυμάται ποιο ακριβώς αγόρασε ας γράψει ένα λινκ.
acid18 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, zio10 είπε Τι τα κάνετε αυτά; Στην πράξη που βοηθάνε δηλαδή; Αμά ανάψει το Check Engine μπορείς να δεις τι φταίει και να το φτιάξεις μόνος, αν είναι κάτι απλό, και να γλυτώσεις κάποια λεφτά. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, zio10 said: Τι τα κάνετε αυτά; Στην πράξη που βοηθάνε δηλαδή; 13 hours ago, karaLRS said: Εγώ το έχω συνδεδεμένο με το Android 2din στο αμάξι και δείχνει σε widget πληροφορίες κινητήρα, θερμοκρασία λαδιού και πάρα πολύ πολλά Αυτό ακριβώς. Έχω βάλει οθόνη 7" τέτοιου τύπου και δείχνει πληροφορίες on the fly, όπως πίεση turbo, θερμοκρασία αέρα εισαγωγής, αβάνς και διάφορα άλλα (ναι, στο bravo). Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από GeorgeMan 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Αυτό ακριβώς. Έχω βάλει οθόνη 7" τέτοιου τύπου και δείχνει πληροφορίες on the fly, όπως πίεση turbo, θερμοκρασία αέρα εισαγωγής, αβάνς και διάφορα άλλα (ναι, στο bravo). Την ζηλεύω αυτή την οθόνη, να δούμε πότε θα τη βάλω κι εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα