Προς το περιεχόμενο

SmartWatch αξιζει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυκλοφορω πολυ με μηχανακι και χανω κλησεις και γενικοτερα σκεφτομαι αν πρακτικα αξιζει να αγορασω smartwatch. Αξιζει σαν αγορα η ειναι μια ακομα fad που θα σβησει

iPhone 5s εχω οποτε θελω σιγουρα να υποστηριζει ios (8 δεν αναβαθμιζω λογω jb)

Apple watch το αποκλειω. Και ακριβο, και δεν μαρεσει και θελει 9 ios και πανω.

Περα απο συμβατοτητα θελω να ειναι ευχρηστο και λειτουργικο, να ειναι ομορφο και να φαινονται ρεαλιστικα τα faceplates, και ως εξτρα να εχει ανταλλατικα λουρακια που βλεπω εχουν πολλα, και ισως αξιοπιστικες fitness λειτουργιες

Αν βρω κατι να συνυαζει ολα αυτα ισως τελικα πεσω και γω θυμα και παρω

Τι προτεινει η παρεα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το πρόβλημά σου είναι οι κλήσεις και το fitness τη βγάζεις και με ένα smartband και τα ρέστα σε ένα καλό ρολόι για λοιπές περιστάσεις που θα αντέξει στο χρόνο.

Αν θέλεις το σύνολο της εμπειρίας ενός καλού smartwatch κομψού, ποιοτικού θα πρέπει να θέσεις ένα καλό χρηματικό όριο για να πάρεις απάντηση στα μέτρα σου, αν υπάρχει.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Αν το θέλεις ως κόσμημα-ρολόι ή ως gadget έχει καλώς. Αλλά από λειτουργικότητα δεν μου λέει και πολλά.

Δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από το κινητό που ήδη έχεις στην τσέπη σου.

Δημοσ.

Πολύ απλά δεν θα ξαναχάσεις κλήση. Ας έχεις και το κινητό στο αθόρυβο. Δεν έχω ακριβώς smartwatch αλλά το garmin 235 το οποίο είναι activity watch.

Για τη δουλειά που το θέλεις, και ένα smartband που ανέφερε ο Pseudonumo κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Δε το θελω αποκλειστικα για μια μεμονωμενη λυση. Θελω το συνδυαστικο του να μη χανω κληση, να μη βγαζω κινητο απο τσεπη, ολη την ωρα, και να χω κατι ομορφο στο χερι μου. Το να παρω activity τρακερ που ειναι σα το φωσφοριζε βραχιολακια που φορανε τα πιτσιρικια το καλοκαιρι δε μου λεει κατι. Γιαυτο θελω και συνδυαστικα να ειναι κατι ομορφο

Το θεμα ειναι οτι εχω ios8 και το κραταω λογω jb και δε βλεπω και μεγαλυ ποικιλια με καλη υποστηρικη σε αυτη την εκδοση ρε γμτ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αλλαζω τακτικη. Το πιο φθηνο που απλα να δειχνει στην οθονη ποιος καλει χωρις πολλα αλλα εξτρα ποιο ειναι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Αλλαζω τακτικη. Το πιο φθηνο που απλα να δειχνει στην οθονη ποιος καλει χωρις πολλα αλλα εξτρα ποιο ειναι

απλα να βλεπεις ποιος σε καλει η να απαντας και μεσω του ρολογιου ?

Δημοσ.

fitbit, miband και κατι αλλα απλα ας πουμε που κοιταζα εκει κοντα στα 50-70 δε το κανουν. Εκτως αν δε καταλαβα καλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το huami amazfit το ειδες;Περιπου 100€ εχει.

Αλλιως xiaomi mi band 2.Αυτονομια ενα μηνα,απλα σου δοναει οταν εχεις ειδοποιηση,και δειχνει και την ωρα.Μαζι με το κινητο σου κανεις και την γυμναστικη σου.20-25€ κανει.

Για την ιδια χρηση εχω ενα garmin forerunner 230.Το πηρα για την αυτονομια του.Δεν εχει πολυ δυνατη δονηση ομως και στο μηχανακι δεν το νιωνω παντα.Το xiaomi mi band 1 που ειχα το ενιωθα παντα.

Επεξ/σία από Fronimitis
Δημοσ.
Στις 31/03/2018 στις 6:48 ΜΜ, Fronimitis είπε

Το huami amazfit το ειδες;Περιπου 100€ εχει.

Αλλιως xiaomi mi band 2.Αυτονομια ενα μηνα,απλα σου δοναει οταν εχεις ειδοποιηση,και δειχνει και την ωρα.Μαζι με το κινητο σου κανεις και την γυμναστικη σου.20-25€ κανει.

Για την ιδια χρηση εχω ενα garmin forerunner 230.Το πηρα για την αυτονομια του.Δεν εχει πολυ δυνατη δονηση ομως και στο μηχανακι δεν το νιωνω παντα.Το xiaomi mi band 1 που ειχα το ενιωθα παντα.

+1

Ειδικα το Amazfit ειναι κορυφαίο και σε χρηση αλλα και σε δυνατότητες/απόδοση. Απλα είναι LCD η οθόνη του (always on) 

Δημοσ.

Pace Stratos ποιο λετε;

Τωρα ανοιγω μεγαλη συζητηση αλλα ενα fit tracker τι μπορει να κανει. Ας πουμε ολα μετρανε παλμους. Με τι ακριβεια και τι σημαινει αυτο για μια προπονηση

Επειτα χσρασουν διαδρομη μεσω gps ειτε δικο της ειτε της συσκευης κινητου. Αυτο με ενδιαφερει.

Τι αλλες λειτουργιες να βρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...