Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, panosveto12 said:

Μόνο LG παίδες 

Στις oled μόνο, γιατί στις άλλες με τα RGBW δεν μας τα λέει και πολύ καλά... 

• Like 3
  • Thanks 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, panosveto12 said:

Μόνο LG παίδες 

Αν πέσουν κι άλλο οι OLED ναι, για LCD no thank you...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
14 minutes ago, billdanos said:

Στις oled μόνο, γιατί στις άλλες με τα RGBW δεν μας τα λέει και πολύ καλά... 

Αυτό πάντως που στις ΤV οι Oled της LG είναι άριστες, ενώ στα κινητά τις είναι υποδεέστερες σε σχέση με άλλες....δε μπορώ να το καταλάβω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maxdore217 είπε

Εφόσον υπάρχει κορεσμός στις προτάσεις (samy , sony , lg )  μια χαρά είναι να μπει και άλλος παίκτης στον χώρο , κέρδος θα έχει ο καταναλωτής και μόνο . ( το κακό για την ώρα είναι ότι την έχει μόνο ο kotsos )

Mπορεί εδώ Ελλάδα να ήρθα τώρα τελευταία ωστόσο δείγμα στο εξωτερικό υπάρχει .... μακάρι να παίξει φθηνά τα μοντέλα 5700 /5300 να φύγουν οι σαβούρες των vestel ή να παίξουν στα λεφτά που πρέπει 400 max.

600€ να δώσεις μόνο για να λες ότι έχει 4k tv είναι κλεψιά.

Πολύ καλά έκανε και έβαλε την ονοματάρα της στα προιόντα που ίδια κατασκευάζει ( το ακριβός αντίθετο έχουν κάνει όλες οι πτυχωμένες για να πιάσουν τους ανίδεους και τους νοσταλγούς άλλων εποχών ! ) άλλο japan άλλο china και τουρκιά .   

Όσο για τις τιμές καλό είναι να μην γίνονται αγορές άσκοπα το έχω πει σε 100 ποστ ! αφήνετε να πέσουν εκεί που πρέπει ( όλοι θέλουμε να κάνουμε μια αναβάθμιση , ωστόσο οι παλιές full hd είναι ακόμα λουκούμια ) δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη αγοράς εκτός αν έχει κάποιος ps4pro και αρκετά παιχνίδια και χρόνο για αυτά. 

Διαφορετικά έρχονται σιγά σιγά και τα νέα μοντέλα 2018 για όλους οπότε κάτι μου λέει ότι οι τιμές θα αλλάξουν! 

ξερεις ποιες μαρκετ ειναι τουρκικες; θελω να αγορασω sony γιαυτο ρωταω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

ξερεις ποιες μαρκετ ειναι τουρκικες; θελω να αγορασω sony γιαυτο ρωταω

Η sony δεν είναι από vestel ( Τουρκία ) οπότε θεωρητικά είναι κάπως καλύτερη σε σχέση με τις φασόν που παίζουν. 

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.

Αντε να μπεί και κάνας άλλος παίκτης στήν αγορά που είναι πολύ περιορισμένη στήν Χώρα μας και να πέσουν και περισσότερο οι τιμές,απο οτι έχω διαβάσει και δει οι συγκεκριμένες Είναι αρκετά καλές τηλεοράσεις σε σχέση τιμής απόδοσης οπότε να εαν υπάρξουν κανονικά σε περισσότερα μαγαζιά και περισσότερα μοντέλα,σίγουρα είναι κέρδος για τον καταναλωτή

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι ο ελληνας θελει την μαρκα του και ποτε δεν τον απασχολει το γεγονος οτι μπορει να αγοραζει φυκια για μεταξωτες κορδελλες,ιδιαιτερα οταν διαβαζω σχολια για την ποιοτητα μιας νεας εταιριας στην ελληνικη αγορα οπου και την θεωρουν ομοια με του κιλου και την βαζουν στην ιδια μοιρα με δημιουργους οπως turbo x....

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ii_die_4 είπε

https://www.rtings.com/

Εδώ ρίχνω ματιές για TVs.

Btw, Samsung πολύ κάτω στα τελευταία μοντέλα. 

LG φαίνεται η καλύτερη αυτή την στιγμή.

Το συγκεκριμενο Site το παρακολουθώ εδώ και χρονια στο τομεα των ακουστικων , Είναι 90% το πιο σωστο σε όλα του ,αν και στην αρχη ειχα ξενερωση διοτι αρκετα από τα ακουστικα που ειχα δεν δεχομουν την κριτικη τους , τελικα μετα από αρκετες ωρες τεστ και δοκιμάζοντας ταυτόχρονα πολλα ακουστικα , ειδα ποσο δικιο ειχαν .  Οποτε αν εχουν τοσο καλο εξοπλισμο στο τεσταρισμα των ακουστικων που είναι πραγματικα δυσκολο, Φανταζομαι και στις ΤΒ θα είναι αρκετα αξιόπιστοι .

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Abarth1981 said:

και στις oled εχει wrgb

Στις άλλες όμως είναι RGBW, δεν νομίζω ότι είναι το "ίδιο"... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Καμενα"  χρωματα η μαντω αλλα η τηλεοραση φενεται "υλιαρα με χιουμορ και ξηγημενη..  την αγωραζα για πλακα με παπα και με κουμπαρο... 

Επεξ/σία από bilios40
Δημοσ.

Για ιδιαίτερα προχωρημένες τεχνολογίες και υψηλές αναλύσεις ξέρω λίγα πράγματα και αυτά θεωρητικά. Αλλά για τηλεοράσεις μάγκες μόνο LG. 

Χάλασε στον 1.5 χρόνο η LCD που είχα και τη πήρε ο τεχνικός απο το σπίτι μου και μου έστειλαν νεα LED μετά απο μία βδομάδα.

Και ασε τις "xisemesapinwhapi".

Xαχαχαχα

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...