Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή λογαριασμού google

sterzin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εβαλα σε ένα tablet καινούργιο το δικό μου λογαριασμό google (Gmail) αυτό που χρησιμοποιώ και στο κινητό μου. Το tablet είναι του ανιψιού μου. Μπορούν και οι δύο συσκευές να χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο λογαριασμό χωρίς κανένα πρόβλημα; Οποιαδήποτε αναζήτηση κάνω εγώ στο κινητό μου, θα εμφανίζεται και σαν αναζήτηση στο δικό του tablet; Πώς μπορώ να τον αλλάξω στο tablet; θα πρέπει να δημιουργήσω ένα καινούργιο λογαριασμό (g mail;) και ποια είναι γενικώς η διαδικασία για να καταχωρήσω τον νέο λογαριασμό;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μπορεις να τον αλλαξεις ή και να τον αφησεις ως εχει.

Η διαδρομη συνηθως ειναι Ρυθμισεις > Λογαριασμοι goggle

ή

Ρυθμισεις > Λογαριασμοι > Goggle > Καταργηση Λογαριασμου (προσθηκη μετα εκ νεου)

κ μεσα απο το play store γινεται.

Στις 2/20/2018 στις 4:11 ΜΜ, sterzin είπε

Εβαλα σε ένα tablet καινούργιο το δικό μου λογαριασμό google (Gmail) αυτό που χρησιμοποιώ και στο κινητό μου. Το tablet είναι του ανιψιού μου. Μπορούν και οι δύο συσκευές να χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο λογαριασμό χωρίς κανένα πρόβλημα; Οποιαδήποτε αναζήτηση κάνω εγώ στο κινητό μου, θα εμφανίζεται και σαν αναζήτηση στο δικό του tablet; Πώς μπορώ να τον αλλάξω στο tablet; θα πρέπει να δημιουργήσω ένα καινούργιο λογαριασμό (g mail;) και ποια είναι γενικώς η διαδικασία για να καταχωρήσω τον νέο λογαριασμό;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...