Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε ο φορτιστής και το καλώδιο δεν έχουν σχέση,αλλά καλό είναι να τα αλλαξεις γιατί ο δικός του δεν είναι και πολύ αξιόπιστος, τα έχω αλλάξει και τα 2 με blitzwolf, δεν είδα καμία διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας, αυτό που εννοούσα είναι ότι Android με Windows 2-3 ώρες διαφορά δεν τις λες και λίγο, γενικά έχω καταλήξει ότι είναι θέμα rom, άλλη official δεν έχει βγει και δεν νομίζω να βγει, ίσως δοκίμαζες με remix που είχαν παλιότερα αλλά και αυτά τα άλλαξαν σε Android 5.1 λόγω προβλημάτων, γενικά θα σου πρότεινα αν μπορείς και σε βολεύει να παίζεις κυρίως σε Windows καθώς με αλλαγές ρομ Android με custom θα μπλέξεις καθώς δεν υπάρχει μεγάλο community από πίσω να το στηρίζει.

Επεξ/σία από FiLiP1
Δημοσ.

Φορτιστή θα αλλάξω και εγώ είναι τραγικό ο δικός τους...Έχω καταλήξει και εγώ να το δουλεύω μόνο με windows , έτσι κι αλλιώς δεν συγκρίνω την εμπειρία χρήσης...Απλά το android έχει μερικές ευκολίες που μερικές φορές τις θες...

Δημοσ.

ειναι μια λυση αφου σου δινει παραπανω αυτονομια κ το γυρνας σε android οποτε απαιτειται. Παντως δεν θα στο προτεινα να βαλεις custom rom γιατι μπορει να βελτιωσει καποια θεματα αλλα θα εμφανισει αλλα bugs εφοσον δεν εχει βγει κατι σε official της ιδιας της chuwi.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η έκδοση του bios μιας και το πρόβλημα είναι καθαρά τους android ...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, nikοs είπε

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η έκδοση του bios μιας και το πρόβλημα είναι καθαρά τους android ...

Σε παρόμοια προβλήματα  ,πρότειναν flash του bios στο forum οπότε δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μπαταρία του δεν κρατάει επειδή είναι κινεζιά καραμπινάτη.  Ακόμα και Βιρμανός θα το σνομπάριζε,  η χαρά του Ζερβουδάκη, το υπερόπλο του Πούτιν.

Αυτά τα tablet είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήστες που βαριούνται εύκολα για αυτό έχουν μικρή μπαταρία για τα κυβικά τους + δώρο τα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιάσουν για να σε έχουν σε εγρήγορση μην τυχόν και βαρεθείς.^_^  

https://www.youtube.com/watch?v=1DZSZtsToy0

Επεξ/σία από kriosgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...