Autocorrect Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (συγγνώμη για το σπαμ, αλλά επειδή μάλλον το τοποθέτησα σε λάθος κατηγορία του φόρουμ το βάζω και εδώ, αν γίνεται ο αντμιν να διαγράψει το λάθος και να αφήσει μόνο το σωστό) Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω ένα (σοβαρό) πρόβλημα με το Huawei honor 8. Πριν καιρό προκείμενου να το rootαρω είχα ξεκλειδώσει το bootloader και κάτι είχα κάνει λάθος στη διαδικασία (δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο) και από τότε το κινητό δεν μπορούσε να κάνει factory reset, να δεχτεί αναβαθμίσεις κτλ. Έκανα όμως μια βλακεία και για λόγους που βαριέμαι να γράψω, άλλαξα κωδικό και απενεργοποίησα τη ρύθμιση του κινητού να ξεκλειδώνει με το δάκτυλικο αποτύπωμα... Και μετά ξέχασα τον κωδικό που είχα βάλει... Δεν με νοιάζουν τα αρχεία μιας και τα είχα σε cloud ούτε και το κινητό για εμένα γιατί ούτως ή άλλος θα αγόραζα αργά ή γρήγορα το Mi Max 2, το κινητό αυτό όμως ήθελα να το δώσω στη μάνα μου και αυτό είναι που λυπήθηκα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το ξεκλειδώσω? Έχω δοκιμάσει να αλλάξω κωδικό από το Google device manager, να το κάνω factory reset, factory reset από το Google device manager κτλ... Κλείνει και μετά κολλάει στο άνοιγμα με αποτέλεσμα να μην διαγράφεται τίποτα και να ανοίγει τελικά σαν να μην έγινε τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω νετ να ξαναβάλω την επιλογή να ανοίγει με δακτυλικό αποτύπωμα ή οτιδήποτε? Με νοιάζει απλά να το ξεκλειδώσω. Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδωθηκε ενα τάμπλετ Huawei αν είσαι τυχερός κάντο και εσύ http://www.frpbypass.us
federer440 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 One of my friends faced similar issue but solved it with FRP Bypass APK. You can get it here: https://frpbypassapk.org If the apk doesn't work then you can try Quick Shortcut Maker APK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα