Alphaleader Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Billator είπε Θα παρακαλούσε βασικά το Gearbest να έχει αυτήν την μέθοδο αποστολής όπως το Banggood αλλά δεν Δεν περνάει τελωνείο, δεν είναι όπως το Gearbest που τα τσικαρακια του λένε σε όλους δεν περνάει κ μπαίνουν όλα τελωνείο Δεν εχει για ελαφρια πράγματα... η μαλλον έχει αλλα δεν ειναι εγγυημενο! Το Belgium post σπανια περνά τελωνειο, και σε οσους πέρνα για την ωρα σου καλυπτουν τα χαρατσια του τελωνειου. Για βαρια-ογκωδη ομως ειναι μονοδρομος το Gearbest. Αναλογα το αντικειμενο επιλεγεις και μαγαζι.
Antretng Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/20/2018 στις 2:54 ΠΜ, Passionate είπε Και γιατί ειναι προσφορά. Υπάρχει και το https://www.banggood.com/Nubia-M2-Global-Rom-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1236679.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK με ιδια χαρακτηριστικά στα 138 Ξεχνας τη κάμερα. Η κάμερα του m6 note ειναι από τις καλύτερες σε αυτά τα λεφτά. 1
Billator Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Alphaleader είπε Δεν εχει για ελαφρια πράγματα... η μαλλον έχει αλλα δεν ειναι εγγυημενο! Το Belgium post σπανια περνά τελωνειο, και σε οσους πέρνα για την ωρα σου καλυπτουν τα χαρατσια του τελωνειου. Για βαρια-ογκωδη ομως ειναι μονοδρομος το Gearbest. Αναλογα το αντικειμενο επιλεγεις και μαγαζι. Τι ψωνίζει πιο συχνά ο κόσμος; Drones, 3D printers, αφυγραντήρες κλπ ή μικροπραγματα Κάτω των 2Kg? Επίσης λες ότι είναι μονόδρομος, αλλά κανει 1-1.5 μήνα μόνο για να ξεκινήσει το δέμα, στην καλύτερη το έχεις στις 40-50 αλλά μπορεί κ όλας να μην σου έρθει ποτε.! Τσεκαρε τι περάσαμε σε όσους χάθηκαν δέματα με DPD UK πως διακαιωσε η paypal το Gearbest και πόσο στα τέτοια του ήταν το κατάστημα στο support. Εγώ στα 20-25 δέματα 3 δεν στάλθηκαν ποτε (αλλα με ανάγκασαν να περιμένω 2 μήνες για να πάρω refund) και άλλα 2 χάθηκαν Βουδαπέστη με την DPD UK να ρίχνει την μπάλα στο κατάστημα, το Gearbest έκανε τους Κινέζους, και το τραγικότερο το paypal να τους δικαιώνει χωρίς να σου λένε τον λόγο εφόσον δείχνει ξεκάθαρα το tracking ότι είναι κολλημένα. Τωρα, εγώ να εμπιστευτώ αυτούς ότι ΘΑ μου επιστρέψουν αν μπει τελωνείο τα λεφτά; Να παρακαλάω τα τσιράκια τους για να βγάλω άκρη επειδή έχουν το χειρότερο support από όλους κ δεν μπορούν να προσφέρουν οι ίδιοι σωστό support; Αυτό το κατάστημα δεν πρέπει καν να το προτείνουμε σε κάποιον να αγοράζει κανονικά, όχι να λέμε ότι είναι μονόδρομος (έστω κ στα βαριά αντικείμενα). Και στο λέω εγώ που είμαι κάποιος που εμπιστευόταν το κατάστημα και έχω κάνει από τότε που άνοιξε πάνω από 350 παραγγελίες. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Billator 1
Alphaleader Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε Τι ψωνίζει πιο συχνά ο κόσμος; Drones, 3D printers, αφυγραντήρες κλπ ή μικροπραγματα Κάτω των 2Kg? Επίσης λες ότι είναι μονόδρομος, αλλά κανει 1-1.5 μήνα μόνο για να ξεκινήσει το δέμα, στην καλύτερη το έχεις στις 40-50 αλλά μπορεί κ όλας να μην σου έρθει ποτε.! Τσεκαρε τι περάσαμε σε όσους χάθηκαν δέματα με DPD UK πως διακαιωσε η paypal το Gearbest και πόσο στα τέτοια του ήταν το κατάστημα στο support. Εγώ στα 20-25 δέματα 3 δεν στάλθηκαν ποτε (αλλα με ανάγκασαν να περιμένω 2 μήνες για να πάρω refund) και άλλα 2 χάθηκαν Βουδαπέστη με την DPD UK να ρίχνει την μπάλα στο κατάστημα, το Gearbest έκανε τους Κινέζους, και το τραγικότερο το paypal να τους δικαιώνει χωρίς να σου λένε τον λόγο εφόσον δείχνει ξεκάθαρα το tracking ότι είναι κολλημένα. Τωρα, εγώ να εμπιστευτώ αυτούς ότι ΘΑ μου επιστρέψουν αν μπει τελωνείο τα λεφτά; Να παρακαλάω τα τσιράκια τους για να βγάλω άκρη επειδή έχουν το χειρότερο support από όλους κ δεν μπορούν να προσφέρουν οι ίδιοι σωστό support; Αυτό το κατάστημα δεν πρέπει καν να το προτείνουμε σε κάποιον να αγοράζει κανονικά, όχι να λέμε ότι είναι μονόδρομος (έστω κ στα βαριά αντικείμενα). Και στο λέω εγώ που είμαι κάποιος που εμπιστευόταν το κατάστημα και έχω κάνει από τότε που άνοιξε πάνω από 350 παραγγελίες. Και γιατι να μετράμε μονο ποσες φορες αποτυχαν και οχι και οσες πέτυχαν? Και σε μένα εχουν κάνει μαλακια και εχω πάει στο Paypal και δικαιωθηκα με συνοπτικες διαδικασίες. Αυτο δεν ειναι λογος για να τους μαυρισεις μονιμα. Ασε που θελεις η οχι.... αν θες κατι βαρυτερο μονο αυτοι το στελνουν χωρις τελωνεια. Δεν στους βγάζω λάδι, αλλα οπως κάθε κινέζος θελουν και αυτοι προσοχή στο πως θα γίνει η συναλλαγή, τι αποδεικτικα θα κρατήσεις για να βρεις το δικιο σου σε ενδεχομενη μαλατσια κλπ κλπ. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Alphaleader
Billator Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Alphaleader είπε Και γιατι να μετράμε μονο ποσες φορες αποτυχαν και οχι και οσες πέτυχαν? Και σε μένα εχουν κάνει μαλακια και εχω πάει στο Paypal και δικαιωθηκα με συνοπτικες διαδικασίες. Αυτο δεν ειναι λογος για να τους μαυρισεις μονιμα. Ασε που θελεις η οχι.... αν θες κατι βαρυτερο μονο αυτοι το στελνουν χωρις τελωνεια. Δεν στους βγάζω λάδι, αλλα οπως κάθε κινέζος θελουν και αυτοι προσοχή στο πως θα γίνει η συναλλαγή, τι αποδεικτικα θα κρατήσεις για να βρεις το δικιο σου σε ενδεχομενη μαλατσια κλπ κλπ. Αν παίρνεις ποσοστό refferal να καταλάβω γιατί τους υποστηρίζεις. Διαφορετικά να ανάψουμε κ ένα κεράκι για να μην έχουνε πρόβλημα με το gearbest. Όταν στο 15-25% στο ίδιο άτομο παρουσιαζει κάποιο είδος προβλήματος με το Gearbest κ πρέπει να τρέχεις στο σάπιο support τι χαίρεσαι που πέτυχαν τις υπόλοιπες παραγγελίες; Να τους πούμε κ ευχαριστώ που τους δίνουμε τα λεφτά μας; Για τα αποδεικτικά δεν χρειάζεται να το αναφέρεις καν πίστεψέ με ξέρω ακριβώς πώς πηγαίνει το πράγμα. Για αυτό όταν είχα πάρει για appeal το support του paypal σε 10 λεπτά τηλέφωνο μου ζήτησαν πάνω από 50 φορές συγγνώμη η υπάλληλος για την μαλακια που έκαναν κατά μου, και το έριξαν σε λάθος του συστήματος ότι ήταν (που "τυχαία" μόνο εγώ βρήκα αλλά 8 άτομα που έχασαν dispute 800-900€ από το gearbest με χαμένα δέματα από DPD UK). Έχεις αγοράσει ποτέ από banggood και να είχες πρόβλημα; Αν ναι πιστεύω μπορείς να συγκρίνεις εύκολα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Billator 1
Seldon68 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Καλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης banggood και gearbest ,ντροπή και να το λέμε αν και το banggood μου έκανε μακακια πρόσφατα και αναγκάστηκα να πάρω τα λεφτά μου πίσω από το paypal. Μάλλον θα έπεσα σε καθυστερημένο υπάλληλο. Για το paypal υπάρχει πραγματικά πρόβλημα ,το αυτόματο σύστημα που έχουν είναι ΓΤΠΚ και πρέπει να μιλήσεις μαζί τους ακόμα και για εξωφθαλμες περίπτωσεις. Να ξέρουν τα παιδιά που χάνουν μια υπόθεση στο paypal ότι και έφεση μπορούν να κάνουν και να μιλήσουν με εκπρόσωπο και θα βρουν άκρη αν έχουν δίκιο ,θέλει λίγο μπλα μπλα βέβαια και υπομονή. Και μην κάνετε αιτήματα για ψύλλου πήδημα ,χαλάτε το ρειτινγκ σας στο paypal χωρίς λόγο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα