Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή επιλογή για ελάχιστες απαιτήσεις και πολύ χαμηλό budget!

Για δεύτερα (διακοπές, εξοχικό κλπ), τηλεόραση, δωράκι κλπ είναι ΟΚ+...

Σαφώς καλύτερα από κάτι σαβουρο-Logitech διπλάσιας σχεδόν τιμής...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

να ρωτήσω σε σχέση με τα trust talos 2.1 ,είναι καλύτερα?Επίσης για 24αρα ας πούμε τηλεόραση αξίζει να αλλαχτούν σε σχέση με απλά ηχεία?Γενικά έχουν ικανοποιητικό ήχο?

Δημοσ.

Αν δεν είχα 3-4 σετ ήδη από διάφορες προσφορές κατά καιρούς θα τα χτύπαγα. Φαίνονται πολύ καλή επιλογή για τα χρήματά τους και πρέπει να είναι και δυνατά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ δυνατα ειναι ΑΝ ειναι οσα λεει. Αυτα τα κουτσικα satellites 10+10....μαλιστα.

Τωρα για την gembird εχω κακη αποψη. Ενα ποντικι που πηρα εγινε βιδες μετα απο ενα δυο χρονια. 

Ειναι wall mount τα εχει κανεις;

6 ώρες πριν, sintalkas είπε

να ρωτήσω σε σχέση με τα trust talos 2.1 ,είναι καλύτερα?Επίσης για 24αρα ας πούμε τηλεόραση αξίζει να αλλαχτούν σε σχέση με απλά ηχεία?Γενικά έχουν ικανοποιητικό ήχο?

Ναι αξιζει λογο μπασου. Τα απλα ηχεια τι ειναι; Πολυ γενικο.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Πολυ δυνατα ειναι ΑΝ ειναι οσα λεει. Αυτα τα κουτσικα satellites 10+10....μαλιστα.

Τωρα για την gembird εχω κακη αποψη. Ενα ποντικι που πηρα εγινε βιδες μετα απο ενα δυο χρονια. 

Ειναι wall mount τα εχει κανεις;

Ναι αξιζει λογο μπασου. Τα απλα ηχεια τι ειναι; Πολυ γενικο.

Αν δεις άλλες φωτό και βίντεο δεν είναι πολύ μικροί οι δορυφόροι ούτε το γούφερ. 

Καμμία σχέση το συγκεκριμένο σετάκι σε μέγεθος σε σχέση με αυτά (μικρότερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας) που είχαμε πάρει πρίν μήνες πάλι σε crazys. 

Βέβαια και εμένα η εταιρεία δεν με ψήνει αλλά στα χρήματα αυτά φαίνονται σούπερ. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παρελαβα 3 μερες πριν και τα εστησα σε ενα φιλο σε μεγαλο σαλονι 50τμ. 45 watt rms; 45 σφαλιαρες μπορει. Μου ηρθε να τα πεταξω στα σκουπιδια. Τα satellites ψωφια, τι 20 rms; ουτε 3+3=6 συνολικα δεν ειναι, χωρις πλακα. Καμια σχεση με οσα γραφει.εκτος αν ειναι χαλασμενα.

ουτε για αστειο μην τα παρετε, ενα μπασο καλυπτει τα αδυνατα satellites ηχος για πεταμα...πολυ καλυτερα τα genius sp-hf500A που τα εχω για το σπιτι

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.

ok thanks zerg ,μόλις ήμουν έτοιμος να πετάξω στα σκουπίδια 25ε για τα εν-λόγω  ηχεία.Ευτυχώς με γλύτωσες από κόπο και χρήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...