Προς το περιεχόμενο

dialers epikindinoi!!!!

rem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Se genikes grammes exei dikio o gv. Den boroume na exoume empistosini se ilektronika kleidomata. Oti kleidonei ksekleidonei, kai eidika otan milame gia sistimata plifororikis. Ekei (an vreis ton tropo) to ksekleidoma ginetai se xrono dt. Sxetika me to thema, enas mesos xristis den prepei na exei provlima me kapoia kala software firewall kai antivirus. Oti epipleon metra boreite na parete, parte ta gia na exete tin "psevdaisthisi" tis asfaleias, pou se ena vathmo einai alithini. Ego xrisimopoio ta zonealarm pro, nod32, xpantispy, spybot seardh and destroy, spyware blaster, kai o monos ios/trojan pou kollisa pote itan o msblaster prin apo 20 meres epeidi ekana format kai bika sto internet gia elaxista sec (sex egrapsa arxika, giati arage...) xoris to zonealarm kai prin prolavo na katevaso ta security updates. Oute logos fisika gia dialers. Pos na tous kolliso alloste? Apo to in.gr kai to insomnia? KALO EINAI, LOIPON, NA APOFEVGETE TIS "EPIKINDINES VOLTES" STO NET.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pedia ama kato sto ikonidio iparxi to onoma tis sindesis pou exis valei (p.x. PSTN 56k) kai to tilefono ine 8962555555 (gia otenet) tote iparxi periptosi na iparxi dialer?. Enoo na to elekxis tin ora pou ise sindedemenos.

Episis otan kanei disconect kai ksana connect den sou vgazi ekeino to parathiro?

Eyxaristo

Δημοσ.

Άμα βλέπεις εικονίδιο στο κάτω μέρος το οποίο δείχνει ότι είσαι συνδεδεμένος με τον isp σου, τότε δεν έχει συνδεθεί ο dialer αφού για να συνδεθεί πρέπει να κάνει drop την σύνδεση σου με τον isp σου ώστε να κάνει dial τον καινούργιο αριθμό. Σε εμένα, οταν πάει να κάνει dial ο dialer δεν βγάζει κανένα εικονίδιο νομίζω(αλλά ποτέ δεν τον έχω αφήσει να ολοκληρώσει το dial αφού το έκανα απευθείας unplug το modem μόλις πήγαινε να κάνει dial τον αριθμό) απλώς μου κόβει την σύνδεση με τον isp και βλέπω/ακούω το modem να κάνει dial up(είναι και ηλιθιοι αυτοί που το έφτιαξαν, αφού θα μπορούσαν να κλείσουν το speaker του modem και να μην ακούγεται καν).

Δημοσ.

Ego tora exo DSL alla prin kana mina eixe katevei enas asxetos dialer profanos apo kapoio "periergo" site..

H plaka poia einai... Oti exoume tilefoniko kentro sto spiti, kai oles oi kliseis pernane meso apo afto. Tin mia apo tis 2 omos mas tin eixan diakopsei apo OTE giati gia 1 mera xasame to perithorio na tin plirosoume, kai ekei pou serfaro kurile akouo apo ta ixiakia na leei "your calls have been barred...." kai frikara!! :D

An den mas eixe kopei i grammi tha eixa faei megali nila!!

Me to adaware omos to kserizosa kai den me ksanaenoxlise... Tin epomeni mera vasika mpike i dsl :)

Δημοσ.

Manges to Ad-aware einai poly kalo alla san freeware exei kai ta ellatwmatakia tou. Kykloforei kai to Ad-aware proffessional pou kanei kataplhktiko deep scanning kai an to trekseis meta apo to freeware tha deis oti vriskei polla perissotera trojans klp. Twra to pou tha to vreite, e den kostizei kai polla... an thelete na to agorasete...

Alitheia ti ginetai me to Kazaalite re paidia? Ektos apo mp3s ti allo mporei kaneis na vrei ekei mesa ? kserete? :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όσον αφορά το dialler control, όποιος το έχει εγκαταστήσει έχει κάποιο πρόβλημα?

Και εξηγώ, από τη στιγμή που το εγκαθιστάς κάνει μια εγγραφή στη registry, την οποία καταλαβαίνει το ad-aware. Από τη στιγμή που θα την κάνει, όταν συνδεθείς η διεργασία explorer.exe μόλις πας να συνδεθείς, χτυπάει 100άρια σε χρήση cpu!!! Μ΄΄ολις κάνεις απεγκατάσταση όλα καλά κι όλα ωραία.

Δημοσ.

einai problima tou ad-aware auto (basika tou adwatch). bgale to "automato" gia na sou zitisei protropi kai na mporesei to dialler control na balei to key gia na xekinaei me ta windows. meta den tha exeis problima.

Δημοσ.

Sugnwmmh an 8a sas thn xalasw alla eiste polu egwkentrikoi ! 3erete ... uparxoun kai ellhnika dealers !!! Opote to kolpo me ton ote 3exaste to ! Polu apla breite kapoia suskeuh pou na sas deixnei to kalwn noumero ana pasa stigmh ola ta alla einai kourafe3ala . H balte dsl h forthnet exei kales times pleon kai mhn mou peite oti autoi pou exoun kollhsei ious einai atoma pou mpainoun mish wra thn mera gia na doun to mail tous giati 8a gelasw ! Milame gia atoma pou sigoura 8a proseggizoun ta 50e / mhna sto net opote h lush dsl einai emfaneis ... :D

Δημοσ.

Re paidia sugnwmh na rwthsw kapoia basika pragmata gia tous dialers?Entaksei exw kai firewall kai antivirus kai ad-aware alla gia na exw to kefali mou hsuxo 8a h8ela na kserw kapoia basika pragmata gia thn leitourgia tous.

a)Oloi oi dialers einai .exe arxeia?

b)Ama exeis kolhsei dialer 8a uparxei to arxeio auto sto startup?

c)Otan pas na mpeis me thn sundesh sou kai blepeis oti o ari8mos pou kalei einai

o EPAK uparxei periptwsh na exeis dialer kai na mhn deixnei ti ari8mo kalei?

d)Apo thn stigmh pou exeis mpei kanonika net me thn sundesh sou kai paei na

sunde8ei o dialer o monos tropos einai na kanei disconnect kai dial ksana?

e)Kai estw oti ginei to d) meta esy mporeis na mpaineis kai na blepeis kanonika

selides san na exeis sunde8ei me thn kanonikh sundesh sou?

Kserw ligo profaneis oi apanthseis sta erwthmata mou apla epeidh akouw sunexeia gia kosmo pou thn pataei ,mou fainetai polu periergo na mhn pareis xampari pws sundeesai me dialer giayto kai rwtaw

Δημοσ.
Sugnwmmh an 8a sas thn xalasw alla eiste polu egwkentrikoi ! 3erete ... uparxoun kai ellhnika dealers !!! Opote to kolpo me ton ote 3exaste to ! Polu apla breite kapoia suskeuh pou na sas deixnei to kalwn noumero ana pasa stigmh ola ta alla einai kourafe3ala . H balte dsl h forthnet exei kales times pleon kai mhn mou peite oti autoi pou exoun kollhsei ious einai atoma pou mpainoun mish wra thn mera gia na doun to mail tous giati 8a gelasw ! Milame gia atoma pou sigoura 8a proseggizoun ta 50e / mhna sto net opote h lush dsl einai emfaneis ... :D

an mporoun na broun ta dialers ton kwdiko mesa apo ena plithos 4 pithanwn arithmwn pou exeis dwsei esy gia na kleidwseis to tilefono, symfwnw apolyta.

Δημοσ.

Diladi autoi, ton opoion ta pc prosvlithikan apo ton blaster, thes na peis oti xreiastikan apeires ores online? An plironei kapoios 50euro to mina safos tha exei skeftei na valei dsl. yparxoun kai polloi alloi omos pou eite den ti xreiazontai tin dsl eite adynatoun na plirosoun tosa xrimata.

To thema einai ti mporeis na kaneis me tin texnologia pou diatheteis. Auto pou kano ego (PSTN) einai na kano login me terminal, etsi oste na vlepo me poion provider sindeomai kathe fora.

Δημοσ.

Prin meres me xtuphse enas dialer.

To anaferw gia ena logo. Exw to Ad-Aware 6 Pro Build 181 me ola ta latest updates kai to Ad-Watch, energa. Parallhla exw ton Norton Iternet Security (firewall kai antivirus) me ola ta updates, epishs energa. Loipon o dialer den katalabe tipota. Ekleise to modem xwris na rwthsei tipota kai ekane dial en riph of8almou xwris na shkwsei connection para8uro. Kai eutuxws pou eixa tous of8alous anoixtous kai ekleisa to e3wteriko mou modem apo to power, amesws.

Na ta brasw loipon auta ta mesa prostasias....

Apo tote apla exw to nou mou oso eimai online, allos tropos den uparxei... Eutuxws mpainw gia ligo kai oxi ka8e mera opote de me apasxolei kai polu.

Me ligo psa3imo pou ekana diapistwsa ta e3hs pou isws boh8hsoun kapoious.

O dialer opws eipa de rwtaei tipota. Ftiaxnei monos tou ena icon sta connections, onomati "DIDI" (sth dikia mou periptwsh panta) kai auto to arxeio:

C:\WINDOWS\Prefetch\058697GR.EXE-362A6291.pf

Kante ena search loipon kalou kakou sto pc sas gia auta ta arxeia, alla kai sto registry twn windows

*DIDI*.*

*GR*.EXE

Kapoios pio sxetikos isws na mporouse na mas pei ti einai kai ti kanei auto pif arxeio.

Egw apla ta esbusa kai den eixa problhma apo tote.

Δημοσ.

Me ligo psa3imo pou ekana diapistwsa ta e3hs pou isws boh8hsoun kapoious.

O dialer opws eipa de rwtaei tipota. Ftiaxnei monos tou ena icon sta connections, onomati "DIDI" (sth dikia mou periptwsh panta) kai auto to arxeio:

Kserei kaneis na mas pei an ola ta Dialers dimiourgoun icons sta internet connections h yparxoun kai alla pou kryvontai sto Winn32 kai ante na ta vreis? Giati an einai etsi tote ante na vreis ti ginetai.

Kai entaksei an exeis pstn syndesi kai tyxei kai akouseis to modem otan kanei dialing. Ti ginetai omws otan exeis ISDN modem?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...