Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αγορασα μια μεταχειρισμενη r9 και οταν την συνδεω δεν εχει σημα και δεν μπουταρει καθολου. 

Το τροφοδοτικο μου δεν ειναι τοσο δυνατο 500W 80+ . Η ανεμιστηρες της καρτας και τα led δουλευουν κανονικα.

Σιγουρα η τροφοδοσια δε φτανει , αλλα δεν θα εδινε εστω σημα στην αρχη?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν είναι 500W 80+, η τροφδοσία φτάνει. Και σχεδόν σίγουρα θα είχες εικόνα ακόμα και αν ήταν μικρό (και με 350άρι θα άνοιγε, μέχρι το bios έστω).
Η κάρτα είσαι σίγουρος ότι δουλεύει; Το μέλος που στην πούλησε είχε αξιολογήσεις; Την δοκιμάσατε πριν πωληθεί;

99% χαλασμένη κάρτα.

Δημοσ.

Sad but True αλλά όπως λέει ο Sheogorath, μάλλον η κάρτα 'χαιρετησε'.. 

Έχεις συνδέσει τα 2x8 pins τροφοδοσίας, σωστά? 

Ο πωλητής ανταποκριθηκε για βοήθεια με το θέμα? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

Αν είναι 500W 80+, η τροφδοσία φτάνει. Και σχεδόν σίγουρα θα είχες εικόνα ακόμα και αν ήταν μικρό (και με 350άρι θα άνοιγε, μέχρι το bios έστω).
Η κάρτα είσαι σίγουρος ότι δουλεύει; Το μέλος που στην πούλησε είχε αξιολογήσεις; Την δοκιμάσατε πριν πωληθεί;

99% χαλασμένη κάρτα.

Την αγορασα μεσω γνωστου δεν υπαρχει θεμα την επιστρεφω οποτε θελω. Μου ειπε οτι δουλευε εως το δεκεμβριο.Δεν τη δοκιμασαστηκε γιατι δεν πηγα ο ιδιος.

Απλα ηθελα να μου λυθει η απορια για την τροφοδοσια. Αυριο κιολας επιστρεφεται.

ευχαριστω για την απαντηση.

1 ώρα πριν, nvnight είπε

Sad but True αλλά όπως λέει ο Sheogorath, μάλλον η κάρτα 'χαιρετησε'.. 

Έχεις συνδέσει τα 2x8 pins τροφοδοσίας, σωστά? 

Ο πωλητής ανταποκριθηκε για βοήθεια με το θέμα? 

Την  συννεδεσα και μαλιστα στο  ενα 8pin εβαλα απο δευτερο τροφοδοτικο λογο οτι το δικο μου δεν ειχε 2 οκταπινα.

Δημοσ.

Ωπα ώπα. Το 2ο τροφοδοτικό έβγαζε τάση, δούλευε; Αμα έκανες πατέντες, μάλλον δεν φταίει η κάρτα. Δοκίμασέ την στο σπίτι γνωστού σου ή με μεγαλύτερο τροφοδοτικό γιατί μάλλον κάτι άλλο φταίει.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, antonis78 είπε

Την αγορασα μεσω γνωστου δεν υπαρχει θεμα την επιστρεφω οποτε θελω. Μου ειπε οτι δουλευε εως το δεκεμβριο.Δεν τη δοκιμασαστηκε γιατι δεν πηγα ο ιδιος.

Απλα ηθελα να μου λυθει η απορια για την τροφοδοσια. Αυριο κιολας επιστρεφεται.

ευχαριστω για την απαντηση.

Την  συννεδεσα και μαλιστα στο  ενα 8pin εβαλα απο δευτερο τροφοδοτικο λογο οτι το δικο μου δεν ειχε 2 οκταπινα.

3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ωπα ώπα. Το 2ο τροφοδοτικό έβγαζε τάση, δούλευε; Αμα έκανες πατέντες, μάλλον δεν φταίει η κάρτα. Δοκίμασέ την στο σπίτι γνωστού σου ή με μεγαλύτερο τροφοδοτικό γιατί μάλλον κάτι άλλο φταίει.

Όντως αρκετά ανορθόδοξο μου ακούγεται και ζήτημα αν έδιναν σταθερές τάσεις τα 2 psus. 

Καλύτερα να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό ή έστω  (όχι ότι καλύτερο) με κάνα αντάπτορακι sata σε pcie για την έξτρα τροφοδοσία που λείπει από το δικό σου

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αγορασα Ηδη ενα corsair TX750m για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Το παραλαμβανω αυριο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...