djkop Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολη την παρεα. Σας παραθετω το προβλημα μου μηπως μπορει να βοηθησει καποιος. Εχω vdsl 30mbps απο Cosmote με 2 γραμμες φωνης voip. Το πρωτο προβλημα μου ειναι οτι πολλες φορες οταν μιλαω ακουω θορυβους σαν να σηκωνουν το τηλεφωνο και οταν χτυπανε και οι 2 γραμμες καπως μπλεκονται και καταληγει να πεφτει η γραμμη τελειως ή αλλη περιπτωση να χτυπαει μια φορα και να σταματαει και σε ερωτημα του καλουντα απο εμενα μου ειπε οτι απλα κοπηκε η γραμμη δεν το εκλεισε αυτος. Το 2ο προβλημα μου ειναι οτι εχω αποσυνδεσεις πολλες που μου δημιουργει προβλημα γιατι στον χωρο παιζω ιντερνετικη μουσικη εχω καμερες και συναγερμο. Η καλωδιωση απο τον διανεμητη της πολυκατοικιας ειναι 2 χρονων που εγινε η ανακαινιση του χωρου και μπηκε utp 5e μεχρι την κεντρικη μου πριζα οπου παιρνει το router/modem του ΟΤΕ(Oxygen). Οποιαδηποτε περαιτερω διευκρινηση μην διστασετε να ρωτησετε. Οσο εγραφα αυτες τις γραμμες ειχα και αλλη αποσυνδεση οποτε παραθετω και νεες φωτο Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από djkop
bill2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Βλέπω έχεις μεγάλη εξασθένηση δοκίμασες να βάλεις άλλο vdsl router;
djkop Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, bill2015 είπε Βλέπω έχεις μεγάλη εξασθένηση δοκίμασες να βάλεις άλλο vdsl router; Μου ειχαν αλλαξει το oxygen πριν 3-4 μηνες με ενα νεο μοντελο oxygen. Περαν αυτου δεν εχω δοκιμασει αλλο router γιατι δεν ξερω αν θα δουλευουν οι τηλεφωνικες γραμμες επειδη ειναι voip
bill2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 εσυ θα το δοκιμάσεις για τη σταθερότητα της σύνδεσης αλλά πως δεν σου έδωσαν το entry 2i ?
djkop Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, bill2015 είπε εσυ θα το δοκιμάσεις για τη σταθερότητα της σύνδεσης αλλά πως δεν σου έδωσαν το entry 2i ? Λογικα λογω των 2 γραμμων τηλεφωνιας που εχω αλλα δεν γνωριζω σιγουρα.
bill2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 υποστηριζει και αυτο 2 γρμμές απο όσο ξέρω Εγω είχα παρόμοιο στη δουλειά μιυ απο τη vodafone πολύ μάπα κολούσε η κλησεις είχανε θόρυβο το καλύτερο είναι να καλέσεις και να ξαναζητήσεις αντικατάσταση
rofl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι isdn / 2 καναλια φωνης, εκει δινουν oxygen Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από rofl
SeXBOX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ίσως είχαν έλλειψη στα Entry 2i πριν 3 μήνες γινόταν χαμός, καθυστερούσαν νέες συνδέσεις μόνο και μόνο γι' αυτό. Δικαιούσαι να ζητήσεις αλλαγή με Entry 2i + UPS για τον συναγερμό. Είναι ένα από τα πολλά δικαιώματα σου σαν πελάτης τους. Παρ τους ένα τηλέφωνο και ζήτα την αλλαγή, πες το πρόβλημα και πες και κάτι του στυλ ότι έχεις πρόβλημα με τον συναγερμό με αυτό το modem μπας και συγκινηθούν παραπάνω.
rofl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν θα του δωσουν speedport. τωρα βγηκε αυτο το προβλημα η το βλεπεις καιρο. βλαβη δηλωσες? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από rofl
SeXBOX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Just now, rofl said: δεν θα του δωσουν speedport. Σωστά, δεν το αναφέρει κάπου ο TS. Οπότε θα κολλήσει με το Oxygen, δυστυχώς δεν είναι από τα καλύτερα αλλά δεν έχουν άλλο μόνο με ένα της αγοράς ίσως να σωθεί.
djkop Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδη θεωρειτε καλυτερο το speedport απο το oxygen? Το εχω καιρο το προβλημα εχω δηλωσει αρκετες βλαβες λυνοταν προσωρινα το προβλημα σημερα το πρωι δηλωσα νεα βλαβη μου ειπαν πριν λιγο οτι καναν ελεγχο απομακρυσμενα δεν μπορουν να κανουν κατι και οτι θα ερθει συνεργειο αυριο. Δεν εχω θεμα να βαλω καποιο αλλο μοντεμ ρουτερ της αγορας αρκει να υπαρχει διαφορα σε επιδοσεις και να δουλευει και το voip καλυτερα απο οτι το oxygen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα