Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο μηνυμα :《H XPEΩΣH ΓIA TH XΘEΣINH ΣYNΔEΣH ΣOY ΣTO INTERNET EΩΣ 50MB EINAI 1,20E. ΓIA MEΓIΣTH OIKONOMIA ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO DATA ΠOY ΣOY TAIPIAZEI ΣTO WWW.F2G.GR》

πηρα τηλ στην wind για να ρωτησω πως γινεται με κλειστα τα δεδομενα στο κινητο μου η απαντηση που πηρα ηταν : 《 Αχ κυριε οταν εχετε κλειστα τα δεδομενα πρεπει να κλεισετε και το 4g στο κινητο σας.》

Πειτε μου την γνωμη σας πως γίνεται αυτο;

Δημοσ.

Η wind ειναι μια βλαμενη εταιρια που δεν εχει πελατες και προσπαθει να τους τραβηξει με τα διαφορα πακετα που εχει σε ξεφτηλα τιμες.Το θεμα αυτο με το 4G και τα δεδομενα το αντιμετωπησα και εγω,με κλειστα δεδομενα μου τρωγανε 1€ καθε τρεις μερες,τους πηρα τηλ και τους ειπα τι στο διαολο ειναι αυτα τα πραματα,το προβλημα ειναι οτι αμα εχεις γυρισμενο το δυκτιο στο αυτοματο lte/3g/2g αυτο βλεπει οτι και καλα εχεις δεδομενα ανοιχτα,εμενα μου ξαναδωσανε τα λεφτα πισω αλλα πλεον την εχω να με παιρνει τηλ η γυναικα που εχει magic number και τιποτα αλλο,σαν κεντρικη χρησιμοποιω το watch up που με καθε ανανεωση εχω 1,5gb και με τα υπολοιπα βαζω πακετο 200΄ προς ολους.

Παρτους τηλ και να τους πεις οτι αυτο που λενε δεν υσχηει σε κανεναν αλλο παροχο και απαιτησε να σου δωσουν τα λεφτα πισω.Επισης πες τους οτι δεν εχεις ουτε 4g ανοιχτα για να μην βρουν πατημα και καλα. 

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ηδη ψαχνομαι να παω σε αλλη εταιρεια. Δεν ειναι το 1.20 € ειναι οτι νοιωθεις οτι παιζουν με την νοημοσυνη σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...