Προς το περιεχόμενο

Kotsovolos Motorola Moto Z2 Play Gray Smartphone & Gamepad 299euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγά την προσφορά δεν έχει πολύ καλό cpu και κάνει σχεδόν 300ε εγώ πήρα το moto-z με 250 από amazon με πολύ καλύτερο επεξεργαστή.

Δημοσ.

Το περίμενα καιρό να πέσει και το τσίμπησα.

Βέβαια θα το προτιμούσα με τα jbl speakers, αλλά ακόμα και έτσι είναι πολύ καλή προσφορά.

Και πριν αρχίσουν τα "Τo Shanghai note 3 xl είναι καλύτερο" κτλ, να πω ότι τα motorola έχουν εξαιρετική εμπειρία χρήσης, σχεδόν stock που μοιάζει πολύ με OT5 κτλ.

Thanks TS

Δημοσ.
4 ώρες πριν, darkome είπε

καλη προσφορα, αν δεν χρειαζεσαι ομως το gamepad ψαξε μηπως βρεις κανα μεταχειρισμενο πιο φτηνα. περσι ειχα παρει το πρωτο z play στα 200ε. επισης να σου αναφερω μερικα θεματα που ειχα για να ψαξεις αμα τα χουν διορθωσει στο Ζ2

1. το "καπακι - mod" αφηνει λιγο κενο και χωνεται μεσα σκονη και γρατζουναει το γυαλι της πλατης 

2. και το γυαλι μπροστα γρατζουνιεται ευκολα

3. στη κληση αμα εσυ ή ο συνομιλητης δεν εχει καλο σημα τοτε ακουγεται χιονι εντονα

4. η καμερα ειναι λιγο περιεργη με το autofocus, αλλες φορες πιανει αμεσως και αλλες σου σπαει τα @@

5. ολο και κατι θα ξεχναω :P 

4 ώρες πριν, sintalkas είπε

σιγά την προσφορά δεν έχει πολύ καλό cpu και κάνει σχεδόν 300ε εγώ πήρα το moto-z με 250 από amazon με πολύ καλύτερο επεξεργαστή.

ναι και χαλια μπαταρια. αυτο το πραγμα που ολοι "φτυνουν" τον 625 ενω σχεδον στα παντα (κολλαει σε λιγα παιχνιδια και αργει να κανει install εφαρμογες) ειναι το ιδιο γρηγορος και με πολυ ΠΟΛΥ καλυτερη αυτονομια δεν θα το καταλαβω ποτε..

υπαρχει λογος που στο z επεφτε συνεχεια η τιμη ενω το z play εμενε ακριβο ;) 

Δημοσ.

πραγμάτι για την μπαταρία θα συμφωνήσω δυστυχώς είναι ένα πολύ αδύνατο σημείο του (moto-z) ,βρήκατε παιδιά καμιά φθηνή πηγή moto-mods γιατί θέλω να πάρω το incipio battery mod

Δημοσ.
20 ώρες πριν, sintalkas είπε

πραγμάτι για την μπαταρία θα συμφωνήσω δυστυχώς είναι ένα πολύ αδύνατο σημείο του (moto-z) ,βρήκατε παιδιά καμιά φθηνή πηγή moto-mods γιατί θέλω να πάρω το incipio battery mod

μπα δεν εχω ιδεα :/

ισως στις αγγελιες πετυχεις καμια καλη τιμη?

και να ενα ακομα ελλατωμα που θυμηθηκα στη πρωτη γενια Ζ (και Play και Force), τα mods δεν αφηνουν το κινητο να "κοιμηθει" οποτε χαλαει περισσοτερη μπαταρια. παλι πιο πολυ εχεις, αλλα δεν εχει νοημα να το αφηνεις ολη την ωρα πανω, κατι που εμενα θα με βολευε (αν ειχα και κανα mod :P )

Δημοσ.
Στις 21/2/2018 στις 2:18 ΠΜ, sintalkas είπε

https://www.amazon.fr/Lenovo-batterie-Incipio-OffGrid-Blanc/dp/B01L94D6GK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/20/2018 στις 6:32 ΜΜ, darkome είπε

Κοιταξα σε δυο μαγαζια που  περναγα .Κανενα δεν ειχε να το δεις.Και στον πειραια που γραφει υπαρχει

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 21/2/2018 στις 2:18 ΠΜ, sintalkas είπε

Κάνετε λάθος, το κινητό έχει πολύ καλή αυτονομία, απλά δεν φτάνει αυτή του προηγούμενου μοντέλου.

Επεξ/σία από jeetkunedo
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jeetkunedo είπε

Κάνετε λάθος, το κινητό έχει πολύ καλή αυτονομία, απλά δεν φτάνει αυτή του προηγούμενου μοντέλου.

Για το moto z (σκέτο) μιλάνε που έχει πολύ μικρή αυτονομία... όχι το moto z play

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antretng είπε

Για το moto z (σκέτο) μιλάνε που έχει πολύ μικρή αυτονομία... όχι το moto z play

Παραπλανήθηκα από τον τίτλο θέματος, δικό μου λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα μικρό tip για το παραπάνω (προσωπική γνώμη φυσικά)! Επειδή δεν ενδιαφέρονται πολλοί για παιχνίδια και ίσως να μην τους αρέσει το δώρο, μπορούν εννοείτε για αρχή να το βάλουν σε αγγελία οπότε να τους βγει ακόμα φτηνότερο το κινητό ... ΑΛΛΑ, θα μπορούσαν να το κρατήσουν και να το έχουν σαν έξτρα μπαταρία κάτι. Το gamepad έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1035 mAh και του δίνει τουλάχιστον 8 ώρες παιχνιδιού. Για χρήση με βίντεο - netflix - περιήγηση, ίσως είναι παραπάνω ώρα δε το γνωρίζω. Και στην τελική , κάποια στιγμή θα σου έρθει να παίξεις και ένα παιχνιδάκι. Αν δείτε στο youtube είναι απόλαυση να παίξεις με το συγκεκριμένο!
https://www.motorola.com/us/products/moto-mods/moto-gamepad-console

Πάντως και χωρίς το gamepad η μπαταρία του κινητού είναι ΆΨΟΓΗ!
gsmarena_002.jpg

Για όποιον ΔΕΝ ενδιαφέρεται για το Gamepad, μπορεί ν' αγοράσει το κινητό από τη Lenovo.gr στα 279 ευρώ με δώρο θήκη!
(Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ / ως το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρ.)
Σε γkρι ή σε χρυσό!

http://www.e-lenovo.gr/motorola-moto-z2-play-5-5in-fhd-amoled-4g-lte-dualsim-lunar-grey-moto-style-shell.html

http://www.e-lenovo.gr/motorola-moto-z2-play-5-5in-fhd-amoled-4g-lte-dualsim-fine-gold-moto-style-shell.html

Επεξ/σία από hasiotis_john

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...