ba_eas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 spiros, ποιό απλό πράγμα δεν υπάρχει..... Όταν είσαι έτοιμος να βάλεις εδώ είμαστε.... Πάντως ποιό δύσκολα συνδέεις μια τηλεόραση παρά την DSL.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 tha parageilw mesa sthn bdomada opote an mporeite gia peite mou... einai dio apla kalwdia? kati pou exw akousei gia FILTRA ti eine??? PS.Fobame mhn kataliksw na exw DSL kai na mh douleyei! (tha exw kokalomodem!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Αν έχεις msn έλα να τα πούμε απο εκέι..... Αλλιώς πες να κάνω ένα πόστ εδω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά εμένα η σύνδεσή μου είναι 512 της vivo μέσω pstn γραμμής του ΟΤΕ.Θα είναι οκ;τι λέτε; Τελικά θα μου πείτε πιο είναι το καλύτερο μόντεμ να αγοράσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Πήγαινε και πάρε ένα Zyxel. Είναι εγγυημένα.... Οσο για την Vidodi αν είσαι Αθήνα δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κανένα prob! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Zyxel ναι! Κ εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα να το σετάρω αλλά τελικά ήταν πολύ απλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.