stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Billator είπε Τα dispute που ανέφερα είναι περίπου το 7% των συνολικών μου παραγγελιών από aliexpress Οπότε ναι μιλάμε για πράγματα που δεν έφτασαν ποτέ, λάθος προϊόντα, χαλασμένα προϊόντα, χρήση εγγύησης. Νομίζω καταλαβαίνεις δεν έχω ανάγκη vα πάρω τσάμπα 1-2 αντικείμενα Ναι βρε το ξέρω. Κουβέντα κάνουμε
aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Billator είπε Τα dispute που ανέφερα είναι περίπου το 7% των συνολικών μου παραγγελιών από aliexpress Οπότε ναι μιλάμε για πράγματα που δεν έφτασαν ποτέ, λάθος προϊόντα, χαλασμένα προϊόντα, χρήση εγγύησης. Νομίζω καταλαβαίνεις δεν έχω ανάγκη vα πάρω τσάμπα 1-2 αντικείμενα καλο ποσοστο ειναι που ηρθε ελαττωματικο ή με βλαβη/doa κλπ απο Ali. και απο Ελλαδα στις 40 παραγγελιες ενα 5% εμφανιζει (συνηθως) θεματακια Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από aces 1
Billator Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι βρε το ξέρω. Κουβέντα κάνουμε Αυτά ή δεν έρχονται ή εμφανίζονται κλασικά μετά από 3-4 μήνες τότε το πιο πιθανόν δεν τα χρειάζομαι καν γιατί τα έχω ξαναγοράσει. Στέλνω στους πωλητές να καλύψουν τα μεταφορικά για να τα στείλω πίσω αλλά δεν θέλουν Επειδή τα περισσότερα είναι ανταλλακτικά μικρής αξίας. Μου έτυχε όμως καμιά 10 φορές μέχρι τώρα να μου στείλουν pre-paid DHL label για να τα επιστρέψω σε αποθήκες στην Γερμανία που έχουν κάποιοι. Εγώ το ebay το έχω μόνο για να δοκιμάζω "ευκαιρίες" δλδ για πράγματα που φαίνονται scam αλλά ίσως και δεν είναι ____ To aliexpress μου έστειλε χθες 197 κουπόνια, λογικά και σε όλους μας. ~ Για 20$ δίνει 2$ off ~ Για 30$ δίνει 3$ off ~ Για 49$ δίνει 5$ off ~ Για 99$ δίνει 10$ off ~ Για 299$ δίνει 30$ off Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Billator 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, Billator είπε Αυτά ή δεν έρχονται ή εμφανίζονται κλασικά μετά από 3-4 μήνες τότε το πιο πιθανόν δεν τα χρειάζομαι καν γιατί τα έχω ξαναγοράσει. Στέλνω στους πωλητές να καλύψουν τα μεταφορικά για να τα στείλω πίσω αλλά δεν θέλουν Επειδή τα περισσότερα είναι ανταλλακτικά μικρής αξίας. Μου έτυχε όμως καμιά 10 φορές μέχρι τώρα να μου στείλουν pre-paid DHL label για να τα επιστρέψω σε αποθήκες στην Γερμανία που έχουν κάποιοι. Εγώ το ebay το έχω μόνο για να δοκιμάζω "ευκαιρίες" δλδ για πράγματα που φαίνονται scam αλλά ίσως και δεν είναι ____ To aliexpress μου έστειλε χθες 197 κουπόνια, λογικά και σε όλους μας. ~ Για 20$ δίνει 2$ off ~ Για 30$ δίνει 3$ off ~ Για 49$ δίνει 5$ off ~ Για 99$ δίνει 10$ off ~ Για 299$ δίνει 30$ off Καλά ας περάσει λίγο ο καιρός γτ λόγω εορτών που είχαν έχουν μπουκωσει ολα. Να περάσουν μερικές μέρες να στείλουν αυτά που έχουν μαζευτεί και μετά βλέπουμε γ παραγγελίες πάλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα