Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kormos είπε

Ξανατονίζω γενικώς έχει δεν έχει αρχεία, γίνεται ή όχι χρήση επηρεάζει στη σωστή λειτουργία ενός "μηχανήματος"

Σωστά στα γράφει ο blueblood, μην γράφεις άσχετα πράγματα που μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τον θεματοθέτη, τι σχέση έχει ο hdd με έναν υπολογιστή που έχει ασταθή λειτουργία και κλείνει μόνος του, να σου πώ εγώ όση έχεις και εσύ με υπολογιστές, μάθε πρώτα και μετά να δίνεις και συμβουλές.........

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Qless είπε

Σωστά στα γράφει ο blueblood, μην γράφεις άσχετα πράγματα που μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τον θεματοθέτη, τι σχέση έχει ο hdd με έναν υπολογιστή που έχει ασταθή λειτουργία και κλείνει μόνος του, να σου πώ εγώ όση έχεις και εσύ με υπολογιστές, μάθε πρώτα και μετά να δίνεις και συμβουλές.........

Ξέρω τι λέω και αναφέρω...

Εσύ που είσαι παντογνώστης δώσε τη λύση από το να κάνεις κριτική...

Τέτοιους έχουμε 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον έχεις BSOD χτύπα το stop error στο google, εναλλακτικά μπες στο event viewer.

Επεξ/σία από Basilhs1982
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ χρήσιμο για την ανάλυση του BSOD πάντως είναι το WhoCrashed. Τσέκαρέ το.

Άποψή μου πάντως είναι ότι κατά 80% έχεις θέμα μητρικής.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου εκανε resume απο το backup bios πιο ειναι το προβλημα?

Αμα τωρα δουελει κανονικα μη κανεις τιποτα

Επεξ/σία από boombastik
Δημοσ.

Σημερα που το ανοιξα παντως δεν εβγαλε τιποτα. Το μονο θεμα ειναι οτι με το 1ο πατημα του κουμπιου ανοιξε και εσβησε αλλα τη 2η φορα ολα κανονικα. Τον κωδικο του bsod δεν προλαβα να τον δω καν εσβηνε κατευθιαν το pc

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε

Σημερα που το ανοιξα παντως δεν εβγαλε τιποτα. Το μονο θεμα ειναι οτι με το 1ο πατημα του κουμπιου ανοιξε και εσβησε αλλα τη 2η φορα ολα κανονικα. Τον κωδικο του bsod δεν προλαβα να τον δω καν εσβηνε κατευθιαν το pc

Για μπλε οθόνες υπάρχει και το bluescreenview. Επίσης οι οθόνες δημιουργούν και dump files στο C:\Windows\minidump. Μπορείς και εσύ να κάνεις μια ανάλυση με τα mini dumps.

Αλλά ανέβασέ το αρχείο και εδώ για να μπορέσει να το δουν και άλλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...