Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κλοκαριστεί αυτό το chip. Φαντάζομαι με μια GT730-740 καλά θα είναι.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, countass είπε

Φτιάχνω ένα  παλιό pc,asus m2n-vm hdmi,phenom 9150,5gb ram.Μέχρι τι gpu πιστεύετε μπορεί να σηκώσει χωρίς bottleneck?

Νομίζω πως θα μπορεί να σηκώσει μέχρι και μια RX 560 χωρίς θέμα.

Δημοσ.

560 Πολύ μου κάνει ρε συ,θα τον δοκιμάσω με την 7850 και θα δω πως θα πάει μάλλον.Ανάλογα και το clock όντως.

Δημοσ.

Αποδεδειγμενα -υπο την εννοια οτι, υπηρξαν τουλαχιστον 3 reviews, με cpu scaling κλπ-
η 5870 που ανεφερα, ηταν το μεγιστο 'λογικο' για...παντρεια με Q6600 -και μαλιστα οσο
τον ανεβαζες extra εδινε κι εκεινη- ετσι απο κει και περα, κανε τους υπολογισμους σου!

Τελος η συγκριτικη αναφορα σε Q6600, γινεται γιατι, οσο κι αν προσπαθησεις να ανεβασεις
-το συγκεκριμενο Phenom = X4 9150e: been there done that- δεν θα ξεπερασειs Ιntel Q6600,
για τον οποιο ειναι σχετικα πολυ πιο ευκολο να βρεις reviews κλπ, απ' τον εν λογω Phenom
:shifty:

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Πιστευεται τρωει μπουκαλι ενας φενομ η ενας 6600 απο μια 1050τι; δεν το εχω δοκιμασει απλα ρωταω

Μέχρι 750ti είναι οκ κλοκαρισμένος στα 3ghz. Παραπάνω π.χ. RX560, GTX1050 τρώει μπουκάλι. Εδώ σε στοκ ο Q6700 τρώει λίγο από την απλή 750. 

Δημοσ.

Εξαρταται απο τα παιχνιδια που θελεις να παιξεις.

Σε CSGO παιζει να εχεις μπουκαλι και με gt710. Σε Rise of the Tomb Raider παιζει να μην φας μπουκαλι και με 1050.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ποια 3...ενα μικρό oc θα γινει,καλυτερα κιολας δεν προκειται να δωσω πολλα γι αυτο το pc τωρα ενταξει.οποτε με βλεπω για κατι σε 710_730.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γίνεται, απλά βλέπω είσαι στα 667mhz. Όχι ότι θα δεις τρελή διαφορά στα 800mhz... Έκανες καμιά απόπειρα να κλοκάρεις; Δοκίμασες με την 7850;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...