Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Με πρόσφατη ανακοίνωσή της, η εταιρεία μείωσε την τιμή των μπαταριών στα iPhone 6 και σε μεταγενέστερα μοντέλα. Στην iSystem, Apple Premium Service Provider μπορείς να αλλάξεις επιτόπου την μπαταρία σου με αυθεντική Apple με συνολικό κόστος 39€

5a8c44f5564fc_iPhoneBattery.jpg.c98c31b1c98b40829be2590664046790.jpg

Δεν θα στερηθείς την συσκευή σου πάνω από μία ώρα. Εάν πιστεύεις ότι η μπαταρία σου δεν κρατάει αρκετά, ή επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του iPhone σου, κάλεσε στο 215 215 2100 για να κλείσεις ραντεβού ή μάθε περισσότερες πληροφορίες και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας στο link εδώ ή εδώ.

Η τιμή των 39€ περιλαμβάνει το κόστος της μπαταρίας, της τοποθέτησης και τον ΦΠΑ και ισχύει με επιστροφή της ελαττωματικής μπαταρίας στην Apple. Θα ενημερωθείς επιπλέον για την γενική κατάσταση της συσκευής σου και για το αν υπάρχει άλλο πρόβλημα ή όχι.

Τα μοντέλα που υποστηρίζονται από την προνομιακή τιμή αντικατάστασης μπαταρίας είναι τα εξής:

• iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus

Η τιμή των 39€ δεν ισχύει για iPhone 5, 5s, 5c ή προγενέστερα μοντέλα.

Αν είσαι από επαρχία

Συσκευάζεις και στέλνεις την συσκευή σου στην διεύθυνση Λ. Μεσογείων 269, 15231 Χαλάνδρι με ACS Courier ή Speedex, χρέωση παραλήπτη (iSystem).

Ισχύουν όλα τα παραπάνω, πλην του χρόνου ολοκλήρωσης της επισκευής, ο οποίος δεν θα υπερβεί τις 1-2 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραλαβής της συσκευής στο Service της iSystem και εφόσον υπάρχει άμεσα διαθέσιμη η μπαταρία.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα δεν καλύπτει τα μεταφορικά. Ωστόσο για την δική σου διευκόλυνση και ταχύτερη εξυπηρέτησή σου θα καλύψει τα έξοδα η iSystem, εφόσον χρησιμοποιήσεις μία από τις παραπάνω δύο εταιρίες. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή όταν παραλάβεις πίσω επισκευασμένη την συσκευή σου.

iSystem.jpg.07b10bf5a371bee646849d99d1fec985.jpg

Η iSystem είναι Apple Authorised Reseller και Premium Service Provider.

Τηλ. επικοινωνίας: 215 215 2100

iSystem Store
iSystem Service

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/22/2018 στις 8:21 ΠΜ, dancer είπε

οταν στο μαγαζι την αλλαζω απο 20-25 ευρω χαχαχαχα

Με ιμιτασιόν και όχι γνήσια. Τα ΟΕΜ και λοιπά παραμύθια, για τα θύματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/2/2018 στις 8:54 ΜΜ, SaFiS είπε

Με ιμιτασιόν και όχι γνήσια. Τα ΟΕΜ και λοιπά παραμύθια, για τα θύματα...

20 ημιτασιον 28 η γνησια αν σας καλυπτει αυτο, τα λοιπα παραμυθια κρατηστε τα για τον εαυτο σας η τιμη αφορα το iphone 5/c/s που ουτε καν θα ασχοληθουνε, εχω απορια ποια ηταν η κανονικη τιμη καταλογου για αλλαγη μπαταριας.

Επισης για θυμιστε μου τη μαρκα ηταν αυτες που φορουσαν και ξεκινησε το προγραμμα αντικαταστασης? ? ? Μαλλον θυματα ειναι οι αγοραστες των εν λογω κινητων και οχι εμεις που κανουμε αντικαταστασεις.

Επεξ/σία από dancer
  • Like 4
Δημοσ.

παιδιά όταν σε ένα κινητό της MLS (MLS iQTalk Color 4G) που η μπαταρία του φούσκωσε σαν μπαλόνι... ζητάνε από την MLS  30 ευρώ για αντικατάσταση, ε, τότε δεν νομίζω στο iphone να είναι ακριβά τα 39 ευρώ...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, panos279 είπε

παιδιά όταν σε ένα κινητό της MLS (MLS iQTalk Color 4G) που η μπαταρία του φούσκωσε σαν μπαλόνι... ζητάνε από την MLS  30 ευρώ για αντικατάσταση, ε, τότε δεν νομίζω στο iphone να είναι ακριβά τα 39 ευρώ...

μην συγκρινεις Mls που ειναι η πιο αισχροκερδης εταιρια στην ελληνικη αγορα που σου πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες, οι μπαταριες των μλς κοστιζουν κανονικα 10-15 ευρω ασχετα που σε χρεωνουν κερατιατικα ποσο.

Δημοσ.

Πάντως 39 είναι καλύτερα από 79 ευρώ. Επίσης η εμπειρία αντικατάστασης στη Document (επίσης επίσημο service Apple, Νέα Σμύρνη) ήταν υποδειγματική, ας λέμε και τα θετικά.

ΥΓ Η iStorm έχει έλλειψη μπαταριών για iPhone αυτό τον καιρό (έτσι μου είπαν όταν επικοινώνησα), για την iSystem δεν έχω πληροφόρηση. Αυτά.

Δημοσ.

με τα 39 δεν πληρωνεισς μονο μπαταρια και εργατικα.υποτιθεται σου τσεκαρουν το κινητο,σου τοποθετουν νεα αυτοκολητη ταινια στην οθονη και σου βαζουν μια

ποιοτικη μπαταρια που δεν θα πεσει σε 1 μηνα.και δεν εχεις το ρισκο να κανεις καποια ζημια αν την αλλαξεις μονος σου.

Δημοσ.

Άλλαξα κι εγώ τη μπαταρία στο iPhone 6. Υποδειγματική εξυπηρέτηση από τη Document, που όπως χαρακτηριστικά μου είπαν "αυτό κάνουν όλη μέρα" (αλλάζουν μπαταρίες). Η διαδικασία δε πήρε πάνω από 10-15 λεπτά.

Η συσκευή άλλαξε τελείως. Από ταχύτητα επανήλθε στα παλιά-καλά επίπεδα, όπως όταν το πήρα. Το ίδιο και η διάρκεια της μπαταρίας, όπου πλέον βγάζει (ξανά) ολόκληρη μέρα, χωρίς να πρέπει να κυκλοφορώ με ένα powerbank συνέχεια...

Για τα 40€ άξιζε και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος iPhone 6 και πήγα σε ένα εξουσιοδοτημένο service για το προγραμμα αντικατάστασης αλλά μάλλον την πάτησα. Επειδή πριν κανα εξαμηνο αφού ήδη είχε λήξη εγγύηση πήγα σε μη εξουσιοδοτημένο σέρβις για αλλαγή ακουστικού, στο εξουσιοδοτημένο  τώρα δεν δέχτηκαν νά μου αλλάξουν την μπαταρία γιατί δεν αναλάμβαναν να ανοίξουν την συσκευή αφού είχε ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένο. Στην ερώτηση μου φυσικά μα καλά και οι εταιρείες κινητής που υπόσχονται να στο φτιάξουν άμεσα αν χαλάσει και δεν είναι εξουσιοδοτημένα service τι γίνετε, χάνουν την εγγύηση τα κινητά; Μου είπε απλά ρωτήστε αυτούς. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...