dimitrismitsos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Έχω σε wordpress μία κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ και μέσα σε αυτή έχω τις κατηγορίες ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΕΪ. Όταν πάταω πάνω στην καθε μία ξεχωριστά είναι όλα οκ όταν πα΄ταω πάνω στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ αντί να μου βγάζει όλλα τα άρθα που ναι σε αυτές τις κατηγορίες μου βγάζει No Results Found. Όλα δουλεύανε καλά μεχρι σημερα δεν ΄χω κανει καποιες αλλαγες να πω ότι φταίει κάτι. έχετε καμία ιδεα πως μπορω να το κανω παλι στα καλά του?
angmar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Αν πας posts -> categories στο dashboard και κοιτάξεις τις προβληματικές υποκατηγορίες, βλέπεις άρθρα στη στήλη count, ή είναι 0;
becoming_I Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δε μας λες το blog σου να δούμε και εμείς μήπως φταίει τίποτα άλλο;
kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, becoming_I είπε Δε μας λες το blog σου να δούμε και εμείς μήπως φταίει τίποτα άλλο; λες να "παίζει" ακόμα το προτζεκτ ή εγκατέλειψε την προσπάθεια...; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα