Qless Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, kormos είπε Ξανατονίζω γενικώς έχει δεν έχει αρχεία, γίνεται ή όχι χρήση επηρεάζει στη σωστή λειτουργία ενός "μηχανήματος" Σωστά στα γράφει ο blueblood, μην γράφεις άσχετα πράγματα που μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τον θεματοθέτη, τι σχέση έχει ο hdd με έναν υπολογιστή που έχει ασταθή λειτουργία και κλείνει μόνος του, να σου πώ εγώ όση έχεις και εσύ με υπολογιστές, μάθε πρώτα και μετά να δίνεις και συμβουλές......... 2
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, Qless είπε Σωστά στα γράφει ο blueblood, μην γράφεις άσχετα πράγματα που μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τον θεματοθέτη, τι σχέση έχει ο hdd με έναν υπολογιστή που έχει ασταθή λειτουργία και κλείνει μόνος του, να σου πώ εγώ όση έχεις και εσύ με υπολογιστές, μάθε πρώτα και μετά να δίνεις και συμβουλές......... Ξέρω τι λέω και αναφέρω... Εσύ που είσαι παντογνώστης δώσε τη λύση από το να κάνεις κριτική... Τέτοιους έχουμε 1
Chrysostomos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ακριβώς το ίδιο είχα σε παλαιότερο σύστημα και με είχε χαιρετήσει η μητρική μου πάντως.
Basilhs1982 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εφόσον έχεις BSOD χτύπα το stop error στο google, εναλλακτικά μπες στο event viewer. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από Basilhs1982
Undertaker25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ χρήσιμο για την ανάλυση του BSOD πάντως είναι το WhoCrashed. Τσέκαρέ το. Άποψή μου πάντως είναι ότι κατά 80% έχεις θέμα μητρικής. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
boombastik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου εκανε resume απο το backup bios πιο ειναι το προβλημα? Αμα τωρα δουελει κανονικα μη κανεις τιποτα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από boombastik
kataramenos32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Σημερα που το ανοιξα παντως δεν εβγαλε τιποτα. Το μονο θεμα ειναι οτι με το 1ο πατημα του κουμπιου ανοιξε και εσβησε αλλα τη 2η φορα ολα κανονικα. Τον κωδικο του bsod δεν προλαβα να τον δω καν εσβηνε κατευθιαν το pc
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε Σημερα που το ανοιξα παντως δεν εβγαλε τιποτα. Το μονο θεμα ειναι οτι με το 1ο πατημα του κουμπιου ανοιξε και εσβησε αλλα τη 2η φορα ολα κανονικα. Τον κωδικο του bsod δεν προλαβα να τον δω καν εσβηνε κατευθιαν το pc Για μπλε οθόνες υπάρχει και το bluescreenview. Επίσης οι οθόνες δημιουργούν και dump files στο C:\Windows\minidump. Μπορείς και εσύ να κάνεις μια ανάλυση με τα mini dumps. Αλλά ανέβασέ το αρχείο και εδώ για να μπορέσει να το δουν και άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα