panosno1com Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας συνφορουμιτες! Θα ήθελα μια βοήθεια για την επιλογή τηλεόρασης. Η απόσταση θέασης στην ευθεία (καθισμένος στον καναπε με θέση τηλεόρασης) είναι περίπου 2 μέτρα , ίσως και λίγο παρακάτω πχ 1.9 μέτρα. Έψαξα λίγο στο Google και είδα ότι ενδείκνυται 40-42 ιντσες. Ισχύει ; Γενικά θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας και τις προτάσεις σας για τηλεοράση. Η αγορά θα γίνει εντός ενός μηνός υπολογίζουμε. Μέχρι στιγμής ήμουν με CRT 29αρα μπαούλο! Αυτό που θα ήθελα είναι να μπορώ να δω ταινίες και σειρές που κατέβαζω απο φλασάκι ή εξωτερικό δίσκο με υπότιτλους ελληνικούς*. Πιθανόν στο μέλλον να αγοράσω ps4pro αλλα δεν είναι σίγουρο ακομα! Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι επιθυμητά αλλά όχι και αναγκαία! Η τιμή που σκεφτόμαστε είναι 500 ευρώ περίπου ! *συνηθως κατεβάζω 720p αλλα καμιά φορά και 1080p ! thanks a lot ! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Bρηκα στις προσφορες την JVC και την LG , ποια η αποψη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 στα 2 μετρα .......no 4k χωρις πηγη 4k ...no Sony KDL-40WE660 Δες και αυτη που πηρα και εγω μολις χθες Blaupunkt 49'' DVBT2 Full HD με 300€ και παρε και ενα ωραιο Tvbox με αλλα 50-60€ και καθαρισες Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει κάποιο έντονο θέμα να έχεις 4k τηλεόραση και να μην έχεις 4k υλικό; Εκτός ότι είναι πλεονάζον, ως futureproof ακούγετε καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ρωτας εμενα δεν γνωριζω να σου πω, αυτο που διαβαζω σε αλλα θεματα ειναι πως οι τηλεορασεις που κοιταω κανουν upscaling οποτε δωρον αδωρο ειναι για την περιπτωση μου. Τωρα στο μελλον τι να σου πω, κανεις δεν γνωριζει ... Αν ειναι παρε καποια που να ειναι αυθεντικη (sic) 4k ! Αν κανω λαθος πειτε μου ! @villasg , θα με κουραζει λες ε? Επισης τι εννοεις χωρις πηγη 4k ? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, panosno1com είπε @villasg , θα με κουραζει λες ε? Επισης τι εννοεις χωρις πηγη 4k ? E ναι στα 2 μετρα σιγουρα , πηγη εννοω να εχεις καποιο blue ray player κλπ και να αναπαραγεις περιεχομενο 4κ 1 ώρα πριν, panosno1com είπε οι τηλεορασεις που κοιταω κανουν upscaling οποτε δωρον αδωρο ειναι για την περιπτωση μου Αυτο λεω και εγω , αφου ειναι βασικη tv αντε να δεις πχ star μια ταινια σε τετοιο Upscaling 52 λεπτά πριν, panosno1com είπε Παιδια, υπαρχει απο Ελλαδα καποιο android box στα 50-60 ευρω? Κοιτας συχνα πυκνα στις αγγελιες εδω και στην χρυση ευκαιρια , μετα ρωτας για το μοντελο στο νημα https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, villasg είπε E ναι στα 2 μετρα σιγουρα , πηγη εννοω να εχεις καποιο blue ray player κλπ και να αναπαραγεις περιεχομενο 4κ Αυτο λεω και εγω , αφου ειναι βασικη tv αντε να δεις πχ star μια ταινια σε τετοιο Upscaling Κοιτας συχνα πυκνα στις αγγελιες εδω και στην χρυση ευκαιρια , μετα ρωτας για το μοντελο στο νημα https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box το ps4 pro δεν αξιοποιει το 4k ? ετσι νομιζα! Ισως καποια στιγμη να αγοραζα ενα blue ray player , αν πχ αποφασιζα να κανω συλλογη απο ταινιες ή εβρισκα χωρο να βαζω τα κουτια ας πουμε. ΠΑρολα αυτα απ οτι εχω καταλαβει με 500ευρω που εχω μπατζετ δεν παιρνω 4k τηλεοραση αφου κανουν upscaling ουσιαστικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα