enterhere Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπες στο My CU App και πάρε αυτόματα 1GB ΔΩΡΕΑΝ για 15 μέρες Το My CU App έχει τα γενέθλιά του και κερνάει. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/my-cu-app-birthday/ https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-app-bday/ Σε περίπτωση που δεν λάβεις το επιβεβαιωτικό SMS, κλείσε το Wi - Fi και δοκίμασε να μπεις στο app με τα δεδομένα της CU SIM σου (3G/4G) Στο λινκ λέει 30 μέρες ενώ στο sms 15 μερες Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι 26/03/2017 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από enterhere 5 14
kjordan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Από τους όρους: Αναφορά σε κείμενο Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι 26/03/2017 Το 1GB έχει διάρκεια 30 μέρες από τη στιγμή της απόδοσης και αποδίδεται μόνο μία φορά ανά σύνδεσ
vairass Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, enterhere είπε Μπες στο My CU App και πάρε αυτόματα 1GB ΔΩΡΕΑΝ για 15 μέρες Το My CU App έχει τα γενέθλιά του και κερνάει. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/my-cu-app-birthday/ Σε περίπτωση που δεν λάβεις το επιβεβαιωτικό SMS, κλείσε το Wi - Fi και δοκίμασε να μπεις στο app με τα δεδομένα της CU SIM σου (3G/4G) Στο λινκ λέει 30 μέρες ενώ στο sms 15 μερες Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι 26/03/2017 Για Vodafone international ισχύει;
eidikos33 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 αυτοματα γινεται? δε μου βγαζει κατι παιδια 1
hayate13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μπειτε με δεδομενα, οχι με wifi. Mολις το τσιμπησα, θενξ enterhere .
xaratsi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας μετά τις 10/01 Το 1GB αποδίδεται άμεσα όταν ο συνδρομητής χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσω δικτύου. Αν ο συνδρομητής επιλέξει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσω Wifi θα χρειαστεί να εισάγει τα στοιχεία εισόδου που έχει δηλώσει στο My CU Account (ή να φτιάξει νέο λογαριασμό αν δεν έχει) ώστε να γίνει η αναγνώριση του αριθμού του και απόδοση της προσφοράς
enterhere Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε αυτοματα γινεται? δε μου βγαζει κατι παιδια 1 ώρα πριν, kostakiss είπε ουτε εμενα Συνδεθείτε με data, κάντε log out από την εφαρμογή και πάλι log in. Το sms έρχεται αυτόματα. 2
Eddy_Gordo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ, το δοκίμασα χτες και πέτυχε. Απλά αποσυνδέθηκα και συνδέθηκα πάλι στην εφαρμογή και μου ήρθε αφού είχα πατήσει επάνω στο αρχικό λινκ χρησημοποιωντας τα είδη λιγοστά ΜΒ που είχα
hasiotis_john Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις μπήκα με wifi χωρίς να βάλω εκ νέου στοιχεία και μου ήρθε άμεσα sms ότι πήρα τo GB ! Thanks ts ... Ευχαριστούμε και την Voda εννοείτε. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από hasiotis_john 1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Το cu refill τελειωσε; Πριν κανενα μηνα μου στελνανε πριν ληξει το πακετο, να κανω ανανεωση και να στειλω μυνημα πχ R10 για να μεταφερθουν τα λεπτα ομιλιας. Αυτη την φορα δεν ηρθε καποιο τετοιο μυνημα.
satsok2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Πρέπει να υπάρχει μέσω app. Νομίζω αν πας στο πακέτο σου έχει μια αντλία βενζίνης δίπλα (;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα