ThanosCak Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας παιδιά έχω το εξής ολοκαίνουργιο σύστημα: Ryzen 5 1400 msi x370 gaming pro(latest bios) ram vengence 8gb 3000mhz msi gtx 1050ti gaming ssd sandisk 120gb hdd 2tb Τροφοδοτικό coolermaster MasterWatt Lite 600W θεωρητικά λοιπόν ένα πολύ καλο σύστημα,και εδώ ερχόμαστε στα προβήματα τα οποία είναι τόσο σε games όσο και σε απλή λειτουργεία: Το pubg κρασάρει,κάτι που το παθαίνουν πολλοί και δεν λύνεται όσο και να έχω ψάξει,όσοι το έχουν πάθει καταλαβαίνουν τι εννοώ,σε πετάει και θέλει ΠΟΛΛΕΣ προσπάθειες για να παίξει,αν παιξει ομως 5 λεπτα πχ δε με ξαναπετάει,το fornite το ίδιο(ΣΟΚ),ακόμα και hearthstone καμια φορά lagάρει το battlenet...κάνω browsing ή βλέπω βίντεο και μου "ανοιγοκλείνει" η οθόνη σε εκνευριστικό βαθμό,κολλάει και μετά μαυρίζει η οθονη για 5sec μέχρι να ξανανοίξει όταν βλέπω ένα βίντεο,crasharei το vlc,το bsplayer κλπ,ή γενικά κάνει κολλήματαν,επίσης μια στο τόσο πετάει bsod με μνμα: Video scheduler internal error. Έχω δοκιμάσει να ξαναβάλω απ'την αρχή τους drivers,έχω δοκιμάσει να κάνω φορματ,γενικά δε δείχνει να στρώνει όμως.Επίσης σε κάποια παιχνίδια μου πετάει πως υπάρχει πρόβλημα και με το directx12 Να σημειώσω πως η οθόνη είναι μια samsung 24ara curved συνδεδεμένη στην κάρτα γραφικών με hdmi,όλοι οι drivers updated,όλα ta windows updates. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει όσο αναφορά το τι φταίει; ειλικρινά αν κάποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολύ,ευχαριστώ προκαταβολικά.
Undertaker25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με το DDU για αρχή. Είναι θέμα κάρτας γραφικών, πιστεύω και αν δεν λύνεται ούτε με drivers αλλά ούτε και με φορμάτ, καλό θα ήταν να την πας πίσω. Πότε σου εμφάνισε αυτή τη συμπεριφορά? Από τη πρώτη μέρα ή πρόσφατα? Διότι αν στο εμφάνισε πρόσφατα, τότε να εγκαταστήσεις κάποιον παλαιότερο driver. Επίσης, δοκίμασε να βάλεις το Physx στο default από τα settings της Nvidia. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
ThanosCak Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση,με ddu έκανα καθαρή εγκατάσταση,προβλήματα είχα απο την πρώτη μέρα,τόσο αυξημένα όμως τώρα τελευταία..
AliasAndrew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Οποτε ειχα τετοια προβληματα στο παρελθον εφταιγε η καρτα γραφικων και η αλλαγη drivers δεν με βοηθησε. Iσως ειναι προβληματικη η καρτα σου εξαρχης εφοσον ειναι καινουρια. Δοκιμασε να βαλεις αλλη καρτα αν εχεις απο καπου να την δανειστεις 2
Undertaker25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό ακριβώς. Κατά 90% τα προβλήματα τα γεννά η ίδια η κάρτα και όχι κάποιο λογισμικό. Καλό θα είναι να την επιστρέψει ο φίλος, αφού δοκιμάσει πρώτα μια άλλη. 2
ThanosCak Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Έγινε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ,ας ελπίσουμε πλέον πως με καλύπτει η εγγύηση λοιπόν 1
BringMe2Life Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Και 2 φωνές στο κατάστημα που την πήρες.. Δοκιμασμένο.. 1
ThanosCak Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Είναι απ'τα πιο μεγάλα καταστήματα και όχι απο skroutz,το μόνο κομμάτι που πήρα απο μεγάλο κατάστημα λόγο προσφοράς
BringMe2Life Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, ThanosCak είπε Είναι απ'τα πιο μεγάλα καταστήματα και όχι απο skroutz,το μόνο κομμάτι που πήρα απο μεγάλο κατάστημα λόγο προσφοράς Amazon και τα μυαλά στα κάγκελα.. 1
giorgoskoy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 και εμενα το κανει αφτο η οθονη οταν αναβω πολλα πραγματα δοκιμασε να βγαλεις καπιες συσκευες απο το πολπριζο
splanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα να κανω μια ερωτηση γι αυτο το Video scheduler internal error, απ οτι καταλαβα ειναι προβληματικη η gpu οταν γινεται αυτο; επειδη θελει να αγορασει ενας φιλος μου μια gpu που το pc που επαιζε εβγαζε αυτο το error, να την αποφυγει; (ειναι σε πολυ καλη τιμη) Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα