Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα...Ειμαι πολλα χρονια σταθερος στο ιδιο pc κ νομιζω εφτασε η ωρα για αλλαγη....οποτε θελω να φτιαξω καθαρα ενα καινουριο κουτι κ ας κρατησω το παλιο για σερφαρισμα...

Ποσό που διαθέτουμε :800-1000 ευρω

Χρήση υπολογιστή :gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.  Δεν χρειαζομαι αυτη τη στιγμη νεα οθονη εχω την http://www.public.gr/product/tileoraseis/monitor-tv/lg-m2732d-27-led/prod2910001pp/ αλλα στο μελλον σιγουρα θα χρειαστω οποτε καλο ειναι να μου προτεινετε μια ωστε να δω τι ποσο χρειαζεται να δωσω.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?     οχι δεν χρειαζομαι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Βρισκομαι Χανια Κρητης

Τα κομματια δεν με ενδιαφερει αν ειναι απο διαφορετικα καταστηματα αλλα θελω το συστημα μου να συναρμολογηθει απο το καταστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Επιθυμω λειτουργικο συστημα δεν εχω θεμα οποτε προτεινεται.....

Επεξ/σία από Malliotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Malliotis είπε

Ποτε προτεινεις δηλαδη να ψαχτω??

Σε καναδυό χρονάκια.......:P

Πέρα από την πλάκα. Άμα περιμένεις να πέσουν οι τιμές δεν θα αγοράσεις ποτέ, γιατί μόλις πέσει η τιμή λίγο από κάποιο εξάρτημα κάποιο άλλο θα φτάσει στα ύψη.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Λογικά ψάχνεις για αναβάθμιση στο  σύστημα της υπογραφής σου, μόνο με μια κάρτα γραφικών θα είσαι εντάξει πιστεύω!
Αν θες να διαθέσεις όλο το ποσό σε αναβάθμιση τότε πάρε και μια καλύτερη οθόνη! 

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Λογικά ψάχνεις για αναβάθμιση στο  σύστημα της υπογραφής σου, μόνο με μια κάρτα γραφικών θα είσαι εντάξει πιστεύω!
Αν θες να διαθέσεις όλο το ποσό σε αναβάθμιση τότε πάρε και μια καλύτερη οθόνη! 

Σωστός!!!  O 3570k έχει ψωμί ακόμα. Πάρε μια 1060 6gb  στα 400 € και μια οθόνη https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-ProLite-XUB2792QSU.html στα 300 € . Σύνολο 700 € και θα είσαι άρχοντας. 

Δημοσ.

Ελεγα να φτιαξω ενα ολοκαινουριο ανεξαρτητο κουτι.....αφου αντεχει οπως λετε με ξαναβαζεις σε σκεψη...αλλα δε θα ηθελα να δωσω τοσα λεφτα σε μια καρτα γραφικων για ενα παλιο συστημα....

Δημοσ.

Το κυριο πραγμα που σε κοβει αυτη τη στιγμη στο gaming ειναι η καρτα. Με 800-1000€ που διαθετεις δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαξεις PC που θα παιζει καλυτερα απο το δικο σου με μια 1060. Αν θεωρεις πολλα τα λεφτα πηγαινε σε 3αρα η εστω σε 1050ti.  Ενναλακτικα δες μεταχειρισμενα καμια ευκαιρια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Malliotis είπε

Οποτε τι μου προτεινεται για καρτα γραφικων για το υπαρχον συστημα???

Βάρα την αύριο δε θα υπάρχει

https://www.skroutz.gr/s/12465928/Inno-3D-GeForce-GTX-1060-6GB-Twin-X2-N106F-5SDN-N5GS.html

Aκόμα και σε 1440p monitor θα είσαι αξιοπρεπέστατος

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
32 minutes ago, Malliotis said:

Οποτε τι μου προτεινεται για καρτα γραφικων για το υπαρχον συστημα???

Απο σενα εξαρταται τι απαιτησεις εχεις και τι games παιζεις. Γενικα οτι και να παρεις σε σχεση με την 660ti που εισαι θα ειναι μερα με τη νυχτα. Για μενα κατω απο 300€ για 1060 3gb, κατω απο 200 για 1050ti. Η 6αρα δεν πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της, μιας και σε επιδοσεις ειναι πανομοιοτυπη με την 3αρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...