therock Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Pedia eixa vrei prin kairo ena guide gia na kaneis back-up ta dvd me to instant copy.Opoios to exei dokimasei mporei na mou pei an aksizei,kai poso xrono apaitei i diadikasia?Episis prepei na exo prota simpiesei tin tainia me dvd-shrink,prin ginei i epeksergasia me to instant copy,i aplos na kano decrypt me to decrypter?Telos to guide pou eixa itan gia ekdosi 7.1,mipos exei vgei gia ekdosi 8,kserei kaneis?Eyxaristo.
accipio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Το Instant Copy 8 είναι λίγο πιο γρήγορο από το 7, αλλά παρόλ' αυτά είναι πολύ αργό σε σύγκριση με τα άλλα προγράμματα του είδους του. Π.χ. στο σύστημά μου (P4 2,4Ghz, 1GB RAM) για μια ταινία 2 ωρών χρειάζεται για πλήρες backup πάνω από 1 ώρα, κοντά στο 1:15. Πρώτα περνάς με Decrypter την ταινία στον σκληρό και μετά τη συμπιέζεις με το Instant Copy. Όσο για guide, η έκδοση 8 είναι πολύ εύκολη στο χειρισμό, δεν νομίζω ότι χρειάζεται guide. Απλώς επιλέγεις Customized resize και κάνεις "κοπτική-ραπτική" με τα περιεχόμενα του DVD (extras, trailers κτλ.). Έχω επίσης παρατηρήσει ότι το τελικός μέγεθος του αρχείου είναι κάτω από το μέγιστο που χωράει σε ένα άγραφο DVD, γύρω στα 4,1GB (κακό αυτό...).
therock Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Thelo na ksero,aksizei se sxesi me to dvd-shrink,omos?To provlima me to megethos ontos to exei,kai legan pos tha diorthothi stin epomenes ekdoseis.Den gnorizo omos an exei diorthothei stin version 8.
accipio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Έχω δοκιμάσει και το DVD Shrink, το οποίο είναι επίσης πολύ καλό και το προτιμώ για ταινίες που είναι μέχρι περίπου δύο ώρες, γιατί οι διαφορές από το Instant Copy είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Αλλά για μεγάλες σε διάρκεια ταινίες προτιμώ το Instant Copy, που δίνει εμφανώς καλύτερη ποιότητα εικόνας (η διαφορά φαίνεται πολύ καθαρά σε γρήγορες σκηνές). Το πρόβλημα με το μέγεθος (4,1 GB) υπάρχει και στην 8, δυστυχώς.
ababapanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 giati den hrisimopieis ti dvd2one pou ine shetika grigoro kai arketa kalo?
wert Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 CloneDVD Τα κάνει όλα σε 20-30 λεπτά. Και λίγο ακόμα για να γράψει το dvd πάει γήρω στα 40-45min . :wink: Tώρα για ποιότητα δεν θα σας πω γιατί εγώ τα dvd τα βλέπω στο pc οπότε σίγουρα στην οθόνη του δεν θα καταλάβεις και πολλά. :? Πάντως εμένα πολύ καλές μου φαίνωνται.
accipio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Έχω δοκιμάσει και το DVD2One και το CloneDVD. Η ποιότητα του DVD2One δε με ικανοποίησε (εμφανείς ατέλειες στην εικόνα, ειδικά σε μεγάλης διάρκειας ταινίες). Αντίθετα το CloneDVD είναι μια πολύ καλή All-in-one λύση και πολύ εύκολη για κάποιον αρχάριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.