agkatha Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα... προχθές καταλάθος διέγραψα τρία σημαντικά βίντεο .3gp που είχα στο κινητό. Έκανα επαναφορά και το ένα δουλεύει και τα άλλα δύο όχι. Ενώ έχω τα αρχεία με τα σωστά mb δεν ανοίγουν. Δοκίμασα με άλλα recovery προγράματα και κανένα δεν τα επαναφέρει. Βρήκα προγράμματα και online ιστοσελίδες που λένε πως φτιάχνουν τα corrupt αρχεία και τίποτα. Μόνο μία σελίδα κατάφερε να μου δείξει το βίντεο αλλά ήθελε 26 ευρώ για να μου το φτιάξει. Τι να κάνω;
Qless Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αρχεία μετά από ανάκτηση ειδικά αρχεία ήχου εικόνας μπορεί να έχουν καταστραφεί και να μην είναι δυνατή η αποκατάσταση τους, ειδικά αν χρησιμοποιήθηκε ο hdd και δεν δοκιμάστηκε άμεσα η ανάκτηση τους, δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κάτι απλά την επόμενη φορά να διατηρείς backup, thats life
KyrGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Κάνε μια μετονομασία σε 3gpp ή σε mp4 και δες αν παίζουν. Μπορεί επίσης αν τα μετατρέψεις σε avi να παίξουν , ποιος ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα