Antopag Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα.αντιμετωπιζω δύο προβλήματα! Πρώτον μου βγάζει συνέχεια μια οθόνη που λέει "μην καλύπτετε την περιοχή των ακουστικών" και δεύτερον όταν κάνω κλήσεις είτε εισερχόμενες είτε εξερχόμενες τερματίζονται μόνες τους και όχι πάντα στον ίδιο χρόνο.Αλλες τερματίζονται στην αρχή τους άλλες στο ένα λεπτό άλλες στα 5 κ.ο.κ. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας στείλει και ενα ιμειλ στο [email protected]
chios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης και κωδικός - προχωρημένες ρυθμίσεις - πρόληψη ατυχών κλήσεων βάλε το off.
ziaba Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Γμτ δεν άφησε το τηλέφωνο του να τον πάρω να του πω το θα κάνει
tsiro7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Σε ποια ρομ υπάρχει αυτή η ρύθμιση? Γιατί στο δικό μου με global δεν...
saruman123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tsiro7 είπε Σε ποια ρομ υπάρχει αυτή η ρύθμιση? Γιατί στο δικό μου με global δεν... Λογικά στην 7 με miui 9.2
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, tsiro7 είπε 9.2.2.0 έχω δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση. ρυθμίσεις/κλειδωμα οθόνης και κωδικός πρόσβασης/συνθέτες ρυθμίσεις/λειτουργία τσέπης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα