nikοs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι κάτοχος του Chuwi hi10 pro εδώ και μερικούς μήνες και όπως έχω γράψει και παλαιότερα μόνο θετικά έχω να πω...Τελευταία ξεκίνησα να το δουλεύω λίγο με android και εδώ είναι που παρατήρησα τα πρώτα προβλήματα συγκεκριμένα η μπαταρία του στο android κρατάει αρκετά λιγότερο, σε σημείο που ανά 5 λεπτά χάνει και 1%... Δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω αυτό,υπάρχει κάποια λύση;;;Έπειτα το android που φοράει είναι πολύ παλιό 5.1 lollipop υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος να του περάσω νεότερη έκδοση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Aπ 'οτι καταλαβα το λαπτοπ τρεχει remix os, που ειναι μια διανομη linux που βασιζεται σε android. http://www.jide.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 ¨Οχι δεν τρέχει remix os το συγκεκριμένο είναι dual boot με win10 & android 5.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Oκ. δε το ξερα. Εγκυκλοπαιδικα μολις ειδα οτι εχει σταματησει η αναπτυξη του remix. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Κανείς ρε παιδιά;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι νέος κάτοχος του συγκεκριμένου, άρα δεν έχω ακόμη να σου σχολιάσω κάτι που ίσως βοηθούσε. Για το 2ο ερώτημα πάντως, όχι, δε νομίζω να υπάρχει από όσο το είχα δει. Βασικά εξαρτάται μάλλον τι εννοείς ασφαλής, αν δεις στο δίπλα forum ή εκείνο της chuwi είχαν ένα οδηγό νομίζω για το Plus (εικάζω δε θα έχει διαφορά) για 6άρα, τώρα πόσο καλά τρέχει ή πόσο straightforward είναι η διαδικασία δεν ξέρω. Δεν έχω προσέξει να αναφέρεται ως συχνό και ουσιαστικό πρόβλημα αυτό που κάνει το δικό σου και να λένε αντίστοιχα πως αυτή η έκδοση τα διορθώνει, ώστε να με έβαζε σε διαδικασία να το εξετάσω. Ή αν έβγαινε κάποια στιγμή 7αρα για πολλαπλά παράθυρα, που δε νομίζω όταν επίσημα είναι παρατημένο στο 5.1 κ τέλος. Τώρα εφόσον έχει πρόβλημα, διάβασε τη διαδικασία κ τα σχόλια όσων το έκαναν κ κρίνε αναλόγως. Αν το θες όμως μόνο για την μπαταρία, δες πρώτα αν ένα factory reset βοηθάει, ή πρώτα φυσικά το προφανές με το να ελέγξεις μήπως φταίει κάποια εφαρμογή που τρέχει συνεχώς στο background κ είναι ενεργοβόρα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από nikosdet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Φορτισε το και κλειστο κ δοκιμασε και αλλο φορτιστη και καλωδιο για να δεις αν κραταει περισσοτερο. Επισης κανε ενα καλιμπραρισμα στη μπαταρια 2-3 φορες (πληρης αποφορτιση και φορτιση) μηπως και στρωσει λιγο παραπανω η διαρκεια. Το battery drain συνηθως το κανει καποια εφαρμογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiLiP1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε chuwi hi 10 Plus πάντως έχω το ίδιο πρόβλημα, ενώ στα Windows έχει πάρα πολύ καλή αυτονομία, στα Android η μπαταρία κρατάει σημαντικά λιγότερο.Παρολα αυτά δεν ασχολήθηκα παραπάνω καθώς το λειτουργώ κατά βάση σε Windows.Τωρα όσον αφορά τα Android αναβάθμιση επίσημη δεν νομίζω να πάρει, υπάρχει ένας οδηγός για Android 6 σε ξένα φόρουμ αλλά δεν ξέρω κατά ποσό δεν θα έχει διαφορά bug. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από FiLiP1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά όχι ότι στα windows μιλάμε για καμιά τρομερή αυτονομία...5-6 ώρες υπόθεση είναι δεν το λες και τρομερή διάρκεια...Ενώ σαν τάμπλετ με έχει ικανοποιήσει νομίζω ότι ουσιαστικά στο μόνο πραγματικά που υστερεί είναι η αυτονομία...Χάνει ~15% ανά 1ώρα την ώρα που λάπτοπ μου hpx360 με ενάμιση χρόνο λειτουργίας καθημερινά χάνει ακριβώς το ίδιο... Δεν έχω φορτώσει σχεδόν καμία εφαρμογή επάνω στο android παραμόνο τον google launcher και έναν chrome...έχω την φωτεινότητα στο 10% και τον συγχρονισμό κλειστό...δεν ξέρω τι φταίει... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από nikοs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikοs είπε Χάνει ~15% ανά 1ώρα την ώρα που λάπτοπ μου hpx360 με ενάμιση χρόνο λειτουργίας καθημερινά χάνει ακριβώς το ίδιο... Δεν έχω φορτώσει σχεδόν καμία εφαρμογή επάνω στο android παραμόνο τον google launcher και έναν chrome...έχω την φωτεινότητα στο 10% και τον συγχρονισμό κλειστό...δεν ξέρω τι φταίει... ειναι παρα πολυ το 15% που χανει στην ωρα Μια λυση ειναι να κανεις reset κ ξανα στησιμο απο την αρχη και δοκιμασε και αλλο φορτιστη αλλα και διαφορετικο καλωδιο για να κανει μια σωστη φορτιση ισως φταιει το καλωδιο που δεν κανει σωστη/πληρη φορτιση. Να ειναι θεμα ROM παιζει επισης αφου εφαρμογες δεν του εχεις βαλει συνηθως τα battery drain τα προκαλουν εφαρμογες εκτος αν ειναι θεμα "μαμας ROM". Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Το ταμπλετ έχει αυτονομία 5-6 ώρες 15%*6=90% άρα 15% την ώρα και λίγα είπα...και μάλιστα 15% χάνει στα windows γιατί στο android μπορεί να χάνει και 25%ώρα άνετα!!! Καλώδιο φόρτισης έχω αλλάξει εξ αρχής , φορτιστή όχι ακόμα...Δεν ξέρω για σε μια mobile συσκευή το α και το ω είναι η αυτονομία...το 5-6 ώρες δεν το βρίσκω ικανοποιητικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nikοs είπε Το ταμπλετ έχει αυτονομία 5-6 ώρες 15%*6=90% άρα 15% την ώρα και λίγα είπα...και μάλιστα 15% χάνει στα windows γιατί στο android μπορεί να χάνει και 25%ώρα άνετα!!! Καλώδιο φόρτισης έχω αλλάξει εξ αρχής , φορτιστή όχι ακόμα...Δεν ξέρω για σε μια mobile συσκευή το α και το ω είναι η αυτονομία...το 5-6 ώρες δεν το βρίσκω ικανοποιητικό... 5-6 ωρες για ταμπλετ ειναι νορμαλ (για χρηση) το θεμα ειναι οτι χανει παρα πολυ οταν δεν χρησιμοποιειται (σε standby) κατι που δεν ειναι φυσιολογικο. Οταν χρησιμοποιεται χανει αναλογα τι χρηση ετσι και αλλιως ειδικα video streaming καταναλωνει πολυ μπαταρια. Battery Capacity(mAh): 3.7V/6500mAh Battery / Run Time (up to): 6 hours video playing time Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Με τις 5-6 ώρες των windows μπορώ να ζήσω, αν και δεν μου φτάνουν επ ουδενί αλλά με τις 2-3 ώρες στο android έχω σοβαρό πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nikοs είπε Με τις 5-6 ώρες των windows μπορώ να ζήσω, αν και δεν μου φτάνουν επ ουδενί αλλά με τις 2-3 ώρες στο android έχω σοβαρό πρόβλημα... ναι οντως ειναι πολυ λιγο, νομιζα οτι επιανες 5-6 ωρες σε android mode http://en.chuwi.com/product/items/Chuwi-Hi10-Pro.html πρεπει να ψαξεις για ρομ (official) τοτε αλλα αν την κανεις εγκατασταση και κολησει μετα με bootloop θα βγει σε αχρειστια και ειναι κριμα. Hi10 Pro's large 6500mAh internal battery supports up to 6-8 hours (normal use). The Chuwi quick charging technology can charge fully within 3-4 hours using the 5V/3A charger. a truly long lasting entertainment experience. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Όχι ούτε καν...χθες να φανταστείς έπαιζα εκατομμυριούχο στο android(το μοναδικό παιχνίδι που έχω) και μέσα σε 40 λεπτά είχα χάσει τουλάχιστον 20% μπαταρία...δεν ξέρω τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα